Tuki Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Muj novy prirustek, omlouvam se za hacky a carky, mam jen UK klavesnici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Tak opět nadešel čas chlubení. CITIZEN AS4030-59-E. Nááádherná hodinka. Živé fotky jsem ještě nestihl, tak alespoň ilustrační obrázek z webu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Tak se taky trochu pochlubím, byť ne příliš kvalitními fotkami Maurice Lacroix Miros Sport Chronograph, vevnitř Ronda 5040.B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Já nosím tyto quartz, dobrá luminiscence, vypouklé safírové sklíčko ... Hamilton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 zajímavý Hamilton,líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 (upraveno) Na sport používám potápky od Wengera v mé oblíbené černooranžové kombinaci, výborná čitelnost a příjemně sedí na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2011 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 vypadaj pěkně,potápky já rád a tyhle se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Niečo pre moju drahú. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 taky jsem objenával,ale trošku jinej model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Manželka už pár let Zodiacy nosí a nemůže si je vynachválit. Jen já si to můžu hodit, když dostanu za úkol sehnat nový originál gumový řemínek. Jestli někdo máte spolehlivého dodavatele, sem s ním. Budu neskonale vděčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Okay, toho Boss si tam nevšímejte ( dárek ), ale jinak na nošení jako slušnější hodinky moc příjemně sedí na ruce a hodně dobře vypadají! Uvidíme, jak dlouho vydrží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 toho Boss si tam nevšímejte ( dárek ), ale jinak na nošení jako slušnější hodinky moc příjemně sedí na ruce a hodně dobře vypadají! Uvidíme, jak dlouho vydrží. OK, co je aspon uvnitr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 To se mi nepodařilo zjistit, asi je budu muset otevřít, ale podle toho, co jsem zjistil na stránkách Movada, které tuto značku vlastní, tak to bude něco stejného, co je ve všech ostatních "módních" hodinkách. viz. MOVADO, CONCORD and EBEL are registered trademarks of Movado Group Inc. or its subsidiaries. COACH, ESQ, HUGO BOSS, LACOSTE, JUICY COUTURE and TOMMY HILFIGER are registered marks of their respective trademark owners and are used by Movado Group Inc. or its subsidiaries under license agreements with those respective trademark owners. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Tak to jsem svedav, doufam, ze tam bude aspon nejaka Miyota - coz by mohla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Golana Aqua Pro na dokupovaném watchadoo tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Niečo pre moju drahú. já kupoval ženě od ŠaKaLa tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Manželka už pár let Zodiacy nosí a nemůže si je vynachválit. Jen já si to můžu hodit, když dostanu za úkol sehnat nový originál gumový řemínek. Jestli někdo máte spolehlivého dodavatele, sem s ním. Budu neskonale vděčen. máte nějakou zkušenost s čištěním toho řemínku? je světle modrý a docela chytá špínu, zkoušel jsem mýdlo, pastu ale nic moc. Není na to nějaký fígl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Dokonale vyčistit prostě nejde. Proto ten můj dotaz na dodavatele řemenů. Co se týká čištění, zatím nejlepší výsledek je dosažen použitím přípravku "Citra", který je primárně určen na vany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 RADO Sintra chronograf calibr 538.Ačkoliv jsem spíše příznivcem automatů,tak těmto jsem neoddolal... Ta kombinace kvalitních materiálů titan,keramika a v tomto případě i zlato (na tahu i ciferníku včetně ruček) mne "dostala".I když nošené,tak jako nové.Omlouvám se za fotky,profík ze mne asi nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Fotky byly obrovské,zmenšil jsem je. Příště ale takto velké smáznu. Optimum(vyjma sekce fotogalerie a prodej) je 800 x 600. Hodinky jsou fajn,užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se