lubono Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Odesláno 11. července 2007 Koukám a stá poznávám nové prim sport 1.Nojo musím se moc učit. Jeto ale krása.
vor Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Odesláno 11. července 2007 Víte někdo , u kterých se používaly bílé ručky a bílé lunety. To je tam dávali, jak je napadlo?
long Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Odesláno 11. července 2007 Ted napíši něco hodně nepopulárního. Nerozumím tomu jak někdo můžete srovnávat PRIM a FORTIS. Je to přeci ve všech ohledech neporovnatelné, FORTIS je zjevně řízen a směrován svými managery k určitému cíli,který se mu jak je vidět dle poptávky i prodejů daří naplňovat. Kam směřuje prim??? K patriatismu?! A ceny? A novinky? Tim nemyslim opakování , reedice, a lehke obměny starých prověřených modelů. Kde jsou opravdové novinky? zdarec LONG
pepik Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Odesláno 11. července 2007 longu, longu dočkej času jak hus klasu. Fortis taky není nic moc a to už má za sebou řádově několik desetiletí existence. Stroje taky nakupuje a vyrábí jenom pouzdra možná. Možná že na těch hodinkách je Fortis jenom ciferník. A tak je to u věčiny dneska vyráběných Swiss hodiniek. V šimni že jsou skoro na jedno kopyto. Tak jak věčina aut.
rentier Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Krása, přemýšlím, jaké by se mi tam ještě líbily...zelené? Nebo s bílým ciferníkem? Těžko říci!
HonzaX Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 pepik napsal: longu, longu dočkej času jak hus klasu. Fortis taky není nic moc a to už má za sebou řádově několik desetiletí existence. Stroje taky nakupuje a vyrábí jenom pouzdra možná. Možná že na těch hodinkách je Fortis jenom ciferník. A tak je to u věčiny dneska vyráběných Swiss hodiniek. V šimni že jsou skoro na jedno kopyto. Tak jak věčina aut. Věčina , to neznám co to je???
Filipes Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 patrně chybně napsané slovo většina
Ptiger Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 tak červené jsou fantastické, tmavě modré taky, ještě bych tam dal verzi KARDINAL-SPORT (já vím dost úchylné) - tedy VÍNOVÝ ciferník...
JJ Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Co je na vínovém ciferníku úchylného?
Ptiger Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Jo tak to je pravda jj, mě by se moc líbily, s vínovým páskem by byly fantastické...pokud si pamatuji, tak se tu prodávaly jen jako součást nějaké sbírky a v hodinářství už asi nebudou...
JJ Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Ptiger napsal: Jo tak to je pravda jj, mě by se moc líbily, s vínovým páskem by byly fantastické...pokud si pamatuji, tak se tu prodávaly jen jako součást nějaké sbírky a v hodinářství už asi nebudou... No já dost pochybuju, že v téhle barvě původně existovaly ;-) Nicméně v rámci renovace by neměl být problém se na ní v Eltonu domluvit, exklusivitu jsem si nekupoval. Co se týče vínového pásku, tak to už by mi přišlo přehnané, ale možná bych změnil názor - já je měl původně s černým koženým páskem s bílým obšitím, teď je na nich ten kaučukový a černá barva mi k tomu prostě sedí (že by kvůli černé lunetě?).
PigyCZ Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 velice hezká "sadička", nevvíce mě berou ty modré.. . . . za kolik se pohybují SportyI prěd repasem v bazarech, nebo jakou částku považovat za rozumnou ?. . . .docela rád bych si nějaké nechal zrepasovat
quin Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 accutron napsal: ano. hodinové ručky u obou hodinek jsou bílé, uprostřed vykryté svítící barvou. nejedná se o bastl. u prvních typů druhé generace sportů se používala stejná barevná kombinace tj. bílé ručky vykryté svítící barvou. Ano, je to tak, ty moje modré původně měly bílou lunetu, vyměnil jsem ji za černou zdála se mi lepší
t2 Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Asi nechodim na ty spravny mista,ale sporty1 jsem za posledni rok nevidel,stejne jako diplomaty
Návštěvník RaGe Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Tady jsou jedny : http://www.aukro.cz/item228056023_prim_sport_i_100_stav.html
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 RaGe napsal: Tady jsou jedny : http://www.aukro.cz/item228056023_prim_sport_i_100_stav.html Tedy pánové, jestli je Popshop prodá, tak je borec. Tohle už mi přijde jako sakra nadsazená cena. Ale kdo ví, třeba se prodají a naše staré Primky pomalu vystoupají k nebesům jako montgolfiéra
old black Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Tady se neprodaly, na aukru jsou ještě větší magoři!?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se