vareka Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 dohledal jsem na Omega 2500 kuličkové ložisko a nátah oboustranný a předpokládám, že kuličkové ložisko z hlediska konstrukce bude ta lepší varianta???Nevydržel jsem čekat na odpověď, ale pokud mi to někdo potvrdíte, budu rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ve 2500ce je kuličkové ložisko je to povedeně vyladěný strojek od Omegy s rezervou 48h..co je lepší?..těžko říct..obojí je dobré..např.Rolex dělá jenom kluzná ložiska..obojí je ale dobře vychytané.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 dohledal jsem na Omega 2500 kuličkové ložisko a nátah oboustranný a předpokládám, že kuličkové ložisko z hlediska konstrukce bude ta lepší varianta???Nevydržel jsem čekat na odpověď, ale pokud mi to někdo potvrdíte, budu rád :-)Kazde ma sve vyhody a nevyhody. Muj nazer je a vzdy byl, ze pro rotor hodinek je vhodnejsi kulickove lozisko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 děkuji za odpovědi a omlouvám se, že jsem vlezl do vlákna 8500 s 2500. Je to skutečně zajímavé téma a na 8500 třeba taky jednou dojde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 To se neomlouvej, pořád to spolu souvisí a případný zájemce si rád přečte rozdíl 8500/2500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Dobry den,panove.Dnes jsem si udelal radost a koupil nova PeOcka.Zarazila me jedna vec.Jsem 4 roky majitelem Aqua Terra cal.3133 a u tech se pri urcitem pohybu rukou roztocil rotor tak,ze se hybaly na ruce cele hodinky.Mimochodem,krasny pocit.Ale u PO,at delam,co delam,roztocit se nechce.Ano,kdyz je sundam a v ruce s nimi tocim tak se rotor drzi stale dole ale bojim se,ze pri noseni nebude plnit svou funkci.Kazdopadne to asi poznam za 60 hodin,coz je u cal.8500 rezerva.Moc dekuji,za pripadne postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Dobry den,panove.Dnes jsem si udelal radost a koupil nova PeOcka.Zarazila me jedna vec.Jsem 4 roky majitelem Aqua Terra cal.3133 a u tech se pri urcitem pohybu rukou roztocil rotor tak,ze se hybaly na ruce cele hodinky.Mimochodem,krasny pocit.Ale u PO,at delam,co delam,roztocit se nechce.Ano,kdyz je sundam a v ruce s nimi tocim tak se rotor drzi stale dole ale bojim se,ze pri noseni nebude plnit svou funkci.Kazdopadne to asi poznam za 60 hodin,coz je u cal.8500 rezerva.Moc dekuji,za pripadne postrehy. 8500 má oboustranný nátah, takže se rotor rychle roztočit nemůže. Žádný strach, natahovat se budou dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Jsem 4 roky majitelem Aqua Terra cal.3133.. Nemyslíš 3313? Každopádně cal. 8500 se volnoběžně netočí proto, že má oboustranný nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 ano,3313,omlouvam se :-)velmi Vam dekuji,spadl mi kamen ze srdce.Tak a ted musim,jit se na ne zase divat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 nazdarmam taku otazocku ak mozem na mojich PO je uplne slabo citatene cislo je to normalne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Cim vic je ta nozka dodrena od meneni remenu, tim vic to pri servisu sudlej a tim mene je pak vyrazne to laserem gravirovane SN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 aha dik za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se