Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu, že mi začalo být blbý nenosit hodinky (díky, Chronomagu!), jsem od tatínka vyžebral jeho starý CK k26111, který už stejně nepoužíval.. Přijdou mi možná až moc společenský, ale pochlubit se musím :) BTW, já je mám s bílým ciferníkem :)

K26111.04.jpg

Odesláno

Jo, me se libi. Jednoduche, funkcni, strizlive.

Odesláno (upraveno)

Dik,cekal jsem spis ze je tu lidi zdrbou...kdyz vidim jake znacky a cenove kategorie se tu nosi :) jake Quartz nebo Automaty mas ty,pochlubis se?

Upraveno uživatelem Martas06
Odesláno (upraveno)

Slibene zive fotky Casio EF-128D-1AVEF Edifice :)

th.6af9c1da48.jpgth.baec92f7c7.jpgth.8bed54cbd0.jpgth.5f68cdc581.jpgth.fe5cb9882f.jpgth.eccb73c4c4.jpg

Vice info zde:

http://www.casio-europe.com/euro/watch/edi.../ef-128d-1avef/

http://www.ehodinky.cz/hodinky-casio/edifi...ef-128d-1a.html

Muzu rict ze tech 139g je na ruce sakra znat ale vzhledem k pouzitemu materialu je to o.k. :cool02:

V prodejne mi zkracovali tah asi o tri dilky (zapesti nemam nejsilnejsi...tak 5cm),takze sedi pomerne dobre ale chtelo by to jeste stahnout...bohuzel jsem neprisel na to jak tah nastavit,proste posunout ten zamek a hrabat se v tom moc nechci...staci neopatrny pohyb,sroubovak sjede a ryha je na svete...

Odesláno (upraveno)

Dik,podle tveho nicku usuzuji taky na neco z Edifice vid? :)

Ohledne toho tahu,zkoumal jsem ten zamek a posunout to nejspis nepujde...myslim ze by to chtelo jeste jeden dilek ubrat,bud to zkusim sam (prodavacka co mi jej zkracovala rikala ze ty osicky jsou jen vysunovaci,neni treba je vymlacovat kladivkem) nebo se tam stavim,vzhledem k tomu ze jsou kupovane u nich,je zkraceni zdarma :)

EDIT:

Jinak zajimave na tomhle modelu je,ze at se snazim jak chci (ucho jsem mel uplne na sklicku),neslysim tikani....cvak,cvak,cvak vterinove rucicky...cim to?

Odesláno (upraveno)

Pekny dik za odkaz,jinak ten tah mam udelanej podobne,uz jsem to jeste o dilek zkratil a ted sedi naramne. :thumbsup_anim:

th.f25b35e188.jpg

Hel taky ti tah v zamku (alespon tedy myslim ze se to ozyva z nej) trochu chrasti?

Odesláno
EDIT:

Jinak zajimave na tomhle modelu je,ze at se snazim jak chci (ucho jsem mel uplne na sklicku),neslysim tikani....cvak,cvak,cvak vterinove rucicky...cim to?

protože to je na baterku :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
protože to je na baterku :thumbsup_anim:

Jasne rozumim ti ale treba quartz LEN.NOXy co jsem kratce mel viz. tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28045 pak je vratil a vzal tyhle casia byly slyset....zalezi asi na mechanismu.

Myslim ze jsem se spatne vyjadril,tikani jako takove muzu u quartzek slyset sotva ale pohyb vterinove rucicky treba u tech lennoxu fakt slyset byl...

Jinak je normalni v tehle tride ze tah na ruce pri zatreseni asi v zamku trochu chrasti a pri pohybu na ruce nektere dilky mirne cvakaji ne?

Odesláno

dost dobry postreh - pobavilo :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno
Novy Quartz prirastok :) ... Tissot Quadrato.

Tyhle přesně si koupil kamarád. Pásek docela tvaroh, ale jinak spokojenost. Jen od nich někde ztratil dílky zkrácenýho pásku. Kdyby ti zbyly, určitě by je koupil. Aspoň jeden ;o)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...