Návštěvník Snow Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Panerai Luminor 1950 Sealand Year of the Goat zdroj - http://blog.perpetuelle.com/watches/panerai-luminor-luminor-1950-sealand-year-of-the-goat-pam-848/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To už není PAM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Koza super, ale po otevření taky trochu zklamání, čekal jsem trochu větší mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Vzor idealny na zachove prkienko. Cifernik, strojcek a zvysok je fajn.Btw uz sme ich videli tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78963-po-roku-kon%C4%9B-p%C5%99ich%C3%A1z%C3%AD-rok-kozla/?hl=kozy#entry1311799 Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 ze zadu je to dobry. ze predu je to pekna koza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Chápu to podbízení se réžojedum, ale je mi z toho blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 jsem zvědavej,za jak dlouho budou k dostání v Sapě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Panerai dobrý, ale co je tohle? Pěkně nevkusná tabatěrka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak výhoda je, ze když při náhodném setkání použijes naše heslo "koza", tak se nemůžeš splést :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak výhoda je, ze když při náhodném setkání použijes naše heslo "koza", tak se nemůžeš splést :-) Přesně to mě taky napadlo,to by byla limitka přímo pro nás jak dělaná.Ještě trošku krve a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Přesně to mě taky napadlo,to by byla limitka přímo pro nás jak dělaná.Ještě trošku krve a je to Krev bude potom, az ti ochranka toho rusáka, co je nosí, rozbije hubu Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Na rusáky je na tom málo zlata.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Na rusáky je na tom málo zlata..No rubl jde dolu, za dva tejdny budou rádi i za tohle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Mně to přijde jako limitka pro Nový Zéland. Ještě vkusně vyřezaný řemen a je to Kiwi jak vyšitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 jsou výborný .... pořád stejný, akorát se mění poklop a strojek ...... a každej rok se někdo diví znám i hnusnější panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hlavně nechápu, proč to je tak prasecky vyrytý? To je jako kdyby to byl pokusný model....tohle přece nemůže nikdo pustit do prodeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Rozhodně raději ty co postnul YPOslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hlavně nechápu, proč to je tak prasecky vyrytý? To je jako kdyby to byl pokusný model....tohle přece nemůže nikdo pustit do prodejekdyž si dvacetkrát zvětšíš muší hovno, tak to taky nebude pěkný pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Jo, takhle zvětšený to má jinej vesmír, ale v telefonu to nastavíš do reálný velikosti a ...nic moc zlepšení. Jinak co se rytí týká, jeho kvalita se mi zamlouvá. Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se