Sphinxx Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Už se to tu řešilo včera ... nejlepší pro odhad je právě Chrono24.
LovecK Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Nejvíc dostaneš tady... Zkus nahodit modely o myslim, ze nastrel ceny dostaneš hned;)Sent from my iPhone using TapatalkSouhlas s kolegou...
Pjurcik Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Pokud to neni proti pravidlum... Pokud je, tak prosim moderatora o smazani.1. Rolex Explorer I, 39mm, rok 20122. Panerai Submersible 25, 44mm, rok 1998 (prvni serie)3. Panerai California 249, 47mm, rok 2006Vse kompletni sady. Expy a Cali jsem prvni majitel. Oboje Panerai sevisovany cca pred 2 roky u AD.Dekuji za doporuceni cen, koncem pristiho tydne jsem na svatky doma tak to zkusim jeste jednou dat na Chronomag.
LovecK Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 SZ - a to v ramci jakes takes kultury zde... Nebudu ti naprimo neco bulikovat a poskytovat voditko tem vychcankum o kterych jsem psal vyse... Preju good luck pri prodeji...
Sphinxx Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Karle, mě by to třeba zajímalo minimálně u těch Rolád - klidně do SZ .
Trojan Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Už se to tu řešilo včera ... nejlepší pro odhad je právě Chrono24.Jak které značky. Pokud některé dáš za ceny, za které chodí na chrono24 tak je tu budeš sušit rok. Ale to jsou hodinky v poloviční ceně těch výše uvedených.
Sphinxx Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Jak které značky. Pokud některé dáš za ceny, za které chodí na chrono24 tak je tu budeš sušit rok. Ale to jsou hodinky v poloviční ceně těch výše uvedených.Proto jsem tu psal o charitě a je to uvedeno na začátku vícekrát, je tu dost lidí, co by rádi koupili Rolex, Omega a podobně za "almužnu" nebo výrazně méně než na Ch24. A že tady kolikrát chodí hodinky o xkrát níže než na Ch24, co si budeme povídat, ale je to samo i modelu.
Trojan Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Proto jsem tu psal o charitě a je to uvedeno na začátku vícekrát, je tu dost lidí, co by rádi koupili Rolex, Omega a podobně za "almužnu" nebo výrazně méně než na Ch24. A že tady kolikrát chodí hodinky o xkrát níže než na Ch24, co si budeme povídat, ale je to samo i modelu.Jasně, já jen mluvil o tom, že nabídka určuje poptávku, a poptávka po některých kusech u nás je násobně nižší, než v zahraničí.Pak je samozřejmě i cena někde jinde.O tom, že někteří jedinci nemají soudnost vím své, zvláště co se prodeje nožů na Knife týče - o tom mluvil Frantík.
Sphinxx Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 S Knife.cz nemám zkušenosti, ale trocha slušnosti by neuškodila, obzvlášt´ u toho pi*omce, co tu píše do SZ (jak nedá více než tolik, kolik si navrhne, obvykle o 30-40% méně) a pak prodává se megaziskem bez fotek. Nejde mi o ten zisk, je mi to u zádele, ale snaží se vydřít nejnižší možnou cenu, bez pozdravu, bez oslovení ... S tím mám bohatou zkušenost z období cca před 6-8 měsíci zpět. Všechno je věcí domluvy, ale na tohle jsem háklivej a zpravidla následuje ignorace.
Pjurcik Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Dekuji vsem za rady a preji Tomasovi at Explorery delaji radost!
Exiztence Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 S Knife.cz nemám zkušenosti, ale trocha slušnosti by neuškodila, obzvlášt´ u toho pi*omce, co tu píše do SZ (jak nedá více než tolik, kolik si navrhne, obvykle o 30-40% méně) a pak prodává se megaziskem bez fotek. Nejde mi o ten zisk, je mi to u zádele, ale snaží se vydřít nejnižší možnou cenu, bez pozdravu, bez oslovení ... S tím mám bohatou zkušenost z období cca před 6-8 měsíci zpět. Všechno je věcí domluvy, ale na tohle jsem háklivej a zpravidla následuje ignorace.Jojo, nejlepší, tvoje cena je nesmysl mohu je mít za XXX nové, když mu napíšeš odkud že tě to zajmá tak odepíše že přeci ti nebude jak fakanovi ukazovat jak funguje google ;D
Návštěvník Kamil Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Jojo, nejlepší, tvoje cena je nesmysl mohu je mít za XXX nové, když mu napíšeš odkud že tě to zajmá tak odepíše že přeci ti nebude jak fakanovi ukazovat jak funguje google ;D Kdo to je? To by mě zajímalo.
JAJA Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Taky bych to rád věděl... už jsem do sz taky dostal různé podivnosti.
Exiztence Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Taky bych to rád věděl... už jsem do sz taky dostal různé podivnosti.Byl jsem trochu v ráži, SZ zněla "na takhle jednoduchou věc ti stačí google", jsem IT zaměřený člověk, takže takové věcí beru dost osobně. Já myslím, že každý dostal nějakou SZ která pořádně namíchla
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se