financ Odesláno 18. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 přemnožili se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 přemnožili se DSCN9016.JPGAhoj, pěkná hromádka Když na to tak koukám, tak mě napadá, jetli do pouzdra Orlík 38 jsou v Eltónu schopni dát strojekz jejich produkce kal.93, 94 nebo 95, 98? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 přemnožili se DSCN9016.JPGDost krutá sbírka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 přemnožili se DSCN9016.JPGCo Zekonova limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Co Zekonova limitka?Nějak nedávám datum na čtyřce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Zdravím všechny, nosíte někdo Orlíky 38mm na ruce cca 19-19,5 cm? Mám možnost je koupit, ale přijdou mi na moji ruku malý. Do teďka jsem měl minimálně hodinky 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Já mám 18,5 a nepřijdou mi malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 D9ky za info. Budu muset navštívit nějakej krám a vyzkoušet si je. Akorát na západě není žádnej obchod. Jsou podobný ve velikosti s prim sport ? Ty by se dali koupit za pár korun někde a nebo si je někde vyzkoušet, má jich celkem dost lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 jakou presne verzi mas moznost ke koupi? jak ve vysledku "vyzni" velikost daneho kusu dost zalezi na hodinkach, na barve cifru i na reminku. pro mne osobne hlavne kombinace luneta+velikost cifru. urcite to neni tak ze vemes neco "stejnej prumer bez korunky" a srovnas to. orliky maj opravdu HODNE povedeny pouzdro, vubec bych se toho nebal (sam mam ale taky jen 18-18,5 zapesti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 No já mám sice 18,5cm, ale zápěstí mám ploché a nemám problém ani s velikostí 45 - 46mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 D9ky za info. Budu muset navštívit nějakej krám a vyzkoušet si je. Akorát na západě není žádnej obchod. Jsou podobný ve velikosti s prim sport ? Ty by se dali koupit za pár korun někde a nebo si je někde vyzkoušet, má jich celkem dost lidívelikosti podobny jsou, ale jinak jsou to úplne jiný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Muzu koupit tuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Prodavaji se tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 (upraveno) ty maj 42 mm. Nemyslíš tyhle? Upraveno 12. října 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Už mi nad nima taky zacukalo, ale nedávám na Orlíkách datumovku ať je kdekoliv. Tak jsem se přestal trápit a upadnul do jinejch hodinek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Ji pardon, tuto jsou oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 tak jestli je to z fora, tak se ti treba podari bud domluvit osobni predani nebo v pripade posty nejaka zaruka na vyzkouseni, ale to je dost osemetna vec, nikdy nevis, o ktery furt je prvne drbnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 a nebo jako spousta jinejch je proste vemes a kdyz ti nebudou sedet, tak je pak za stejnou cenu vyvesis na prodejni sekci dokud se jich nekdo dalsi neujme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 ty maj 42 mm. Nemyslíš tyhle? Kolega Hron v tom má trochu hokej,sice vypadají ty 38 podobně jak 42,ale to je jen zdání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Ano mam v tom drobet hokej. Po upozorneni jsem si vsiml, ze jsou rozdilne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se