Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Dneska mi přišly (konečně) tyhle moje nové - staré quartzky.. Pořídil jsem je jako "těžké" pracovky. Vypadají dobře, až na tah. Ten sice taky vypadá dobře, ale je krátký, takže je mi malý.. Tudíž je mi k ničemu. Teď dumám, na co je nasadit.. Kdyby se někomu doma náhodou válely články na takový tah, hned je beru!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám doma ten samý :-) (minimálně hodně podobný), akorát modrý. Taky nějaké to nato najdu. Ale tah jim asi bude slušet nejvíc..

Tak to máme pracovky stejný, akorát já je mám už nějakých 14 dní. Jeden článek k tahu sice mám, ale překvapivě je tah jiný než tvůj, co jsem se díval na nějaký obrázky, tak mám origo. Jinak jim docela sluší i černý nato. 

Odkaz ke komentáři

Hérgot, to jsem z toho jelen. Na tvém tahu jsou krajní články širší, jestli se mi to nezdá.. Jinak bych řekl, že je ten můj taky origo..?

Jinak gratuluji k pěknému kousku! :clap:

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři

Hérgot, to jsem z toho jelen. Na tvém tahu jsou krajní články širší, jestli se mi to nezdá.. Jinak bych řekl, že je ten můj taky origo..?

Jinak gratuluji k pěknému kousku! :clap:

Jj, krajní články jsou širší a právě jsou tak i na fotkách z netu, tak nevím, jestli ten tvůj tah není třeba z jiných Seik, nebo možná nějaká jiná verze. Nápodobně a díky :D Dobře se to sešlo, stejný pracovky, téměř ve stejnou dobu a obě v Olomouci :clap:

Odkaz ke komentáři

Snad tam není kalibr 2747? S tímto paskvilem jsou ty hodinky za trest.

Ne, je tam 2701. Jeden z nejhorších kalibrů, který Casio používá... :(

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...