PetrSefl Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Odesláno 20. října 2021 Musím tímto Davidovi poděkovat, ač se obchod neuskutečnil (mojí vinou) vyjednal mi zajímavou slevu na jedny nové SOH, které jsem nakonec nekoupil, jelikož jsem koupil starší a nakoupil trochu vic hodinek. Sleva byla ještě výraznější, než se mi podařilo vyjednat AD Deal OV. Ale není všem dnům konec, takže možná ještě nabídku využiji. Každopádně veřejně moc děkuji, tak jako za jiné rady když jsem toho věděl ještě méně, než vím dnes. Davida navíc pár let znám z jednoho automobilového fóra, takže bych se za něj s klidem zaručil, jelikož i tam hodně lidem pomohl (ohledně hodinek) a má velice dobrou vizitku.
rekib1 Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Odesláno 17. května 2022 .....za mě vše v pořádku, věcné, přesné, rychlé jednání a takhle by to mělo vypadat bez nějakých komplikací, za mě Davida jednoznačně doporučuji!
koveras Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Odesláno 20. března 2024 Nehodinkový obchod, rýchla komunikácia, rýchla platba, všetko OK.
Marcus Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Super rychlá dohoda. Dodání až před dům. Všechno v nejlepším pořádku. Fajn pokec. Můžu jen doporučit a děkuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se