Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Kuadrát kucí, vy umíte fotit! Tohle nejni z mobilů, že ne?

Ty Wengery jsem fotil telefénem Lumia 650. Prý 8Mpix. Občas se povede pěkná fotka. A vlastně všechny moje fotky tady jsou dělané tímhle telefonem, pač foťák jako takový nemám.. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Nějak se to tu nehejbe...

Dnes dorazily, vintage hujerdino quartz divers - 80. léta(dávno než je spolkla Festina group),200m vodotěsnost, vteřinovka skáče pěkně po indexech :clap:

a proč hujerdino - hodinky se v té době prodávaly s logem Heuer, typ 980.004 https://heuerville.wordpress.com/tag/heuer-980-004/

foto z webu:

Odkaz ke komentáři

Kurňa, to musí bejt ve všech hodinářství doslova hromady posranejch rond, jinak to neni možný... Já nejsem žádnej zastánce rondy, taky mám radši japonský quartzy, ale tahle tvoje póza je už někdy trochu trapná. 

Není to póza, ale zkušenost. Bývaly dokonce doby, že jsem měl swiss quartz radši než casio nebo miyotu.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Tak ja osobne mam (tusim dvoje) hodinky s Rondou. Kdyz by mi mela po trech letech Ronda odejit, tak vzhledem k memu zachazeni si reknu, proc ne...

Do 30-ti dolaru koupim novou a necham prehodit.

U Wengeru (hodinky za 2 tis) bych to treba ani neresil. U Traseru (srdecni zalezitost) bych to asi resil. 

Kazdopadne si za posledni rok nepamatuji, ze by tady na foru kazdy, kdo ma nejake hodinky s Rondou psal, ze se mu pokakaly...

Urcite existuji spolehlivejsi strojky, ale osobne si myslim, ze to s tou " uplne naprd poruchovou" Rondou neni tak zhave...

Odkaz ke komentáři

Nejhorší je, že to spousta lidí ani nečeká. Koupí hodinky s nápisem Swiss Made a on se z toho vyklube šmejd. Znám lidi, co 3x reklamovali Trasery s Rondou a pak šli radši do Japonce, byť bez tritia, ale spolehlivého.

to bylo ještě v dobách, kdy se sem ronda snad ani nevozila...  :)

Odkaz ke komentáři

Tak ja osobne mam (tusim dvoje) hodinky s Rondou. Kdyz by mi mela po trech letech Ronda odejit, tak vzhledem k memu zachazeni si reknu, proc ne...

Do 30-ti dolaru koupim novou a necham prehodit.

U Wengeru (hodinky za 2 tis) bych to treba ani neresil. U Traseru (srdecni zalezitost) bych to asi resil. 

Kazdopadne si za posledni rok nepamatuji, ze by tady na foru kazdy, kdo ma nejake hodinky s Rondou psal, ze se mu pokakaly...

Urcite existuji spolehlivejsi strojky, ale osobne si myslim, ze to s tou " uplne naprd poruchovou" Rondou neni tak zhave...

Já bych si třeba rád koupil Victorinox Inox, ale  nějak nemám chuť zkoušet v hodinkách za 14 litrů strojek za 15 dolarů a čekat, jestli se nebude muset za chvíli rozebírat, měnit a dělat nová tlakovka. O nelícování už ani raději nemluvím...

Odkaz ke komentáři

Frostie: Ja Ti rozumim a nijak to nerozporuju. 

Kdyz budu premyslet nahlas, tak bych bral Inoxy z Helveti, mam zaruku 3 roky, po tu dobu neresim. Pak uz mne to netrapi.

Na druhou stranu tady byly popsany priprady, kdy se pokakaly mnohem drazsi a vehlasnejsi hodinky a nekdy ani zaruka nebyla uznana.

Asi zalezi na tom, na jaky narazis kus. A to nejen u hodinek.

Kluci, at vam to pekne po vterinach tika... :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Frostie: Ja Ti rozumim a nijak to nerozporuju. 

Kdyz budu premyslet nahlas, tak bych bral Inoxy z Helveti, mam zaruku 3 roky, po tu dobu neresim. Pak uz mne to netrapi.

Na druhou stranu tady byly popsany priprady, kdy se pokakaly mnohem drazsi a vehlasnejsi hodinky a nekdy ani zaruka nebyla uznana.

Asi zalezi na tom, na jaky narazis kus. A to nejen u hodinek.

Kluci, at vam to pekne po vterinach tika... :notworthy:

JJ, v tom případě se shodneme, vím, že bych to s Jirkou jistě vyřešil smírně. A i s těmi dražšími hodinkami máš pravdu a je to navíc vždy o kusu. 

Odkaz ke komentáři

U Wengeru (hodinky za 2 tis) bych to treba ani neresil.

Kde to prosím tě mají? Já za ně vyplázl čtyři a půl.. 

Edit: Nechám se teda překvapit, jak dlouho mi ta Ronda vydrží..  :smile_anim:

post-39848-0-83774900-1478454486_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři

Kde to prosím tě mají? Já za ně vyplázl čtyři a půl.. 

Edit: Nechám se teda překvapit, jak dlouho mi ta Ronda vydrží..  :smile_anim:

Bral sem je z Helveti bazarove za dvojku, takze uz maji nejaky ten patek za sebou. A mam je jako otloukanky. Ale sou v celku dobre kondici...

Akorat ten tah nic moc, na isofranu mi to vyhovuje nejvic.

post-39943-0-49661700-1478460275_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Aha jo, ty jsem postřehl. Teda ještě když byly k mání. Já je mám taky z Helveti. Se slevou pro chronomag za čtyři a půl. Vzhledem k tomu, že na FB Helveti hlásili, že už mají jen posledních deset kousků, jsem rád, že je mám..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...