Honza.manta Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Tak jsem se dočetl v Euru č.39 v článku "Primky už zase běží" , že původní Orlíky musely obstát v extrémních zkouškách odolnosti, mj. cituji : " byly např. vařeny dvacet minut při 100 stupních Celsia " Celkem mě to překvapilo.Je to vůbec možný ??????Přesně tenhle kus vlastním i s kopií testovacího protokolu. Jen je tam napsáno několik minut - zapomněli jsme na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Díky za upřesnění a už tomu věřím. První , co mě napadlo , když jsem to četl poprvé, bylo, jak se s tím asi vypořádalo plastové sklíčko. V článku je ještě o opakovaných testech, resp.pádech z výšky 2,5 m na beton, je v tom protokolu taky o tom nějaká zmínka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Testovány byly v ČSLA čtyři různé hodinky a každé měly odlišný testovací program. S mými hráli kupříkladu kuželky, ale o zem s nimi neházeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 ja tomu teda taky verim...ale nedalo mi to si udelat srandu...a ted dalsi trolling - z mantakovy zpravy by mohlo vyplyvat, ze tema orlikama primo shazovlai kuzelky Testovány byly v ČSLA čtyři různé hodinky a každé měly odlišný testovací program. S mými hráli kupříkladu kuželky, ale o zem s nimi neházeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Ne údajně absolvovaly, pokud se dobře pamatuji, deset tisíc hodů koulí na házecí ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 jo vsak se to pise o par radku vyse, ja jen ze jsi to tak vtipne napsal se nekterymy bylo hazeno o beton, s nekterymy o kuzelky mno nic, jdu ukonejsit ty svoje ze na kuzelky si je fakt nevemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Testovány byly v ČSLA čtyři různé hodinky a každé měly odlišný testovací program. S mými hráli kupříkladu kuželky, ale o zem s nimi neházeli.Díky za zajímavé informace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Tak uz mi je jasne preco ich tak malo ostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Z těch testovacích čtyř kusů jsou tady na foru tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Tak teď jsi mě těžce zasáhnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 myslím že jsou tu všechny 4 kusy. A když se bavíme o Orlících, tahle sestavička opustila minulý měsíc armádní sklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 To Financ:Vím o třech. Když tak mne pouč, třeba do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 To bohužel nemůžu, kdyby chtěl, přihlásí se s nima sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Místo toho můžu dat malou ochutnávku. Puvodne jsem chtel jen jedny pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 A budou nějaké fotky patřící k té tabulce? Samozřejmě s hodinkovou tématikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Místo toho můžu dat malou ochutnávku. Puvodne jsem chtel jen jedny pro sebe. msg-13546-0-32604100-1467912896.jpgA musíme prosit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 A budou nějaké fotky patřící k té tabulce? Samozřejmě s hodinkovou tématikou. jen bedny, fotka je starší. A nepište mi sz, já je nekoupil A musíme prosit? Výdrž, ted makám. Ale jsou parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Je tu nějakej právník? Neni za tohle nějakej paragraf za týrání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Nestíhám, su zadreny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se