Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

Nautec No Limit Chrono-Diver

Swiss Made Quarz Chronograph

ETA-Werk Kaliber G10.211,4 Jewels(sehr robust und ganggenau)

1/10 Sec.,Sec. und Minutenstop,seperater Sekundenzeiger

Datumsanzeige auf 4 Uhr

Sapphire-Glas(extrem kratzfest)

Zifferblatt mit Leuchtindizen

drehbare Taucherlünette

verschraubte Krone und Gehäuseboden

Edelstahlarmband mit schwarzer PVD-Beschichtung und schwarzes,angenehm zu tragendes Silikonarmband(22mm Bandanstoss)

30ATM(300m wasserdicht)

47,5mm ohne,50mm mit Krone

Gewicht ca. 250 Gramm

post-2650-063740000 1291623906.jpg

post-2650-061575700 1291624114.jpg

post-2650-003404300 1291624137.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prumer 48mm-to si hned tak nekdo dovolit nemuze-to jsou hodinky pro poradnyho chlapa - me se libej-ale musel bych nabrat nejakou svalovou hmotu - gratulace k poradny strojovnePosted Image

edit/ ted koukam kolik vazej,jsem to predtim prehlidl-taky pekny cislo Posted Image

Upraveno uživatelem lexa
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak som sa aj ja prisiel pochvalit :smile_anim: a trochu aj postazovat :crying_anim02:

tu su :oneeyed02:

objednaval som ich zo stranky www.nywatchstore.com su posielane z ameriky a cena bola velmi dobra oproti europskym strankam ale nasiel som na nich chybu datumovnik sa neda presne nastavit su tam niako divne ulozene cislice a preskakuju rozne dni a teraz neviem ci ich reklamovat ale moc sa mi s tym nechce babrat :suicide_anim: a sklamala ma luminiscencia vydrzi tak max 2 hodiny

No inak vyzeraju velmi pekne kvalitne vypracovanie dobre sedia na ruke a neni problem s odcitanim casu.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Fotky velký jak prase, dej je tam prosím znovu a zmenši to třeba na 800x600, to stačí. Dík. Milis
Odkaz ke komentáři

Ta luminiscence je dost zvláštní. Mám taky jedny EcoDrivy a ručičky na nich vydrží doslova zářit celou noc. Moje současné Victorinoxy se sice dají taky celou noc přečiíst, ale svítí velice slabě. S tím datem - taky by se mi nechtělo to posílat do Ameriky. Asi bych se obrátil na značkový servis u nás.

Odkaz ke komentáři

Tyhle Timexy se u nás před léty prodávaly za cca 2.000.- Kč. Mají průměr bez korunky 45 mm, šroubovací korunku a WR 100 metrů. Podsvícení Indiglo, ovládané talčítkem na levé straně. Příjemné, masivní hodinky s dobře čitelnými ručkami.

post-197-068749100 1291800974.jpg

Odkaz ke komentáři

Do hospody mi přijde blbý s sebou tahat Fortisky, takže občas mechanika udělá místo fashion quartzkám Diesel. Pořídil jsem si je v roce 2008 ve státech, od té doby sloužili dobře. Mají poctivý rozměr 45 x 50 mm, na ruce vypadají opravdu masivně.

Nicméně jedna závada se objevila - rozlepil se řemen :-( Naprosto mi vyhovuje, je to měkká kýže, netušíte, jak to opravit?

post-4099-098062300 1292617468.jpg

post-4099-034880900 1292617480.jpg

post-4099-090715700 1292617552.jpg

Odkaz ke komentáři

To je věru hezký vánoční dáreček. Koukal jsem, že strojek má přesnost 15 vteřin za rok a je napájený litiovou baterií, která má vydržet 10 let. Pěkné parametry za tu cenu.

Já mívám s tahy opačný problém. Buď mi plandá na ruce nebo škrtí - nic mezi tím.

Odkaz ke komentáři

Tak som sa aj ja prisiel pochvalit :smile_anim: a trochu aj postazovat :crying_anim02:

tu su :oneeyed02:

objednaval som ich zo stranky www.nywatchstore.com su posielane z ameriky a cena bola velmi dobra oproti europskym strankam ale nasiel som na nich chybu datumovnik sa neda presne nastavit su tam niako divne ulozene cislice a preskakuju rozne dni a teraz neviem ci ich reklamovat ale moc sa mi s tym nechce babrat :suicide_anim: a sklamala ma luminiscencia vydrzi tak max 2 hodiny

No inak vyzeraju velmi pekne kvalitne vypracovanie dobre sedia na ruke a neni problem s odcitanim casu.

Už jsem to tady víckrát psal : Z www.nywatchstore.com v žádném případě nenakupovat !!!!!! Prodávají hodně staré hodinky z výloh nebo po opravě. Luminescence je lepší na řadě Promaster.

Odkaz ke komentáři

Tyto Casia jsem našel pod stromečkem...Manželka mě překvapila, protože jsem nic netušil. Pokukoval jsem po nich někdy před půl rokem a jsem za ně moc rád, protože mi perfektně sedí na ruce a v noci mě velmi příjemně překvapila svítivost ručiček a indexů. Svítí velmi slušně až do rána.

post-13820-056030000 1294164826.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...