Dafit Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Casio má v řadě Oceanus i jednoduhé hodinky, které jsou solární a rádiové. Ale docela drahé.A co modely Casio LIW M700D ? Taky solár s rádiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Diky za tipy neco sem narychlo prohlidl, ale takto jednoduche a jen mimostred sek. rucicka sem nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 A co modely Casio LIW M700D ? Taky solár s rádiem.Ano, to je ovšem levnější řada Lineage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 (upraveno) Sector, sice nejsou nové, nový je jen mesh, protože starý kožený řemínek dosloužil. Ale mám je stále rád... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2018 uživatelem Heini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Řekl bych že se ti podařilo jim tím meshem dát šanci na další službu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Jo jo, mám je přes 10 let, co odtahaly hospod, tahů a jiných akcí. Sklo je bez poskvrny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Jo jo, mám je přes 10 let, co odtahaly hospod, tahů a jiných akcí. Sklo je bez poskvrny...Paráda. Co je v tom za kalibr? Miyota OS 20? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 To bohužel nevím, nepodařilo se mi to zjistit a otevírá je jen hodinář při výměně baterie. Příště se ho zeptám. Jo a byly to mé první hodinky, co mají šroubovací korunku i tlačítka. S meshem konečně vyzkouším i jejich vodotěsnost(100m). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Tak jsem pořídil potápky s nefukčním strojkem od Casia, nechal dát fungl nový strojek, tlakovku a už jsou na ruce . Modré ručky jsou pořádně vidět jen na přímém světle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Líbí se mi moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Tak jsem pořídil potápky s nefukčním strojkem od Casia, nechal dát fungl nový strojek, tlakovku a už jsou na ruce . Modré ručky jsou pořádně vidět jen na přímém světle. Hezký kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Za me velika parada..., gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Jde o model MDV300, sem netušil že sklidím tak rychle pozitivní reakce . Koukal jsem že nové už se asi nedají nikde sehnat, na dnešní dobu ten průměr 42mm působí skoro už jako malé hodinky, ale možná jsem jen zlblej z toho že nosím teď jen samé větší průměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 No, 42 je jeden z nejvíce univerzálních rozměrů, pro menší i větší ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Kolik peněz vyjde takový strojek do Casií? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Tento týden mně přišly - Seiko SSB211P1. Nějakou dobu jsem po nich pokukoval, potřeboval jsem něco univerzálního na každou příležitost . Docela dobře vypadají i s koženým řemínkem, který by tedy mohl být širší(20 mm). Vertikální vlnky na ciferníku při určitém lomu světla způsobují pseudo 3D efekt, kdy subciferníky a vlastně úplně vše, co vystupuje nad povrch jakoby "plave" ve vzduchu. Nemůžu se na to vynadívat. Taková blbůstka a jak to zabaví... Bohužel se mi tento efekt nepodařilo zachytit foťákem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinox Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já se těma Casio nechal zlákat v jednom z předchozích příspěvků a po krátké rozvaze jsem zjistil, že je potřebuju .. jsou na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já se těma Casio nechal zlákat v jednom z předchozích příspěvků a po krátké rozvaze jsem zjistil, že je potřebuju .. jsou na cestě Ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ebay?Take jsem o nich premyslel... u nas jsou k dostanu tady:https://www.brawat.cz/panske-hodinky-casio-bem-150l-1a +verze na kovu:https://www.brawat.cz/panske-hodinky-casio-bem-150d-1ahttps://www.brawat.cz/panske-hodinky-casio-bem-150d-7a Mimochodem, nabizeji dost modelu, ktere bezne v CZ distribuci nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se