Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ted napíši něco hodně nepopulárního.

Nerozumím tomu jak někdo můžete srovnávat PRIM a FORTIS.

Je to přeci ve všech ohledech neporovnatelné, FORTIS je zjevně řízen a směrován svými managery k určitému cíli,který se mu jak je vidět dle poptávky i prodejů daří naplňovat.

Kam směřuje prim??? K patriatismu?! A ceny? A novinky? Tim nemyslim opakování , reedice, a lehke obměny starých prověřených modelů. Kde jsou opravdové novinky? zdarec LONG :guiltysmiley:

Odesláno

longu, longu dočkej času jak hus klasu. Fortis taky není nic moc a to už má za sebou řádově několik desetiletí existence. Stroje taky nakupuje a vyrábí jenom pouzdra možná. Možná že na těch hodinkách je Fortis jenom ciferník. A tak je to u věčiny dneska vyráběných Swiss hodiniek. V šimni že jsou skoro na jedno kopyto. Tak jak věčina aut.

Odesláno
  pepik napsal:
longu, longu dočkej času jak hus klasu. Fortis taky není nic moc a to už má za sebou řádově několik desetiletí existence. Stroje taky nakupuje a vyrábí jenom pouzdra možná. Možná že na těch hodinkách je Fortis jenom ciferník. A tak je to u věčiny dneska vyráběných Swiss hodiniek. V šimni že jsou skoro na jedno kopyto. Tak jak věčina aut.

Věčina , to neznám co to je???

Odesláno

Jo tak to je pravda jj, mě by se moc líbily, s vínovým páskem by byly fantastické...pokud si pamatuji, tak se tu prodávaly jen jako součást nějaké sbírky a v hodinářství už asi nebudou...

Odesláno
  Ptiger napsal:
Jo tak to je pravda jj, mě by se moc líbily, s vínovým páskem by byly fantastické...pokud si pamatuji, tak se tu prodávaly jen jako součást nějaké sbírky a v hodinářství už asi nebudou...

No já dost pochybuju, že v téhle barvě původně existovaly ;-) Nicméně v rámci renovace by neměl být problém se na ní v Eltonu domluvit, exklusivitu jsem si nekupoval. Co se týče vínového pásku, tak to už by mi přišlo přehnané, ale možná bych změnil názor - já je měl původně s černým koženým páskem s bílým obšitím, teď je na nich ten kaučukový a černá barva mi k tomu prostě sedí (že by kvůli černé lunetě?).

Odesláno

velice hezká "sadička", nevvíce mě berou ty modré.. . . . za kolik se pohybují SportyI prěd repasem v bazarech, nebo jakou částku považovat za rozumnou ?. . . .docela rád bych si nějaké nechal zrepasovat

• po 4 týdnech...
Odesláno
  accutron napsal:
ano. hodinové ručky u obou hodinek jsou bílé, uprostřed vykryté svítící barvou.

nejedná se o bastl.

u prvních typů druhé generace sportů se používala stejná barevná kombinace tj. bílé ručky vykryté svítící barvou.

Ano, je to tak, ty moje modré původně měly bílou lunetu, vyměnil jsem ji za černou zdála se mi lepší

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...