Jump to content

PRIM Orlík - varianty

financ

Recommended Posts

Vzdy mozes ten cifernik vymenit za nieco ine. Personalizaciu To radi urobia a material puzdra Ti ostane. Inak, tie hodinky budu super lahucke!

[mention]Dokusan [/mention] Urcite ho potom zvaz, som zvedavy na rozdiel hmotnosti v porovnani s nerezovou verziou, ktora uz je super nositelna.

před 3 minutami, miguel napsal:

Vzdy mozes ten cifernik vymenit za nieco ine. Personalizaciu To radi urobia a material puzdra Ti ostane. Inak, tie hodinky budu super lahucke!

[mention]Dokusan [/mention] Urcite ho potom zvaz, som zvedavy na rozdiel hmotnosti v porovnani s nerezovou verziou, ktora uz je super nositelna.

Váhový rozdíl je opravdu zřejmý, mohu potvrdit z osobní zkušenosti. Ale kupovat si limitku a pak do ní strkat jiný ciferník mi připadá nesmysl.

Prepac. zabudol som fakt. ze je to limitka... V tom pripade to velky zmysel nedava.

Inak, ako to vyzera s tymi automatickymi in-housami od Eltonu. Poriesili uz ten rotor samonatahu? Ak to uz nie je vrchol sucasnej hodinarskej techniky, nech je to aspon spolahlive...

@DokusanTak to jsem zvědavej. Doufám, že se tu pak podělíš o pocity z dlouhodobějšího používání. I když se mi moc nelíbí, tak nemyslím, že by byly nečitelný. Indexy a ručky jsou celkem v pohodě. Jen mi dělá problém "zaostřit" na ty černý číslice. Jakoby mi to tahalo oči nebo co. Ale tak si říkám, že až se opravdu hodinkově vyčerpám, pořídím Orlíky II-C a budu si konečně užívat chronoklidu.

• 2 months later...
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...