Návštěvník Snow Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 SIHH 2015 - Jaeger-LeCoultre Duometre Spherotourbillon Moon SpecificationsMovement: Duom?tre Sphérotourbillon Moon ? Mechanical manually-wound movement, Jaeger-LeCoultre Calibre 389, crafted, assembled and decorated by hand, nickel silver bridges and mainplate ? 2 barrels ? 50-hour power reserve ? 476 parts ? 56 jewels ? 10.45 mm thick ? 33.70 mm in diameterSphérotourbillon ? 105 parts ? Tourbillon carriage: grade 5 titanium ? Total rotation speed: 30 seconds for a complete turn ? 2 combined movements. Carriage axis rotation speed: 15 seconds for a complete turn. Carriage ? rotation speed : 30 seconds for a complete turn ? Tilt of the carriage: 20° ? Diameter of the carriage: 11.50 mm ? Weight of the carriage: 0.518 grams ? 14-carat gold balance wheel with 14-carat gold eccentric inertia-blocks ? inertia = 12.5 mg.cm2, 21,600 vibrations per hour ? Cylindrical balance-springFunctions ? Hour, minute and small seconds with flyback function ? 2 Power reserves: one for the regulating organ and one for the functions ? Moon-phase indication with one day of deviation every 3887 years ? 24-hour indication ? Sphérotourbillon zdroj - http://monochrome-watches.com/pre-sihh-2015-jaeger-lecoultre-duometre-spherotourbillon-moon/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Hodně zajímavé, i když to není můj šálek kávy, tak smekám a líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 tohle je hodne tezka vaha. pruhled na turbo se zavira (ta konstrukce mi trochu indikuje cocku fotaku)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 povedenej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 To turbo je famózní, sledovat ho v pohybu musí být zážitek. Všechno ostatní je vedlejší. Famózní strojek i samostatný rezervy na mně dělaj dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Nádhera. Chtěl bych to vidět naživo a v chodu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Na fotkach nadherny, ale kdyz si da tyhle pruhledny cifry clovek na ruku, uz nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Úžasná mechanika. Musí být skvělé mít na ruce takovou ukázku lidského umu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Na fotkach nadherny, ale kdyz si da tyhle pruhledny cifry clovek na ruku, uz nic moc...Asi sa predpoklada ze vacsinu casu ich bude majitel obracat pred ocami a slintat nad turbom Kazdopadne hodinky su fascinujuce...velmi sa mi pacia tieto naramkove orloje (kalendar, mesiac atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 tohle je hodne tezka vaha. pruhled na turbo se zavira (ta konstrukce mi trochu indikuje cocku fotaku)?Vážně se ten průhled zavírá? Konstrukce turbillonu mně přijde dost vysoká na to, aby se dala schovat a taky jsem nikde nenašel fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Zavírání průhledu je jediná věc, co mě, stejně jak Kida, napadla, že znamenaj ty lamely . V článku se uvádí, že je to superb stairway, takže asi né, budeš mít recht, Jumbo.V tom případě nechápu to slovo superb. Když si to záhadný ( a ošklivý) schodiště odmyslím, tak dechberoucí hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Chodím sem už přes dva týdny, a nemohu se zbavit pocitu, že pojem superb stairway má evokovat dvojité zatočené schodiště v hale tradičního "lepšího" domu .... nebo rovnou vnější dvojité zámecké schodiště Škoda, že konstrukce tourbillonu většinou neumožňuje (pokud teda hodinky nejsou vysoké jako puk) možnost jeho skrytí, pokud se majitel zrovna nechce kochat srdíčkem hodinek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se