Daniel.chyt Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Ahoj,Potřeboval bych poradit s výběrem sportovních hodinek. Hodinky bych používal na normální nošení a na kolo, na kterém jsem prakticky denně. Potřeboval bych tedy nějaké lehčí hodinky, které by mi na kole nevadily. Nejlepší by bylo, kdyby byly titanové se safírovým sklíčkem. Chtěl bych se vyhnout silikonovým. Nejlépe do 7k. Děkuji za pomoc. Nejvíce mě zaujaly tyto: http://www.hodinky-365.cz/boccia-titanium-3771-02-x132524?utm_source=heureka&utm_medium=productnebo tyto: http://www.hodinky-365.cz/boccia-titanium-3771-02-x132524?gclid=CPPs05aT9sICFQj4wgod53AAcw Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem Daniel.chyt
USER47 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Na kolo si kup Casio F-91. Lehký, malý, přehledný, nepřekážející, a když je dodrbeš, za cenu jedný večeře máš nový. Za zbytek rozpočtu si kup něco na normální nošení.
Ruiz.aw Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Safir ti při pádu z kola moc nepomůže, doporučuji helmu :-). Ideální Gécko nebo nějaké levnější od casia, jak je psáno výše.
Daniel.chyt Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 A co říkáte na tyto? Nechci si je totiž pokaždé když pojedu na kolo sundávat. Tyto se mi zdají, že by mohly být v pohodě jak na kolo, tak na normální nošení..Našel jsem je na bazaru (nenošené) za 5000,- http://hodinky.heureka.cz/festina-16602-1/specifikace/#section
USER47 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Obrovskej těžkej nepřehlednej krumpl od pochybný firmy, to nebude na kolo kdovíjak ideální volba.
Daniel.chyt Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) Tak to mě mrzí, hned mi padly do oka. Designově se mi značka Festina líbí nejvíce. Takový design jen tak nějaké hodinky nemají, ale jak se tak dívám, tak nejsi jediný kdo tuto značku kritizuje. Čím to? Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem Daniel.chyt
USER47 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Trochu drahý, na to že nejsou nic moc, navíc ten kolotočovej design většiny modelů tomu taky moc nepomáhá... Ony ty hromady subciferníčků a podobnejch volovin možná zaujmou, ale beztak se to okouká. Trochu se tu porozhlídni, je možný, že vkus se ti za pár tejdnů ještě upraví. Celkem hezký malý praktický quartzky, který by šly na kolo i na běžný nošení, dělá třeba Seiko:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68901-seiko-spirit-military-quartz-sbca001/
geometr Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 V 2. 1. 2015 v 20:38, USER47 napsal: Na kolo si kup Casio F-91. Lehký, malý, přehledný, nepřekážející, a když je dodrbeš, za cenu jedný večeře máš nový. Za zbytek rozpočtu si kup něco na normální nošení . Taky bych to tak viděl, jak píše USER47. Krom toho, na co nutně mít na kolo hodinky (máš computer určitě), které chceš nosit běžně mimo kolo. Při dnešním množství a "zaměření" hodinek je to trochu zvláštní požadavek. Ty na kolo (když už) budou asi abych tak řekl v košili vypadat zvláštně a ty do košile zas nejdou úplně na kolo, tak už to je.
Daniel.chyt Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) Asi mate pravdu, jen my slo o to, ze jsem na to moc línej si je pokaždé sundavat. Doufám, že vás neurazim, ale ty Seika se mi zdaji být takové normální a ničím zajímavé. Libi se mi když jsou aspoň trochu barevne. Bude to asi tím, ze mi bude teprve 18. Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem Daniel.chyt
USER47 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) Mohly by se ti líbit třeba solární chrono divery SSC019, ale jako většina těchhle velkejch barevnejch kolotočů, asi ani tyhle nebudou na kolo kdovíjak pohodlný a praktický. Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem USER47
USER47 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Mimochodem, co se týče barviček, daj se koupit i normální hodinky a s barvičkama si levně vyhrát na řemenech a nato strapech. Nato strap je beztak na sport asi nejlepší uchycení, protože ti hodinky neupadnou, pokud jim praskne stěžejka.
gerber Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Přihřeju si polívčičku :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79098-citizen-bn0100-51e-eco-drive-promaster-diver/
Daniel.chyt Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 USER47: Co by si ty jako zastánce Seika říkal na Monstery? Ty jsou takové malé a univerzální.
USER47 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Monstra jsou hezký hodinky, ale jsou to mechaniky, takže otřesy na kole jim kdovíjak dobře dělat nebudou. Navíc jsou celkem těžký a vysoký. Ale samozřejmě pokud jezdíš jen po silnici a nemáš ruce jak párátka, tak by se taky daly...Ony zas tak malý nejsou, sice tak působěj díky tlustý lunetě, ale maj kolem 43mm.
Daniel.chyt Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Jezdím po silnici, ale i tak se otřesům bohužel nevyhnu. To mě mrzí, byl to zatím můj největší favorit.
cigi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 tak na kolo asi ty géčka, né ?? tady spíš záleží na tom, jak chceš vypadat, když slezeš s kola ?
tmoris Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 do 7k se ti vejdou i zanovni rolady 16600, jizdu na kole daji jednoznacne bez ztraty kyticky
cigi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) hele, on platí v korunách Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem cigi
tomson Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Za sebe doporučuji Traser Officer Pro, mám je za stejným účelem už asi čtvrtrok a velká spokojenost. Koupil jsem je na helveti.cz. Na NATO strapu je mají za 7.470,- Kč. Svítící indexy a ručky díky technologii trigalight to je něco famozního. Navíc výborná zkušenost s prodejcem. Zkuste na ně mrknout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se