Tatros Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) http://shop.alfisti.net/Fan-Articles/Acces...rbon::3333.html Edited July 5, 2007 by Tatros
afrikab Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 http://shop.alfisti.net/Fan-Articles/Acces...rbon::3333.html Automobilka Alfa Romeo se v posledni dobe moc nepredvedla. A jako retro vzpominka na jejich zlata leta me to prijde kapanek prilis moderni. Navic ta fotografie toho mnoho nerika.
vlasta66 Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Moc mě nezaujaly a to nejenom tenhle model, ale celá jejich kolekce.
kopl2005 Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Chopard měl limtku ALfa ROmeo a ta vypadala na fotkách velmi dobře! Prodejní cena se pohybovala na ebay okolo 3t.e. Je to tak rok zpět.
uns Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Vobec sa mi nepáči tvar púzdra. Pripadá mi príliš oblý.
African Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Když už hodinky představují nějakou ikonu, např.Alfu Romeo, tak samotná ikona mě musí něco říkat" Bohužel zrovna Alfa mi neříká vůbec nic, myslím, že je to docela krumpl auto. Tím pádem ani tyto hodinky mě nějáko nerajcují"
Guest RaGe Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Je třeba doufat, že kvalitativně na tom budou líp, než auta !!! S těma je to bíííída !!!
Mike. Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Je třeba doufat, že kvalitativně na tom budou líp, než auta !!! S těma je to bíííída !!! No to mas asi pravdu.
koblih69 Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 No před pár lety jsem četl jednu recenzi na Alfu - končilo to tím, že psali: ... škoda, že rozšafnost Italského výrobce v kvalitě zpracovnání degraduje výborný dojem z designu testovaného vozu.... a s tím bych se asi ztotožnil. I když jeden z mých vozů pochází z Itálie tak je to jen proto, že je to veterán.... ale k tématu jak bylo řečeno dávám pouzdro se mi zdá také divně oblé.
kopl2005 Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 (edited) NO to jsou opět jenom řeči!!! Záleží jak se o to auto staráte. Já jsem si kupoval na začátku roku 2000 Alfu Romeo 156, tedy novou. Mám ji z nostalgie, jako moje první auto až do teď a upřímně říkám, že s jsem s ní nikdy neměl žádný větší problém! Kamarád si koupil za 2,5mil. Mercedes třídy E a hned první rok ho prodával, protože jak říkal, kdyby měl ze svých platit to co se mu tam vysralo, tak by to vyšlo na půlku nového auta. Záleží kus od kusu. Jako služební auto nyní používám Ford Mondeo a můžu vám říct, že se vždycky strašně těším na víkend, až se pojedu někdy brzo ráno pořádně projet s Alfou na okresky. To auto se řídí úplně jinak a radost z jízdy je zaručena. Je potřeba si uvědomit, že ALfa nikdy nebyla auto pro ty, kteří se rozhodují rozumem. Je to jak s žeskou, něco na ni milujete a něco nemůžete vystát. Je to auto s duší. A o tomto to je. Edited July 12, 2007 by kopl2005
kopl2005 Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 to Vlastimil7664 - podívej se trochu do historie značky ALfa ROmeo, než budeš zase vynášet rozumy o "krumplu"
Guest Snow Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 NO to jsou opět jenom řeči!!! Záleží jak se o to auto staráte. Já jsem si kupoval na začátku roku 2000 Alfu Romeo 156, tedy novou. Mám ji z nostalgie, jako moje první auto až do teď a upřímně říkám, že s jsem s ní nikdy neměl žádný větší problém! Kamarád si koupil za 2,5mil. Mercedes třídy E a hned první rok ho prodával, protože jak říkal, kdyby měl ze svých platit to co se mu tam vysralo, tak by to vyšlo na půlku nového auta. Záleží kus od kusu. Jako služební auto nyní používám Ford Mondeo a můžu vám říct, že se vždycky strašně těším na víkend, až se pojedu někdy brzo ráno pořádně projet s Alfou na okresky. To auto se řídí úplně jinak a radost z jízdy je zaručena. Je potřeba si uvědomit, že ALfa nikdy nebyla auto pro ty, kteří se rozhodují rozumem. Je to jak s žeskou, něco na ni milujete a něco nemůžete vystát. Je to auto s duší. A o tomto to je.¨ Zlatá slova, nemohu než souhlasit, měl jsem sice Lancii, ale problémy jsem neměl žádné
mrakodrap Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Podle mě se ten design k Alfě moc nehodí a Alfa je auto pro fandy. Musí Tě chytit u srdíčka a pak nějaký ten drobný problém překousneš. Žádné auto ale není bez chyb a buď vybereš auto rozumem, nebo srdcem. Je to jako s hodinkama.
afrikab Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Podle mě se ten design k Alfě moc nehodí a Alfa je auto pro fandy. Musí Tě chytit u srdíčka a pak nějaký ten drobný problém překousneš. Žádné auto ale není bez chyb a buď vybereš auto rozumem, nebo srdcem. Je to jako s hodinkama. Honda je taky srdcovka, ale koupit si ji muzes i rozumem.
African Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 to Vlastimil7664 - podívej se trochu do historie značky ALfa ROmeo, než budeš zase vynášet rozumy o "krumplu" Myslím, že každý má svého koně, co se týče aut a na toho si nenechá šahat" To chápu a jsem rád, že ti Alfa slouží. Mě se Alfa moc líbí, a jednu dobu jsem o ní i přemýšlel. Od koupi mě odradily názory lidí, kteří se tím živí, myslím tím dovozce aut a automechanici. Většinou se jednalo o mé kamarády a ti neměli proč mi lhát. Uplnou tečku za tím vším byla i skutečná zkušenost přátel, kteří si Alfu zakoupili, a do jednoho roku prodali s tím, že takový shit už nechtěj ani vidět. Jizdní vlastnosti a design v poho, ale jak se o autech říká "to je držák", tak u toho u Alfy nemůžeš ani pomyslet. Samozřejmě nové je nové a můžeš chytit i kus, který bude šlapat, tak jak má. Ale trefu zrovna na toho jedince nechci riskovat.
B.F.G. Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Pěkný Casio s nápisem Alfa Romeo. Řekl bych, že auta jim jdou po stránce dizajnu o dost lépe.
anton Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 NO to jsou opět jenom řeči!!! Záleží jak se o to auto staráte. Já jsem si kupoval na začátku roku 2000 Alfu Romeo 156, tedy novou. Mám ji z nostalgie, jako moje první auto až do teď a upřímně říkám, že s jsem s ní nikdy neměl žádný větší problém! Kamarád si koupil za 2,5mil. Mercedes třídy E a hned první rok ho prodával, protože jak říkal, kdyby měl ze svých platit to co se mu tam vysralo, tak by to vyšlo na půlku nového auta. Záleží kus od kusu. Jako služební auto nyní používám Ford Mondeo a můžu vám říct, že se vždycky strašně těším na víkend, až se pojedu někdy brzo ráno pořádně projet s Alfou na okresky. To auto se řídí úplně jinak a radost z jízdy je zaručena. Je potřeba si uvědomit, že ALfa nikdy nebyla auto pro ty, kteří se rozhodují rozumem. Je to jak s žeskou, něco na ni milujete a něco nemůžete vystát. Je to auto s duší. A o tomto to je. Jako bys to napsal za mě.Mám sice MAREU,má však se 156kou mnoho společného.Je již letitá,hodně najeto,ale pořád je radost ten vůz řídit.Samozřejmě,že je občas něco potřeba opravit.Možná to je náhoda ale když jsem měl Golfa,opravoval jsem častěji.A zkušenost s Mercedesem v mé rodině je stejná s Tvým kamarádem.Mám rád věci s duší a tu prostě tyhle vozy mají.Joo a ty hodinky bych si na rozdíl od Alfy nekoupil.
Recommended Posts