Carlosin79 Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 (upraveno) Já přešel na Citizen Promaster, Eco-Drive. A naprostá spokojenost Upraveno 6. července 2009 uživatelem Carlosin79
michalx Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Mně nedávno přibyly doma tyto Casia, ale dávám je nakonec pryč, potřebuji nějaké prachy
rubus32 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 (upraveno) Pořídil jsem si dvoje nová Seika, jedny k modré košili a druhé k zelené - ty modré maj průměr 40 mm (řemínek 20 mm), ty zelené jakoby pilotní 44 mm (řemínek 22). Až se okoukají, tak jedny půjdou do světa, ještě nevím které, záleží to na tom, kterou košili budu nosit častějc :-) Ty zelené pilotky maj úžasné stopky, horní ručička objede kolečko za vteřinu (přesnost stupnice 5 setin vteřiny) a dole jsou dvě ručičky, minutová a hodinová, takže stopky mohou zachytit 12ti hodinový čas. Upraveno 13. července 2009 uživatelem rubus32
Gilius Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 jo,tak tyhle chrona od Seika jsou parádní.....oboje!!!!!!
rubus32 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Jo díky za pochvalu ještě existujou černý s červenýma vteřinovkama, to už je ale skoro anarch*****ký pojetí, ale taky jsou pěkný, leč na černý košile nějak netrpím ;-)
rubus32 Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 hmmm, to je urcite taky dobra barevna kombinace... Takhle nějak vypadaj (jedny z nich, viděl jsem i typ podobnej těm zeleným), ale naživo jsem je neviděl. Fotka je z eBay.
Me2d Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 To je neuvěřitelné, včera po 12.00 objednáno a dnes v 10.30 před barákem PPL, pořídil jsem manželce tyto trasery Traser P 5902 SAR Steel tak snad se budou líbit na živo vypadají úžasně a mají všechny barvy tritia tak to večer testnu:-) dostane je za 14 dní k výročí
Me2d Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 od kubsona...? Jasně všechny jiný prodejny ignoruju od nynějška:-
JHonza Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Nedá mi to a musím se pochlubit svým úlovkem z dovolené v Turecku. Hned první den jsem nabral něco vody do 100M Casio (nějak se odborníkovi nepovedla výměna baterie) - hodinky jsem v hotelu nožíkem rozmontoval a dal sušit. No a potřeboval jsem něco, abych neprošvihl důležité události jako podávání potravy. Tak jsem vyrazil do víru stánkového byznysu a záhy jsem objevil tento skvost z kategorie podvrženého luxusu. To už není ani fake, to se vymyká všem pokusům o zařazení do jakékoliv kategorie. Základní údaje: - průměr bez korunky 46 mm, výška cca 12 mm - gumový řemen 22 mm - pouzdro jakási záhadná slitina, dno ocel, sklo plast - vodotěsnost: rozmyslím si, než s nimi vyrazím do mlhy - strojek Miyota - svítící indexy a ručičky (doopravdy) - a teď pozor přesnost: po cca 3 týdnech neměřitelná odchylka od kvalitních quartzek (které jdou asi +1 min/rok) a to nejzajímavější nakonec: cena 5 euro
festik Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Až se okoukají, tak jedny půjdou do světa, ještě nevím které, záleží to na tom, kterou košili budu nosit častějc :-) Moc hezke hodinky Ty zele se mi moc libi, az se okoukaji, tak na mne mysli Jake je prosim oznaceni tech hodinek?
rubus32 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Moc hezke hodinky Ty zele se mi moc libi, az se okoukaji, tak na mne mysli Jake je prosim oznaceni tech hodinek? Ty modré jsou SNN081P1 a ty zelené SNDA27. Zatím se neokoukaly :-)
garfield Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Můj nejnovější přírůstek neprovází příliš radostné pocity, bohužel se jedná o dědictví po tátovi Ale jinak super kauf, mají safír a kvalitní ocelový tah! WVA-460
rubus32 Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Pořídil jsem si dvoje nová Seika, jedny k modré košili a druhé k zelené - ty modré maj průměr 40 mm (řemínek 20 mm), ty zelené jakoby pilotní 44 mm (řemínek 22). Až se okoukají, tak jedny půjdou do světa, ještě nevím které, záleží to na tom, kterou košili budu nosit častějc :-) Ty zelené pilotky maj úžasné stopky, horní ručička objede kolečko za vteřinu (přesnost stupnice 5 setin vteřiny) a dole jsou dvě ručičky, minutová a hodinová, takže stopky mohou zachytit 12ti hodinový čas. Tak zelené už se okoukaly ;-) takže mohou vyrazit do světa. Jinak ta podrobná sekundovka se otáčí prvních 10 minut a pak už šetří baterii. Nicméně drží čas i dál na 0,05 vteřiny. Zkrátka šikovný hodinky...
xbenny Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 (upraveno) Jestli jsem to pochopil, tak zpusob nabyti je smutnej :-( Tyhle hodinky se blizi k tomu, co bych chtel jako prakticke hodinky na bezne noseni. Maji rucicky i cislicka, budik a stopky. Solarni i atomove. I safir maji Jsem zmlsanej - jeste bych chtel tritium a alespon 100m vodotesnost a hned bych po nich sel Můj nejnovější přírůstek neprovází příliš radostné pocity, bohužel se jedná o dědictví po tátovi Ale jinak super kauf, mají safír a kvalitní ocelový tah! Upraveno 22. července 2009 uživatelem Gilius
zodiac39 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Pěkné provedení, ty nikdo nepřehlédne. Ale na to jsem moc velká konzerva... V tom červeném provedení super Můj nejnovější přírůstek neprovází příliš radostné pocity, bohužel se jedná o dědictví po tátovi Ale jinak super kauf, mají safír a kvalitní ocelový tah! WVA-460 jsou hezký jednoduchý,ale plně funkčně vybavený....krásná vzpomínka
greenhorn Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Festiny jsem vykoupal po devíti letech a tak jsem si udělal radost a koupil si tyto : Certina DS Pilot Chrono Quartz, strojek ETA 251.262. Zatím maximální spokojenost.
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 DS pilot dobrý...ať slouží.....
Deutscher Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 já jsem si obědnal tyto....pozítří mají dojít uz se tesím
tombed Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 deutscher: hele a nejsou to spíš digi než kvarz?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se