Přejít na obsah

Caliber 8500 in PO

bmwm3

Doporučené příspěvky

dohledal jsem na Omega 2500 kuličkové ložisko a nátah oboustranný a předpokládám, že kuličkové ložisko z hlediska konstrukce bude ta lepší varianta???

Nevydržel jsem čekat na odpověď, ale pokud mi to někdo potvrdíte, budu rád :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

dohledal jsem na Omega 2500 kuličkové ložisko a nátah oboustranný a předpokládám, že kuličkové ložisko z hlediska konstrukce bude ta lepší varianta???

Nevydržel jsem čekat na odpověď, ale pokud mi to někdo potvrdíte, budu rád :-)

Kazde ma sve vyhody a nevyhody. Muj nazer je a vzdy byl, ze pro rotor hodinek je vhodnejsi kulickove lozisko.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Dobry den,panove.Dnes jsem si udelal radost a koupil nova PeOcka.Zarazila me jedna vec.Jsem 4 roky majitelem Aqua Terra cal.3133 a u tech se pri urcitem pohybu rukou roztocil rotor tak,ze se hybaly na ruce cele hodinky.Mimochodem,krasny pocit.Ale u PO,at delam,co delam,roztocit se nechce.Ano,kdyz je sundam a v ruce s nimi tocim tak se rotor drzi stale dole ale bojim se,ze pri noseni nebude plnit svou funkci.Kazdopadne to asi poznam za 60 hodin,coz je u cal.8500 rezerva.Moc dekuji,za pripadne postrehy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Dobry den,panove.Dnes jsem si udelal radost a koupil nova PeOcka.Zarazila me jedna vec.Jsem 4 roky majitelem Aqua Terra cal.3133 a u tech se pri urcitem pohybu rukou roztocil rotor tak,ze se hybaly na ruce cele hodinky.Mimochodem,krasny pocit.Ale u PO,at delam,co delam,roztocit se nechce.Ano,kdyz je sundam a v ruce s nimi tocim tak se rotor drzi stale dole ale bojim se,ze pri noseni nebude plnit svou funkci.Kazdopadne to asi poznam za 60 hodin,coz je u cal.8500 rezerva.Moc dekuji,za pripadne postrehy.

8500 má oboustranný nátah, takže se rotor rychle roztočit nemůže. Žádný strach, natahovat se budou dobře :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...