tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Neblazni, ty Stowa jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Jasně neblázni.... STOWy jsou parádní a MO naprosto... ale kdyby Ti měl brouček ještě vrtat v hlavě, tak díval jsi se i na tohle??? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Antea také nejsou k zahození, ale už nejsou asi tak univerzální.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Díky za inspiraci. Ještě chvíli budu přemýšlet o Dornblüth & Sohn ... a pak si asi koupím Stowy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tady jsem narazil na diskuzi, kde srovnávají přímo tyto 2 modely. http://forums.watchuseek.com/f8/stowa-vs-d-dornblueth-sohn-682409.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tak jsem to cetl a odpovedi jsem cekal a souhlasim s nimi. Vzhled k cene, bych bral Stowa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Limitka Stowa M.O. jsou jedny z hodinek, který jsem nikdy neměl prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 neměl... ... a když jo, tak mně Limitka Stowa M.O. jsou jedny z hodinek, který jsem nikdy neměl prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Taky bych je bral. Kolik se jich vyrobilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Koukal jsem na stránky D.Dornblueth a i na to porovnání na eng fóru a mazec teda... parádní malý rodinný podnik a hodinky jsou klasa.... Ale pokud uvažuješ o hodinkách do 30t Kč nebo + - tak asi Ti nezbude nic jiného než STOWA... ale kdybych se rozhodoval bez omezení financí, tak bych bral Dorny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Taky bych je bral. Kolik se jich vyrobilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Viktore, to jsou přesně jedny z hodinek, co jsem měl tehdá od tebe koupit Dodnes jsou fakt charismatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Dyť 's je svýho času pomlouval, věžní hodiny na ruce, moc velký číslice a podobný bláboly Asi zraješ v dospělýho chronomaniaka Nebo máš slabší chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Jestli to někoho zajímá a nevšiml si, tak tady je ještě jedna interesantní diskuze, která se oběma modely zabývá. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9388-d-dornbluth-sohn/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 To je paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 krasny jsou/byly viktore. zustaly na foru? za kolik sly (jestli to neni tajemstvi)? btw. koukam, ze na 26 minute Jorgovi decentne ujel stetec:)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 ...btw. koukam, ze na 26 minute Jorgovi decentne ujel stetec:))))To je právě příklad krásy v nedokonalosti.A jinak dobrý postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) btw. koukam, ze na 26 minute Jorgovi decentne ujel stetec:))))To jsem teda úplně slepej.Edit: aha, už to vidím, ale já tomu říkám 26. vteřina. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 To jsem teda úplně slepej.Edit: aha, už to vidím, ale já tomu říkám 26. vteřina.mas uplnou pravdu. 26. vterina, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Dyť 's je svýho času pomlouval, věžní hodiny na ruce, moc velký číslice a podobný bláboly Asi zraješ v dospělýho chronomaniaka Nebo máš slabší chvilku Jaký pomluvy, jaký bláboly ?? Vždyť je to pravda !! Jen nevím, jestli jsem měl s těma věžníma hodinama na mysli přímo tyhle :D Každopádně se mi "svého druhu dospíváním" zhoršil kromě paměti i zrak, takže velký číslice vítám Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hluchyr Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Stowičky !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se