Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

Na tvoje výsledky bych se rozhodně nespoléhal, protože až někdo utopí hodinky s WR50 a zaplatí opravu, tak ty mu refundaci určitě nedáš. Takže do vody s WR100 a vyšší, kde je garance vodotěsnosti.

To by nedali ani mně, přesto jsem se nebál to zkusit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to chce někdo risknout, tak je to pochopitelně jeho věc. Ale obecně tvrdit, že je WR50 do vody a dokonce do moře, je nesmysl. Osobně bych se prostě držel návodu od výrobce, protože jedině výrobce ví, jak je to konstrukčně řešeno.

No vidíš. A přesto je mnoho lidí, kteří se Seiko 5 s WR 30 plavali v moři, hodinkám se samozřejmě nic nestalo a ještě na to byl výrobce pyšný.

Odkaz ke komentáři

Když jsem byl ještě hodinkově nezasažený, tak jsem se domníval, že WR 50 znamená vodotěsnost do reálných 50 metrů. Takže jsem se svýma hodinkama Citizen s WR 50, bez šroubovací korunky, chodil do bazénu a nic se jim teda nikdy nestalo. V blažené nevědomosti jsem to dělal roky. :-)))

Odkaz ke komentáři

No vidíš. A přesto je mnoho lidí, kteří se Seiko 5 s WR 30 plavali v moři, hodinkám se samozřejmě nic nestalo a ještě na to byl výrobce pyšný.

Ano, mnoho lidí dělá různé věci a nikdy se nic nestane, leč jednou může a pak už je pozdě. A kdyby na to byl výrobce Seiko skutečně pyšný, tak nebude u WR30 psát o tom, že pouze na mytí rukou, to tady zase nebalamuť s tou pyšností :D

Odkaz ke komentáři

Už jsem viděl v bazénu lidi s casiema co byly jen wr a normálně s nima plavali. Dokonce i kalkulajdama ca53. A vydrželi. Takže wr50m u Casia vpoho i nějaký to šnochlování dají.

viz např. můj případ. To jen JNJ musí vše dramatizovat...

Odkaz ke komentáři

Chrona na gumáku sladěném s ručkama a jako správné pracovky v práci.. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pochlubím se novýma kvarckama. I když ne mýma, nýbrž mé drahé polovičky..  :clap:

Když jsem je vzal do ruky, nestačil jsem se divit. Vůbec jsem nečekal takové zpracování detailů..  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

JJ, myslím že docela dobrá volba. Ronda bude určitě v poho. Uvidíme co ukáže čas. MPM snad příště.. :)

tím určitě v poho bych si nebyl až tak úplně jistý...Ale titan je to parádní a za rozumnou cenu. 

Odkaz ke komentáři

Z Ebaye už dorazil zulu řemen, tak jsem ho přehodil. Líbí se mi to víc, než s originál gumou, ale ta má zase lepší přezku (originál Timex, tohle je jen čínský noname za dolar).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...