Přejít na obsah

Auto který neexistuje

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 231
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

U Jeepa pozor! Je tam několik systémů 4x4. Některé jsou stálé, jako u LR (vyjma Free) s mezinápravovým diferenciálem, nebo se přiřazují (mechanicko-eletkricky-pneumaticky).

Měl jsem přiřaditelnou čtyřkolku na Dodge Nitro a pozor! Ve chvíli, když to přiřadíš, tak díky absenci mezinápravového difu tě auto v zatáčkách tlačí rovně. A to i přes všechny ty asistenty. Je to spíš takový systém na vyjetí do kopce, nebo na vyhrabání ze závěje/bahna. Ale na běžný ježdění je to nic moc. Samozřejmě řazená druhá náprava je určena pouze pro provoz na nezpevněném nebo kluzkém povrchu. Na suché vozovce se ti hádají nápravy a trpí převody.

Ale je docela hezký, jak se tvůj výběr a s ním celý vlákno ubírá úplně jiným směrem, než jsi na počátku chtěl.

V každým případě nezapomeň na fakt, že velký terénní auto bude v pražským provozu dost nenasytný. Za pohodlí, výhled z kabiny, bezpečnost a prostupnost terénem si prostě budeš muset připlatit.

Defendera ti ani nebudu doporučovat, do toho se nevejdeš.... :tank:  :cheers:    a je přes limit.

Fotky ale dám....Tam ta klukovská, dobrodružná duše prostě je! To se nedá srovnávat s žádnými jinými pixlami.  

Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

U Jeepa pozor! Je tam několik systémů 4x4. Některé jsou stálé, jako u LR (vyjma Free) s mezinápravovým diferenciálem, nebo se přiřazují (mechanicko-eletkricky-pneumaticky).

Měl jsem přiřaditelnou čtyřkolku na Dodge Nitro a pozor! Ve chvíli, když to přiřadíš, tak díky absenci mezinápravového difu tě auto v zatáčkách tlačí rovně. A to i přes všechny ty asistenty. Je to spíš takový systém na vyjetí do kopce, nebo na vyhrabání ze závěje/bahna. Ale na běžný ježdění je to nic moc. Samozřejmě řazená druhá náprava je určena pouze pro provoz na nezpevněném nebo kluzkém povrchu. Na suché vozovce se ti hádají nápravy a trpí převody.

Ale je docela hezký, jak se tvůj výběr a s ním celý vlákno ubírá úplně jiným směrem, než jsi na počátku chtěl.

V každým případě nezapomeň na fakt, že velký terénní auto bude v pražským provozu dost nenasytný. Za pohodlí, výhled z kabiny, bezpečnost a prostupnost terénem si prostě budeš muset připlatit.

Defendera ti ani nebudu doporučovat, do toho se nevejdeš.... :tank:  :cheers:    a je přes limit.

Fotky ale dám....Tam ta klukovská, dobrodružná duše prostě je! To se nedá srovnávat s žádnými jinými pixlami.  

to co popisuješ by mi naprosto stačilo = nepotřebuju permanentní čtyřkolku x v zásadě nepotřebuju žádnou čtyřkolku, když si za pětistovku koupím gumáky, tak tam kam potřebuju dojdu pěšky :) ...... ale tak si říkám proč ne ?

*když třeba pominu ten kopeček k chatě, kterej sem tudle vyjel, tak sem měl problém se dostat zpátky abych ho sjel = měl sem problém se rozjet na rovině .... a to mi trochu rozčiluje

ja bych sel do yetiho 1.8 4x4 .. akorat nejlevnejsiho sem nasel v belgii za 250..

yettiho nikdy .... za prvé se mi to nelíbí a za druhé jsem to několikrát řídil a přišlo mi to jako auto pro děti

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Tak si kup něco přiřaditelnýho, bude to mít při pohonu na jedno kolo menší spotřebu.

Seš velkej, v Yetim bys vypadal jak pan Buml z M&Š. :lol2:  

Návštěvník YPO
Odesláno

to se mi nezda. yeti je na podvozku octavie. pokud to ypovi prislo jako detska hracka, jak se potom musel citit v octavii I ?

překvapivě lépe než v tý krabici ..... asi je to na tom podvozku jinak rozvrženo ..... už podle velikosti kufru bych to tak nějak viděl

Návštěvník YPO
Odesláno

prostor pro řidiče je ale stejný

to je možná tvůj názor, páč seš prcek ..... já si v jedničkový oktávce můžu dělat s pravou nohou co chci .... v krabici bohužel ne (viz obrázek)

jaká je vzdálenost mezi volantem, blbounem a sedačkou u yettiho nedokážu posoudit .... jel sem v tom párkrát 

móda rozšiřujících se středových "tunelů" u malých aut mi nějak uniká a trpím

Návštěvník YPO
Odesláno

tak jsem prcek to je fakt, a mi se tam sedělo tak jak v jedničkový oktě. ( 192cm, 92kg)

tak máš třeba kračí nohy 

Odesláno (upraveno)

nevím, ale tak jsem to prostě měl, i když je to jedno,yeti stejně kupovat nebudeš. Je fakt, kdyby si tam sedl Cyril, který je o hlavu vyšší jak kýbl, měl by tam místa víc jak já.....

Upraveno uživatelem wave ceptor
Návštěvník YPO
Odesláno

nevím, ale tak jsem to prostě měl, i když je to jedno,yeti stejně kupovat nebudeš. Je fakt, kdyby si tam sedl Cyril, který je o hlavu vyšší jak kýbl, měl by tam místa víc jak já.....

proto jezdí v tom v čem jezdí :)

Návštěvník YPO
Odesláno

hele napište mi eště co si myslíte o mazdě cx 7 a už vás nebudu votravovat

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...