Jiří Štencek Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Aha jo, ty jsem postřehl. Teda ještě když byly k mání. Já je mám taky z Helveti. Se slevou pro chronomag za čtyři a půl. Vzhledem k tomu, že na FB Helveti hlásili, že už mají jen posledních deset kousků, jsem rád, že je mám.. Už jenom 8 Vzhledem k tomu, kolik jsme jich prodali, tak bychom měli mít na reklamacích desítky Wenger Sea Force (mají Rondu), ale to se naštěstí neděje. Ony ty strojky tak špatné nebudou (ano, lícování je boj) .. svou práci myslím odvedou dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Už jenom 8 Vzhledem k tomu, kolik jsme jich prodali, tak bychom měli mít na reklamacích desítky Wenger Sea Force (mají Rondu), ale to se naštěstí neděje. Ony ty strojky tak špatné nebudou (ano, lícování je boj) .. svou práci myslím odvedou dobře.Jsem za jedno! Mám je chvilku, ale šlapou na jedničku a v mém případě i to lícování ujde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Licovani nejak neresim. Neni to o tolik, aby nebylo poznat, ktera sekunda je ktera a navic, pokud chci neco stopovat na vteriny, vezmu si na ruku nejake G-shocky.Kazdopadne ja sem naprosto spokojen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Tak když jsme u těch Wengerů......už jsou konečně na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Gratuluju! Já ty mé teď poslední dva dny ponosil a opět ve mě probudili spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 No, úplně si to užívám díkyuž mám objednaný tah z plných dílků a ještě by se mi líbil nato strap, ideálně černý s červeným pruhem mimo osu, možná červenobílý pruh, těch nato je hromada, tak hledám... kdybys měl tip, nebo někdo z vás, budu za něj rád. Mimochodem ten isofran je výbornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Jen nástřel co mi vyskočilo:http://www.ebay.com/itm/New-arrival-22mm-Stripe-Cambo-Nylon-Nato-Watch-Strap-Wristwatch-Band-Many-colour-/351627275091?var=620617748459&hash=item51de9e6b53:g:UnwAAOSwxN5WaIzAhttp://www.ebay.com/itm/PREMIUM-PVD-NATO-G10-BLACK-RED-Stripes-4-RING-NYLON-divers-watch-strap-band-/281853893215?var=580833080238&hash=item419fcd1a5f:m:mPbo7uMLUhBedH9INbd1JIQ Edit: Jak píšeš, těch nato jsou mraky. Jen si vybrat.. Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Díky moc, ten druhej, to je vón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Manželke pod stomček.Žena sem nechodí, takže to môžem vytrúbiť do sveta. Kúpil som jej malé pánske (39mm) kvarcy, so zafírom. Nosí pánske, totiž na dámskych jej vadia kamienky, perleť a podobné glupocinky.Hodinky strieda a s automatmi by sa určite nebavila, možno by nastavila čac, ale dátum pochybujem, takže preto kvarc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Já myslím, že jsi strategii zvolil správně a hodinky vypadají k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Kdysi jsem Kamilovi pomahal houpit Seiko s quartzovym strojkem 8f56, a jedny jsem potom i vlastnil. Strojek super, GMT komplikace (moje nejoblibenejsi komplikace, protoze ji vyuziju v praxi), HQ quartz. No ale nedokazal jsem prekousnout ten integrovany tah. Nahodou jsem narazil na WUS na Seiko SLT109. Slovo dalo slovo, a uz je mam doma. GMT je samostatne nastavitelna, cili skutecne druhe casove pasmo. Po vytazeni korunky do prvni polohy se skokove meni cas po hodinach (vterinovka a minutovka jedou normalne dal), cili pri prechodu na jine pasmo naprosto komfortni zmena casu. WR 200m... no a jako bonus mereni vzdalenosti na mapach, pomoci te boule na 9. Jsou proste ujety, cili mi, myslim, nejakou dobu vydrzi! Uz davno necitim pri koupi hodinek tu prvotni euforii v takove mire jako kdysi. Jsem nejaky pragmatictejsi nebo co. A nad temito jsem si rekl jen "Jo, maji co jsem chtel." Takze jsem spokojeny. P.S. Luneta se svetovymi stranami je taky super... vim, jak urcit sever... akorat tady v Anglii k tomu neni slunce... ale v sobotu dopoledne se ma prej na chvili objevit... tak se zkusim zorientovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Jo, jsou parádní a já gratuluji k akvizici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Kdysi jsem Kamilovi pomahal houpit Seiko s quartzovym strojkem 8f56, a jedny jsem potom i vlastnil. Strojek super, GMT komplikace (moje nejoblibenejsi komplikace, protoze ji vyuziju v praxi), HQ quartz. No ale nedokazal jsem prekousnout ten integrovany tah. Nahodou jsem narazil na WUS na Seiko SLT109. Slovo dalo slovo, a uz je mam doma. GMT je samostatne nastavitelna, cili skutecne druhe casove pasmo. Po vytazeni korunky do prvni polohy se skokove meni cas po hodinach (vterinovka a minutovka jedou normalne dal), cili pri prechodu na jine pasmo naprosto komfortni zmena casu. WR 200m... no a jako bonus mereni vzdalenosti na mapach, pomoci te boule na 9. Jsou proste ujety, cili mi, myslim, nejakou dobu vydrzi! Uz davno necitim pri koupi hodinek tu prvotni euforii v takove mire jako kdysi. Jsem nejaky pragmatictejsi nebo co. A nad temito jsem si rekl jen "Jo, maji co jsem chtel." Takze jsem spokojeny. P.S. Luneta se svetovymi stranami je taky super... vim, jak urcit sever... akorat tady v Anglii k tomu neni slunce... ale v sobotu dopoledne se ma prej na chvili objevit... tak se zkusim zorientovat Vypadaji skvele, gratuluju k nakupu! Na Seiku se mi libi, ze ma opravdu true GMT, ale bohuzel bud ty jejich modely se mi moc nelibi, nebo jsou uz vazne obrovske. Tyhle jsou super, tak predpokladam, ze jsou tedy obrovske Kazdopadne super kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) Ondro, diky. Doplnim: kdyz si odmyslim ty vybezky z pouzdra na vsechny strany, tak ne, obrovske nejsou. Pouzdro bez korunky ma 42mm, uplne akorat. Hodinky nosim na leve ruce, nastesti, takze ten krajec na pizzu se mi do zapesti nezarezava EDIT: Jo, a ten mirne klenuty Hardlex, ten se mi fakt libi. Je paradni. Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 (upraveno) Tak ja som zvolil limitku. Kupoval som ako nové v Helveti ešte v septembri. Jirko mi nakoniec ponúkol cenu, ktorej sa nedalo odolať. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. prosince 2016 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Kdysi jsem Kamilovi pomahal houpit Seiko s quartzovym strojkem 8f56, a jedny jsem potom i vlastnil. Strojek super, GMT komplikace (moje nejoblibenejsi komplikace, protoze ji vyuziju v praxi), HQ quartz. No ale nedokazal jsem prekousnout ten integrovany tah. Nahodou jsem narazil na WUS na Seiko SLT109. Slovo dalo slovo, a uz je mam doma. GMT je samostatne nastavitelna, cili skutecne druhe casove pasmo. Po vytazeni korunky do prvni polohy se skokove meni cas po hodinach (vterinovka a minutovka jedou normalne dal), cili pri prechodu na jine pasmo naprosto komfortni zmena casu. WR 200m... no a jako bonus mereni vzdalenosti na mapach, pomoci te boule na 9. Jsou proste ujety, cili mi, myslim, nejakou dobu vydrzi! Uz davno necitim pri koupi hodinek tu prvotni euforii v takove mire jako kdysi. Jsem nejaky pragmatictejsi nebo co. A nad temito jsem si rekl jen "Jo, maji co jsem chtel." Takze jsem spokojeny. P.S. Luneta se svetovymi stranami je taky super... vim, jak urcit sever... akorat tady v Anglii k tomu neni slunce... ale v sobotu dopoledne se ma prej na chvili objevit... tak se zkusim zorientovat gratulace a užívej měl jsem je taky nějakou dobu a spokojenost velká,na ruce sedí a velké opravdu nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 kvarcky jsou pro výrobce a jeho designéra přijatelnější cesta, má to jednoduchý se strojkem, může se soustředit na konečný výraz produktu. Tady je Priim Q, kde to za primáky/eltoňáky dělali někde ve Švajcu, to pozná každý. Není to nezajímavý model, ale materiál pouzdra nic moc.** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Casio AMW 320R. Tak se pak pochlub, jak ti půjde synchronizace analogu s digi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Nevím, jestli jsem pochopit - nebo bych měl napsat jako analogový udržuje synchronizaci s digi?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se