Frostie Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 JJ, u tohoto kalibru se to občas "rozhodí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Budu pozorovat a psát po dobu 2 týdnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Budu pozorovat a psát po dobu 2 týdnůOK, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Další casio - starý, ale tohle je můj nový nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Děkuju. MD-513. Opravdu skvělé. MDV106 nesnese konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 A ta dvojitá vteřinovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Dneska mi přišly (konečně) tyhle moje nové - staré quartzky.. Pořídil jsem je jako "těžké" pracovky. Vypadají dobře, až na tah. Ten sice taky vypadá dobře, ale je krátký, takže je mi malý.. Tudíž je mi k ničemu. Teď dumám, na co je nasadit.. Kdyby se někomu doma náhodou válely články na takový tah, hned je beru!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Jiri, pokud k tomu nemas nejaky vnitrni odpor, tak si myslim, ze by jim sedl NATO nebo nejaka guma. Jestli to jsou tooly, jak rikas, tak nylon i guma jsou idealni. Co neco takoveho (mam ho na svych Seiko-toolech, je pohodlnej)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Mám doma ten samý :-) (minimálně hodně podobný), akorát modrý. Taky nějaké to nato najdu. Ale tah jim asi bude slušet nejvíc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Budu pozorovat a psát po dobu 2 týdnůJe to už za 2 týdny. Synchronizace je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Mám doma ten samý :-) (minimálně hodně podobný), akorát modrý. Taky nějaké to nato najdu. Ale tah jim asi bude slušet nejvíc.. Tak to máme pracovky stejný, akorát já je mám už nějakých 14 dní. Jeden článek k tahu sice mám, ale překvapivě je tah jiný než tvůj, co jsem se díval na nějaký obrázky, tak mám origo. Jinak jim docela sluší i černý nato. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Hérgot, to jsem z toho jelen. Na tvém tahu jsou krajní články širší, jestli se mi to nezdá.. Jinak bych řekl, že je ten můj taky origo..?Jinak gratuluji k pěknému kousku! Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Je to už za 2 týdny. Synchronizace je dobrá. Tak paráda, měl jsi štěstí na kalibr. \Mně se to rozcházelo na 2 kalibrech a nic nepomáhalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Snad tam není kalibr 2747? S tímto paskvilem jsou ty hodinky za trest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Hérgot, to jsem z toho jelen. Na tvém tahu jsou krajní články širší, jestli se mi to nezdá.. Jinak bych řekl, že je ten můj taky origo..?Jinak gratuluji k pěknému kousku! Jj, krajní články jsou širší a právě jsou tak i na fotkách z netu, tak nevím, jestli ten tvůj tah není třeba z jiných Seik, nebo možná nějaká jiná verze. Nápodobně a díky Dobře se to sešlo, stejný pracovky, téměř ve stejnou dobu a obě v Olomouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Snad tam není kalibr 2747? S tímto paskvilem jsou ty hodinky za trest.Ne, je tam 2701. Jeden z nejhorších kalibrů, který Casio používá... Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ne, je tam 2701. Jeden z nejhorších kalibrů, který Casio používá... Proč tak špatný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Protože u většiny se rozhodí vrchní část se spodní (není přesně synchronizováno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Smůla. Je to těžké. Pokud se tak stane, bude volit horní díl a dolní bude datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se