tc95 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Nautec No Limit Deep Sea Military47,5mm,300m,safir,nerez,swiss eta,guma i tah v baleni plus naradi na vymenu, Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 tc95: Pěkný kousek, měl bys i nějaké "noční fotky" s luminiscencí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 moje nové quartz chrono seiko SNDC47P1 Dají se tyto hodinky koupit v nějakém českém e-shopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Já mám tyto Certiny už skoro rok a nemužu si na něj stěžovat.Sice jsem původně chtěl limitovanou sérii od Pedro de la Rosa ale jelikož tenkrát se do Čech dostalo opravdu jen pár kousku tak jsem pořídil tyto DS Podium které mi denně nosí radost a jsou pořád jako nové. Za týden čekám narůst "sbirky" o Hamiltony tak jsem na něj moc zvědavý Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Já mám tyto Certiny už skoro rok a nemužu si na něj stěžovat.Sice jsem původně chtěl limitovanou sérii od Pedro de la Rosa ale jelikož tenkrát se do Čech dostalo opravdu jen pár kousku tak jsem pořídil tyto DS Podium které mi denně nosí radost a jsou pořád jako nové. Za týden čekám narůst "sbirky" o Hamiltony tak jsem na něj moc zvědavý Ahoj, musím říct, že mám velké nutkání a uvažuji o těhle hodinkách, jen mě trochu děsí pár recenzí na jejich kvalitu. Předpokládám, že jsi s nima neměl žádné problémy ( sonduju totiž co nejvíc info, než zase něco koupím ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanon Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. JUNKERS 6334 DESSAU Flatline Mé první pořádnější hodinky (nepočítám -li předpotopní levné Primky na škole, nebo Festiny a sportovní SUUNTA), sice quartz, ale mají aspoň Rondu strojek. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Milanon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Milanon: neměl jsem s níma sebemenší problém i co se týče přesnosti tak jsem spokojený,být Tebou tak jdu do té limitované série za cca 14 tisic.Jsou moc povedené! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anty Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Moje první švýcary! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXx8xXx Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 (upraveno) Casio mtf e001-7a Pekne velke hodinky .. http://www.inhodinky.sk/product_info.php?products_id=9966 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 4. února 2012 uživatelem xXx8xXx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Casio mtf e001-7a Pekne velke hodinky .. http://www.inhodinky...roducts_id=9966 Pěkný Casia. Jak jsou na tom s luminiscencí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXx8xXx Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Vdaka Luminescencia nic moc no, ale to mi velmi nevadi. Ak by som zobral cierny cifernik s bielymi ruckami, tak by bolo cas vidiet lepsie, ale tie stali o dalsich 30Euro naviac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Vdaka Luminescencia nic moc no, ale to mi velmi nevadi. Ak by som zobral cierny cifernik s bielymi ruckami, tak by bolo cas vidiet lepsie, ale tie stali o dalsich 30Euro naviac Tý luminiscence je škoda. To je slabé místo všech Casií. Nemyslím, že by bylo o tolik dražší dát kvalitnější barvu aspoň na ručky. Nebo tam dát illuminátor. Ten na jedněch Casiích se světlým ciferníkem mám, a v noci je to super. Každopádně tento model se mě docela líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXx8xXx Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 S tou luminescenciou to nie je az tak zle, ako som si myslel Dnes v noci som pozeral na cifernik a dalo sa z neho vycitat kolko je hodin celkom dobre, myslel som, ze to bude horsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Tak jsem po nich koukal, a daj se koupit v nějakých e-shopech za moc hezkou cenu. Ale, pak mě víc oslovila tahle varianta ale cena mne odradila, počkám snad půjde dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXx8xXx Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Ano, uz vidim tu cenu Ja som moje kupil v akcii za 60E aj s postou. Napr. na Koscome je cena ze moje 95E, cize keby nebola akcia v inom obchode, tak ma cena tiez odradi a nemal by som ich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Ty jo celej den na ne cumim... na tom novem remenu nejak prokoukly holky ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Ty jo celej den na ne cumim... na tom novem remenu nejak prokoukly holky ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. zeršén chlape, zeršén... hoď sem ještě pár fotek, prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Musis pockat na vikend... Pak sem neco namrskam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Tak dneska jsem byl bruslit.. vzal jsem to pres pole. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 tož hodinky jsou to hezký, to víme, trošku víc toho řemenu jsem chtěl vidět:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se