Pavel K. Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Rozhodně bych je nechal jak jsou. Byla by to škoda po tolika letech, když doteď vydržely v panenskym stavu.
bohus76 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Když se najdou občas takové poklady a v takovém stavu,mám radost.Jen se kochat a nezasahovat do stroje.Gratuluju Toljo.
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Gratuluji - krásný kousek!A nechat tak - neotvírat. Psal jsi, že je stejně nemáš v plánu nosit, tak na co údržba?
Rodkopf Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Tvl. To měl někdo 70 let v trezoru, ne? Spíše v nějakém hermeticky uzavřeném časostroji. Ještě jsem snad neviděl, aby byly doklady, krabička a cedulka tak krásně zachovalé, jak kdyby to včera někdo tiskl. O hodinkách škoda mluvit - za mě nechat být tak, jak jsou. Gratulace!
Dzos Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Sice to už bude vypadat jako nošení dříví do lesa, ale i já bych takto nepolíbený kousek jednoznačně nechal být tak, jak je. A také se připojuji s gratulací!
jankoxxx Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 hodinky ktore sa nenosia su mrtve hodinky, takze servis a nosit!!
Kostra Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Marně přemýšlím, proč se tu našlo tolik zastánců varianty neotevírat. Bral bych to tak, že byly stvořeny k tomu, aby ukazovaly čas, což se jim asi 80 let chudinkám nepovedlo. Otevření a hlavně rozběhnutí, bych bral jako vdechnutí života, na které tak setsakramentsky dlouho čekaly a také, jako druh vysvobození z prokletí nečinnosti a nemožnosti plnit své poslání. Za mě tedy otevřít, rozběhnout a nosit.
Argon Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Je to jako kdyz americky nerd ma prvni cislo spidermana a nikdy ho z te zatavene folie nevytahne, protoze by ztratil na cene... Jsem take pro vycisteni a alespon obcasne natazeni a pokochani na ruce.... I kdyz jim to na cene urco neprida :-)
Kristian.nov Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 No na tom co píše Kostra něco je... Navíc to musí bejt strašný trápení nemoci slyšet jejich tikot a nemít je alespoň občas doma před spaním na ruce... Každopádně je to dilema... přeju šťastnou volbu:-) Jsou krásný!
NIGHTinGALE Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Fakt krásný, hezkej dárek pod stromeček sis nadělil. Neotevírat, nechat tak. Občas pohladit Mají vyplněný záručák? Ten bys cvaknout mohl. Ze kterého roku jsou? Díky.
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 dopadlo to tak, jak jsem tušil, sběratel a znalec radí nechat být, milovník by jim dopřál servis a srdcař by je nosiljelikož se považuji za sběratele, tak je nechám být tak jak jsou, protože to jsou úplně obyčejné hodinky, na kterých není nic zajímavého kromě NOS stavu a kompletního balení záruční list je nevyplněný, tudíž nevím z kterého roku jsou, jen mohu odhadovat, že jsou ze 30. - 40.let minulého století
bohus76 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Zajímavá cesta do hlubin duše chronomagora Toljo.
Kristian.nov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 dopadlo to tak, jak jsem tušil, sběratel a znalec radí nechat být, milovník by jim dopřál servis a srdcař by je nosiljelikož se považuji za sběratele, tak je nechám být tak jak jsou, protože to jsou úplně obyčejné hodinky, na kterých není nic zajímavého kromě NOS stavu a kompletního balení záruční list je nevyplněný, tudíž nevím z kterého roku jsou, jen mohu odhadovat, že jsou ze 30. - 40.let minulého století To si napsal hezky...:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se