Jiribartl Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Měl jsem možnost koupit tyto oranžády za zlomek ceny tahu k lepším hodinkám. Jsou to dalece nejlevnější hodinky, které jsem kdy měl. Co nabízí za ty prachy je neskutečné: - 41,5 mm - slušný ocelový tah s plechovou sponou - WR200 - šroubovací korunky - parádní luminiscence Vzhledem k ceně hodinky samozřejmě postrádají safír a strojek hacking, což je vcelku pochopitelné. Na druhou stranu to nahrazují velmi slušnou luminiscencí. Na fotce jsem ji porovnal s bráchou od Seika, který mé ovšem mohutnější indexy.
Radik Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 jojo, na Orienty taky nedám dopustit
geometr Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Ta oranžová jim sekne. Musím říct, že se mi oranžové potápky líbí, ale nějak jsem na ně neměl ještě odvahu.
Jiribartl Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Samozřejmě jsou také temně modré, a ta jim sluší, a černé. Ale já si mohl vybrat "ze všech barev" pokud jsem chtěl zrovna oranžovou. A musím říct, že jim taky sekne, jak ale píšeš, musí na to být odvaha.
tano Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Chapu oranz je dobra, paradni hodinky, gratuluji.
martin.b Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 krasne su, skoda ze nemozem pridat komentar k bazarovemu prispevku, ani poslat spravu, lebo mam o ne zaujem.
nettopejr Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Asi si budu muset znovu přečíst pravidla, bo jsem myslel, že na sz není omezení :-) - jen na založení inzerátu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se