B.F.G. Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Odesláno 12. července 2007 Bude to bezpochyby nejdůležitější informace roku. Možná bude i zajímavě podaná. Když jsem to s dotyčnou kamarádkou probíral, tak jsem se dozvěděl, cituji: " No tyhle nevím, posledně měla na ruce takový malý stříbrný hodinky, který hodně hlasitě tikaly." Konec citace.
B.F.G. Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Tak jsem po delší době mluvil se svojí kamarádkou. Bohužel nejsem přes ni schopen zjistit, jaký typ hodinek má Talmanová na ruce. Zato jsem se dozvěděl spoustu věcí kolem jejího porodu a to jak se jí jevil při osobním jednání Topolánek. Jeho vystupování prý nevyznělo úplně dobře, ale to už je malinko OT. Jinak hodinky jí opravdu dal, ale ani on sám neví co je to za typ. Věřili byste tomu?
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 (upraveno) Tak jsem po delší době mluvil se svojí kamarádkou. Bohužel nejsem přes ni schopen zjistit, jaký typ hodinek má Talmanová na ruce. Zato jsem se dozvěděl spoustu věcí kolem jejího porodu a to jak se jí jevil při osobním jednání Topolánek. Jeho vystupování prý nevyznělo úplně dobře, ale to už je malinko OT. Jinak hodinky jí opravdu dal, ale ani on sám neví co je to za typ. Věřili byste tomu? Nevěřili nebo alespoň já ne, no hlavně že jsi se dozvěděl tolik věcí o porodu a panu Topolánkovi, doufám, že Tě to obohatilo.Nepodělíš se s námi o tak cenné informace ? Upraveno 27. července 2007 uživatelem Snow
mrakodrap Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Dělá že neví, protože by musel přiznat že kupuje milenkám Breitling a to by daňovým poplatníkům mohlo být proti srsti.
B.F.G. Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Nevěřili nebo alespoň já ne, no hlavně že jsi se dozvěděl tolik věcí o porodu a panu Topolánkovi, doufám, že Tě to obohatilo.Nepodělíš se s námi o tak cenné informace ? Nedůvěru ještě chápu, tu ironii už míň. No měl jsem to napsat o den dříve, než Talmanová oficiálně fotila pro tisk. Věděl jsem například den předem, jaké bude mít na sobě šperky a proč. A obojí má vazbu na to jaký je Topolánek charakter. Osobně mě bulvární informace příliž nezajímají, takže je tady ani nebudu dál ventilovat. Moje kamarádka je porodní asistentka, takže mi kupodivu nejvíc informací řekla na tohle téma. Původně jsem měl pocit, jako by lidi tady zajímalo jaké má doopravdy hodinky. Tak asi ne. Končím tuhle diskuzi o ničem.
Onisan Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 ono tyhle informace nepatří nikam... řekni kamarádce, že by měla o tak důvěrných věcech jako porod mlčet.. ať už se kolem toho děje cokoliv... Tohle je druhá strana "popularity"... každý má pocit, že musí známou osobu oglosovat. Nejsem Topolánkův fanda, ale fak nechápu co je špatného na tom, že dal zrovna tyhle hodinky. jenom tady je hromada lidí na mnohem nižším společenském žebříčku s mnohem dražšíma hodinkama...
Paullus Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 ...... jenom tady je hromada lidí na mnohem nižším společenském žebříčku s mnohem dražšíma hodinkama... Aniž bych se chtěl ráchat v teoriích o sociální stratifikaci, marně přemýšlím o nižší šprušli pomyslného společenského žebříčku, než na které sedí český politik. Přátelé, není mezi námi omývač mrtvol či pouliční prodavač losů ?
Jakubisko Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Aniž bych se chtěl ráchat v teoriích o sociální stratifikaci, marně přemýšlím o nižší šprušli pomyslného společenského žebříčku, než na které sedí český politik. Přátelé, není mezi námi omývač mrtvol či pouliční prodavač losů ? ano, mas pravdu - nikdy bych nechtel klesnout tak, abych sel do politiky
B.F.G. Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 ono tyhle informace nepatří nikam... řekni kamarádce, že by měla o tak důvěrných věcech jako porod mlčet.. ať už se kolem toho děje cokoliv... Tohle je druhá strana "popularity"... každý má pocit, že musí známou osobu oglosovat. Nejsem Topolánkův fanda, ale fak nechápu co je špatného na tom, že dal zrovna tyhle hodinky. jenom tady je hromada lidí na mnohem nižším společenském žebříčku s mnohem dražšíma hodinkama... To je těžké, představ si že jsi hodinář a přijde k tobě Havel, že mu spadly hodinky do záchodu a že je potřebuje vyčistit. Myslím, že by si se také s kamarády podělil o zajímavou informaci. Není to úplně nejlepší příklad, zkrátka skoro každý rád mluví o tom co dělá a přitom to nemá nic společného s bulvárem. Kamarádka je prostě porodní asistentka a pokud třeba některým lidem poskytuje individuální péči tak s nimi tráví více času a víc se toho přihodí. Navíc je to žena a tak mluví a mluví a mluví ... Jen mi řekla svůj názor na věc, podpořený fakty (a netýkaly se vůbec hodinek, ale vzájemných vztahůa jiných věcí).
Onisan Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 (upraveno) No, líbí se mi to sebevědomé prohlašování "nikdy bych nešel do politiky" Jak to tak sleduju, tak můžeme být rádi, že to za nás někdo vzdal... to rozhodování o toku financí, směřování společnosti, formování veřejného života... Nebo to na ně vlastně zbylo na tu nejnižší část našeho společenského žebříčku? Škoda, že nikdo z těch skvělých jedinců, kteří se od politiky tak hlasitě distancují nevystrčí ty špatné, kteří toho nejsou schopni a hodni, z jejich lukrativních pozic a neukáže jak se to má dělat dobře.... ach jo... :D Upraveno 27. července 2007 uživatelem Onion
Jakubisko Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 No, líbí se mi to sebevědomé prohlašování "nikdy bych nešel do politiky" Jak to tak sleduju, tak můžeme být rádi, že to za nás někdo vzdal... to rozhodování o toku financí, směřování společnosti, formování veřejného života... Nebo to na ně vlastně zbylo na tu nejnižší část našeho společenského žebříčku? Škoda, že nikdo z těch skvělých jedinců, kteří se od politiky tak hlasitě distancují nevystrčí ty špatné, kteří toho nejsou schopni a hodni, z jejich lukrativních pozic a neukáže jak se to má dělat dobře.... ach jo... :D hehe, asi jsi me nepochopil zcela spravne - to bylo mineno jako narazka na predchozi prispevek Bohuzel se svym studijnim zamerenim teto oblasti dost blizim, takze u me je to naopak pravdepodobnejsi, ze se do toho chumlu primicham. V kazdem pripade, ceska politika na tom jeste neni tak hrozne, abychom se museli za neco stydet. Napadaji me mnohem vetsi afery z Polska, Italie nebo VB. Cesi ale vzdy zustanou Cechy v tom, ze koukaji sousedovi do talire. Dost ale OT, slecna Talmanova by si urcite neprala, aby se tu misto jejich hodinek resily tyhle debaty
Onisan Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 (upraveno) to taky nebylo na tebe, ale na našeho polního maršála.. Upraveno 27. července 2007 uživatelem Onion
NovoCZ Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Nevím proč jsou tady některé příspěvky tak ostrý. Tyhle hodinky nejsou zas tak drahý - podle retoriky levičáků je Topolánek král zlodějů a tunelářů - no a pak na ní dost šetřil ...
railmaster Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 (upraveno) Nevím proč jsou tady některé příspěvky tak ostrý. Tyhle hodinky nejsou zas tak drahý - podle retoriky levičáků je Topolánek král zlodějů a tunelářů - no a pak na ní dost šetřil ... Náhodou, čím ľavicovejší politik na Slovensku, tým drahšie hodinky. Pravičiari asi viac šetria. Upraveno 31. července 2007 uživatelem railmaster
NovoCZ Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 Ale taky ty hodinky můžou být z bílýho zlata :-)
31682 Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Nevím proč jsou tady některé příspěvky tak ostrý. Tyhle hodinky nejsou zas tak drahý - podle retoriky levičáků je Topolánek král zlodějů a tunelářů - no a pak na ní dost šetřil ... Prdlajs, už není co vytunelovat Ty ještě věříš na levici a pravici? Dobrá, vyvedu tě z bludu. Nic takového není... Řezat je všechny!
NovoCZ Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Ale levice a pravice je - to se pozná přístupem třeba k daním. A k vytunelování toho je ještě dost, stačí se jen rozhlídnout
Časomíra Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Nějak se diskuze zvrkla mi přece neřešíme problematiku stavu našeho národního hospodářství popřípadě rozdíl mezi pravicovým a levicovým pojetím vládní politiky.Na politické diskuse jsou jiná fora. Jsem nemile překvapen zlobou a závistí z předchozích příspěvků.Vždyt předseda vlády ani ostatní vrcholní vládní představitelé nedosahují platu jako má například ředidel českých drah které jsou neustále ve strátách a na železnici to s bezpečností taky není nic moc.Téma bylo hodinky místopředkyně parlamentu české republiky toho času na mateřské dovolené a poslankyně Talmanové.Vzhledem k tomu že se jedná o hodinky značky Braitling budou plně vyhovovat při hlačení dětského kočárku po pražských hrbolatých chodnících.
mechano Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 To je těžké, představ si že jsi hodinář a přijde k tobě Havel, že mu spadly hodinky do záchodu a že je potřebuje vyčistit. Myslím, že by si se také s kamarády podělil o zajímavou informaci. Není to úplně nejlepší příklad, zkrátka skoro každý rád mluví o tom co dělá a přitom to nemá nic společného s bulvárem. Kamarádka je prostě porodní asistentka a pokud třeba některým lidem poskytuje individuální péči tak s nimi tráví více času a víc se toho přihodí. Navíc je to žena a tak mluví a mluví a mluví ... Jen mi řekla svůj názor na věc, podpořený fakty (a netýkaly se vůbec hodinek, ale vzájemných vztahůa jiných věcí). Představuju si , že jsem hodinář. Několikrát ke mně "přišel" Havel. Zajímavá informace : nikdy ty hodinky nebyly spadlé do záchodu. (když teda tu máme tu drbárnu )
B.F.G. Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 Představuju si , že jsem hodinář. Několikrát ke mně "přišel" Havel. Zajímavá informace : nikdy ty hodinky nebyly spadlé do záchodu. (když teda tu máme tu drbárnu )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se