Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chopard měl limtku ALfa ROmeo a ta vypadala na fotkách velmi dobře! Prodejní cena se pohybovala na ebay okolo 3t.e. Je to tak rok zpět.

Posted

Když už hodinky představují nějakou ikonu, např.Alfu Romeo, tak samotná ikona mě musí něco říkat" Bohužel zrovna Alfa mi neříká vůbec nic, myslím, že je to docela krumpl auto. Tím pádem ani tyto hodinky mě nějáko nerajcují"

Posted

Je třeba doufat, že kvalitativně na tom budou líp, než auta !!! S těma je to bíííída !!! :crying_anim02:

Posted

No před pár lety jsem četl jednu recenzi na Alfu - končilo to tím, že psali: ... škoda, že rozšafnost Italského výrobce v kvalitě zpracovnání degraduje výborný dojem z designu testovaného vozu.... a s tím bych se asi ztotožnil. I když jeden z mých vozů pochází z Itálie tak je to jen proto, že je to veterán.... ale k tématu jak bylo řečeno dávám :thumbsdown_anim: pouzdro se mi zdá také divně oblé.

Posted (edited)

NO to jsou opět jenom řeči!!! Záleží jak se o to auto staráte. Já jsem si kupoval na začátku roku 2000 Alfu Romeo 156, tedy novou. Mám ji z nostalgie, jako moje první auto až do teď a upřímně říkám, že s jsem s ní nikdy neměl žádný větší problém! Kamarád si koupil za 2,5mil. Mercedes třídy E a hned první rok ho prodával, protože jak říkal, kdyby měl ze svých platit to co se mu tam vysralo, tak by to vyšlo na půlku nového auta. Záleží kus od kusu. Jako služební auto nyní používám Ford Mondeo a můžu vám říct, že se vždycky strašně těším na víkend, až se pojedu někdy brzo ráno pořádně projet s Alfou na okresky. To auto se řídí úplně jinak a radost z jízdy je zaručena. Je potřeba si uvědomit, že ALfa nikdy nebyla auto pro ty, kteří se rozhodují rozumem. Je to jak s žeskou, něco na ni milujete a něco nemůžete vystát. Je to auto s duší. A o tomto to je.

Edited by kopl2005
Posted

to Vlastimil7664 - podívej se trochu do historie značky ALfa ROmeo, než budeš zase vynášet rozumy o "krumplu"

Posted
NO to jsou opět jenom řeči!!! Záleží jak se o to auto staráte. Já jsem si kupoval na začátku roku 2000 Alfu Romeo 156, tedy novou. Mám ji z nostalgie, jako moje první auto až do teď a upřímně říkám, že s jsem s ní nikdy neměl žádný větší problém! Kamarád si koupil za 2,5mil. Mercedes třídy E a hned první rok ho prodával, protože jak říkal, kdyby měl ze svých platit to co se mu tam vysralo, tak by to vyšlo na půlku nového auta. Záleží kus od kusu. Jako služební auto nyní používám Ford Mondeo a můžu vám říct, že se vždycky strašně těším na víkend, až se pojedu někdy brzo ráno pořádně projet s Alfou na okresky. To auto se řídí úplně jinak a radost z jízdy je zaručena. Je potřeba si uvědomit, že ALfa nikdy nebyla auto pro ty, kteří se rozhodují rozumem. Je to jak s žeskou, něco na ni milujete a něco nemůžete vystát. Je to auto s duší. A o tomto to je.
¨

Zlatá slova, nemohu než souhlasit, měl jsem sice Lancii, ale problémy jsem neměl žádné

Posted

Podle mě se ten design k Alfě moc nehodí a Alfa je auto pro fandy. Musí Tě chytit u srdíčka a pak nějaký ten drobný problém překousneš. Žádné auto ale není bez chyb a buď vybereš auto rozumem, nebo srdcem. Je to jako s hodinkama.

Posted
Podle mě se ten design k Alfě moc nehodí a Alfa je auto pro fandy. Musí Tě chytit u srdíčka a pak nějaký ten drobný problém překousneš. Žádné auto ale není bez chyb a buď vybereš auto rozumem, nebo srdcem. Je to jako s hodinkama.

Honda je taky srdcovka, ale koupit si ji muzes i rozumem.

Posted
to Vlastimil7664 - podívej se trochu do historie značky ALfa ROmeo, než budeš zase vynášet rozumy o "krumplu"

Myslím, že každý má svého koně, co se týče aut a na toho si nenechá šahat" To chápu a jsem rád, že ti Alfa slouží. Mě se Alfa moc líbí, a jednu dobu jsem o ní i přemýšlel. Od koupi mě odradily názory lidí, kteří se tím živí, myslím tím dovozce aut a automechanici. Většinou se jednalo o mé kamarády a ti neměli proč mi lhát. Uplnou tečku za tím vším byla i skutečná zkušenost přátel, kteří si Alfu zakoupili, a do jednoho roku prodali s tím, že takový shit už nechtěj ani vidět. Jizdní vlastnosti a design v poho, ale jak se o autech říká "to je držák", tak u toho u Alfy nemůžeš ani pomyslet. Samozřejmě nové je nové a můžeš chytit i kus, který bude šlapat, tak jak má. Ale trefu zrovna na toho jedince nechci riskovat.

Posted

Pěkný Casio s nápisem Alfa Romeo. Řekl bych, že auta jim jdou po stránce dizajnu o dost lépe.

• 2 weeks later...
Posted

Jako bys to napsal za mě.Mám sice MAREU,má však se 156kou mnoho společného.Je již letitá,hodně najeto,ale pořád je radost ten vůz řídit.Samozřejmě,že je občas něco potřeba opravit.Možná to je náhoda ale když jsem měl Golfa,opravoval jsem častěji.A zkušenost s Mercedesem v mé rodině je stejná s Tvým kamarádem.Mám rád věci s duší a tu prostě tyhle vozy mají.Joo a ty hodinky bych si na rozdíl od Alfy nekoupil.