Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

přemnožili se

attachicon.gifDSCN9016.JPG

Ahoj, pěkná hromádka ;) Když na to tak koukám, tak mě napadá, jetli do pouzdra Orlík 38 jsou v Eltónu schopni dát strojek

z jejich produkce kal.93, 94 nebo 95, 98?

• po měsících...
Odesláno

Zdravím všechny, nosíte někdo Orlíky 38mm na ruce cca 19-19,5 cm? Mám možnost je koupit, ale přijdou mi na moji ruku malý. Do teďka jsem měl minimálně hodinky 42mm

Odesláno

D9ky za info. Budu muset navštívit nějakej krám a vyzkoušet si je. Akorát na západě není žádnej obchod. 

Jsou  podobný ve velikosti s prim sport ? Ty by se dali koupit za pár korun někde a nebo si je někde vyzkoušet, má jich celkem dost lidí

Odesláno

jakou presne verzi mas moznost ke koupi? jak ve vysledku "vyzni" velikost daneho kusu dost zalezi na hodinkach, na barve cifru i na reminku. pro mne osobne hlavne kombinace luneta+velikost cifru. urcite to neni tak ze vemes neco "stejnej prumer bez korunky" a srovnas to. orliky maj opravdu HODNE povedeny pouzdro, vubec bych se toho nebal (sam mam ale taky jen 18-18,5 zapesti)

Odesláno

D9ky za info. Budu muset navštívit nějakej krám a vyzkoušet si je. Akorát na západě není žádnej obchod. 

Jsou  podobný ve velikosti s prim sport ? Ty by se dali koupit za pár korun někde a nebo si je někde vyzkoušet, má jich celkem dost lidí

velikosti podobny jsou, ale jinak jsou to úplne jiný hodinky.

Odesláno

tak jestli je to z fora, tak se ti treba podari bud domluvit osobni predani nebo v pripade posty nejaka zaruka na vyzkouseni, ale to je dost osemetna vec, nikdy nevis, o ktery furt je prvne drbnes...

Odesláno

a nebo jako spousta jinejch je proste vemes a kdyz ti nebudou sedet, tak je pak za stejnou cenu vyvesis na prodejni sekci dokud se jich nekdo dalsi neujme :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...