911 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 100 trilionu dolaru - slusna cifra Vzpomel jsem si na to, jak jsem za komunistu jezdil do polska na tabor a vyfasoval par milionu.... no delaji se z toho ruzne tapety nebo se to ramuje. je to takova chujovina, ale je to nevyssi nominalni bankovka na svete verim ze ten papir ma vetsi hodnotu i kdyz pokud se pamatuju, tak tiskarna cennin jim to pak netiskla, prootze se to nevyplatilo jak rychle to menili a jaka byla realna hodnota. kamarad tam byl a platil v miliardach dolaru za housku a dzus
Baker Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 kamarad tam byl a platil v miliardach dolaru za housku a dzus To docela verim, asi pred deseti lety jsem byl v Kambodzi a tam to bylo podobne, za 50 dolaru jsem dostal igelitku plnou penez (tak vysoky bankovky nemeli), mozna bych nekde i nasel fotku.
911 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 To docela verim, asi pred deseti lety jsem byl v Kambodzi a tam to bylo podobne, za 50 dolaru jsem dostal igelitku plnou penez (tak vysoky bankovky nemeli), mozna bych nekde i nasel fotku. to je presne ono. tady se chodi s igelitkama pro chleba. byla doba, kdy si prisel do kramu a nez si zaplatil tak nakup byl 2x drazsi a zase zapalit si doutnicek jednim milionem...taky parada
miramax Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Zdravím všechny, hledám někoho kdo by mi dokázal pomoci s nákupem přes ebay, samozřejmě s nějakým kosher revanšem. případně postačí info, že je to kravina, jde o toto: http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-HELMET-CHRONOG...n%3D8%26ps%3D33 děkuji předem, odpovědi prosím přes SZ
Skalamander Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Ahoj, nejedná se o Ebay, ale chtěl bych požádat o zprostředkování obchodu na amazon.com. Samozřejmostí je, kromě mé vděčnosti, i přiměřená odměna Předem děkuju, dobrovolníky prosím o SZ
Psuťák Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda by někdo nemohl, samosebou za finanční-alkoholovou-či jinou provizi, provést platbu paypalem, nemám jej aktivován a nákup přes ebay je pro mne španělská ves. Jednalo by se o tuto aukci a strojhttp://cgi.ebay.com/CASIO-PAW1500-1V-SOLAR...id=p3286.c0.m14 Děkuju, Petr
horal Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Ahoj, mám prosbu o pomoc při nákupu na e-Bay. Jedná se o strojek Unitas 6380 z Amsterdam-Sassenheim, Niederlande. Unitas 6380 Zkoušeli jsem to z Kubsonem. Bohužel nezasílá do " Tschechische Republik" a na emaily nereaguje.. Pokud máte prosím někdo chuť a registraci mimo ČR či jiný nápad, budu vděčný. Za případné nabídky předem děkuji.
Ruda Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Ahoj, mám prosbu o pomoc při nákupu na e-Bay. Jedná se o strojek Unitas 6380 z Amsterdam-Sassenheim, Niederlande. Unitas 6380 Zkoušeli jsem to z Kubsonem. Bohužel nezasílá do " Tschechische Republik" a na emaily nereaguje.. Pokud máte prosím někdo chuť a registraci mimo ČR či jiný nápad, budu vděčný. Za případné nabídky předem děkuji. Řešil jsem s tímto prodejcem něco podobného. Dnes mi přišel mail, že není "problém" poslat do ČR. Dostaneš vyjímku. Zasílají do ČR ale jen doporučeně, od 13,50 USD.
dizi Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Máte niekto skúsenosti s predajcom watchdot?
Bimbac Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Dobrý den, nenašel by se tu někdo, kdo má v ebayi registrovanou adresu pro dodání v Německu? Rád bych koupil něco jiného než hodinky od německého prodejce, který bohužel nasadil šílenou cenu za dodání do ČR - asi tak 4x vyšší než v rámci Německa. Pokud by se někdo našel, kdo je ochotný na sebe daný předmět koupit a po té odeslat/dovést do ČR, prosím o kontakt formou SZ. Děkuji
Bimbac Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Moc děkuji členu fóra filo-boxer za obrovskou dávku ochoty a pomoci při uzavření obchodu na ebayi. Díky moc. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se