Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

Já mám tyto Certiny už skoro rok a nemužu si na něj stěžovat.Sice jsem původně chtěl limitovanou sérii od Pedro de la Rosa ale jelikož tenkrát se do Čech dostalo opravdu jen pár kousku tak jsem pořídil tyto DS Podium které mi denně nosí radost a jsou pořád jako nové.

Za týden čekám narůst "sbirky" o Hamiltony tak jsem na něj moc zvědavý:smile_anim:

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám tyto Certiny už skoro rok a nemužu si na něj stěžovat.Sice jsem původně chtěl limitovanou sérii od Pedro de la Rosa ale jelikož tenkrát se do Čech dostalo opravdu jen pár kousku tak jsem pořídil tyto DS Podium které mi denně nosí radost a jsou pořád jako nové.

Za týden čekám narůst "sbirky" o Hamiltony tak jsem na něj moc zvědavý:smile_anim:

Ahoj, musím říct, že mám velké nutkání a uvažuji o těhle hodinkách, jen mě trochu děsí pár recenzí na jejich kvalitu. Předpokládám, že jsi s nima neměl žádné problémy ( sonduju totiž co nejvíc info, než zase něco koupím ).

Odkaz ke komentáři

Milanon: neměl jsem s níma sebemenší problém i co se týče přesnosti tak jsem spokojený,být Tebou tak jdu do té limitované série za cca 14 tisic.Jsou moc povedené!

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Vdaka :) Luminescencia nic moc no, ale to mi velmi nevadi. Ak by som zobral cierny cifernik s bielymi ruckami, tak by bolo cas vidiet lepsie, ale tie stali o dalsich 30Euro naviac :D

Tý luminiscence je škoda. To je slabé místo všech Casií. Nemyslím, že by bylo o tolik dražší dát kvalitnější barvu aspoň na ručky. Nebo tam dát illuminátor. Ten na jedněch Casiích se světlým ciferníkem mám, a v noci je to super. Každopádně tento model se mě docela líbí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...