elvin Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 novej prirustek: jak do vody, tak na suchu... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Alespoň jedny G- .... pche prostě se mi líbily Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Mimochodem přišly s 1s odchylkou po dvou měsících bez synchronizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Alespoň jedny G- .... pche prostě se mi líbily Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Mimochodem přišly s 1s odchylkou po dvou měsících bez synchronizace. výborná, odolná, relativně levná a na péči nenáročná volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Casio AW-591ML-1A, další Gčka, ze kterých jsem nadšený. Skvělá ergonomie a po předchozích Suunto Core návrat k "normálně" velkým hodinkám... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 výborná, odolná, relativně levná a na péči nenáročná volba! Díky moc, popravdě z nich mám větší radost než z několika násobně dražších Citizenů (hlavně po tom co jsem včera zjistil že jsem si na nich škrábnul titanový tah ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 breitling colt quartz ,myslim ze maju strojcek eta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 výborná, odolná, relativně levná a na péči nenáročná volba! to je sice pravda, ale nakonec jsem je musel vratit... pro me odecist rychle a spolehlive cas bez optiky na cteninebylo skoro mozne, strasne mala cisilka.to same to bylo s Casio AW-591ML-1A, tam jsou sice celkem dobre citelne rucicky, ale titerne male okenka a anis brejlema sotva citelna cisilka.takze pozor pro ty, co uz tak dobre ostre nevidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) hmm... nejak som prepadol tym rucickam s ciernym stredom... a "ozajstne" hodinky budem chciet s prave nejak takto vyzorovo riesener.v. 198X, kaliber ESA 536.121- v tej dobe bezne pouzivany kade tade sa ospravedlnujem za foto z mobilu, ale nudim sa na nocnej... Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem Chocholusik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Ručičky u Casio AW-591ML-1A jsou, řekl bych, čitelné skvěle; vyzkoušeno za ten měsíc, co je mám, při mnoha aktivitách v terénu, denních i nočních. S digitálními "okénky" je trochu potíž, ale dá se na to zvyknout, je třeba najít určitý úhel, ze kterého jsou čitelné dobře. Snad jen lidem s vážnější poruchou zraku (sám mám lehkou) by to mohlo dělat problémy... to je sice pravda, ale nakonec jsem je musel vratit... pro me odecist rychle a spolehlive cas bez optiky na cteninebylo skoro mozne, strasne mala cisilka.to same to bylo s Casio AW-591ML-1A, tam jsou sice celkem dobre citelne rucicky, ale titerne male okenka a anis brejlema sotva citelna cisilka.takze pozor pro ty, co uz tak dobre ostre nevidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Tissot T-Touch Expert Dragon (môj oneskorený vianočný darček) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Tož moje nový quartzky-Omegy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterG_SVK Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Myslim, ze su to asi najkrajsie hodinky, ktore sa tu v poslednej dobe objavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 No jo, Omega je holt Omega. Ale mně se tu v poslední době líbily i ty SEIKO Ssolar Diver´s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spita Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Invicta 5782 - vždycky jsem měl raději chronografy, ale těhlech se nějak nemůžu zbavit, přirostly mi....pěkný placky, poměrně široký pásek, na světle zajímavě modro/fialový ciferník.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 tie omegy klasika,velmi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Přestože dávám přednost automatům, i já mám quartzovky - tak zvané dovolenkové, proto baterkáče, které se nosí občas a nemusí se člověk starat o natahování a seřizování.Atlantic Seashark - viz foto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Invicta 5782 - vždycky jsem měl raději chronografy, ale těhlech se nějak nemůžu zbavit, přirostly mi....pěkný placky, poměrně široký pásek, na světle zajímavě modro/fialový ciferník.... Velmi pěkné hodinky.Mám velmi rád modré ciferníky.A tento nemá prostě chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Ještě jsem si od jednoho člena koupil na začátku prosince Casio GW-M850.Perfektní hodinky pro volný čas a nemusím si na ně dávat velký pozor.Mimo-to,byli minimálně nošeny,takže vypadají jak nové. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se