detvanec Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Pozdravujem, páni.Chcel by som Vás požiadať o pomoc s výberom. Rád by som si kúpil nové hodinky do práce. Chcel by som niečo, čo sa hodí k obleku, lebo v ňom, resp. v košeli s kravatou trávim väčšinu času. K hodinkám: preferoval by som automaty, kožený remienok, čierny ciferník (nie je podmienka), dátum (nie je podmienka).Teraz nosím Orient CETAC002B, takže by som chcel okrúhle. Chcel by som niečo s priemerom 42 mm a viac - obvod zápästia mám cca 21 a vážim 115 kg, tak si myslím, že menšie by nevyzerali dobre. Väčšinu oblekoviek som však našiel od 38 mm do 40 mm.Pozeral som na Seiko Premier alebo niečo od Orientu. Na www.creationwatches.com som ich videl v celkom slušných cenáchCenový limit mám +/- 400 Eur. Vopred ďakujem za návrhy.
kdojinej Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Tak třeba Hamilton Khaki Field... Můžeš si vybrat velikost 42 i 44, k obleku jsou v pohodě nositelné a můžeš je vzít i k tričku...
luidis Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Ve větším rozměru by možná nebyly špatné nějaké pilotky, hodí se i k obleku.
detvanec Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) Vďaka za rady.Tie Hamilton ma doteraz nenapadli. Pozriem ich. Rozmýšľal som aj na Steinhart Marine Chronometer II Roman. Pilotky by šli, ale väčšinu som našiel nad limit Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem detvanec
zarkow Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Ty Steinhart jsou určitě výborná varianta, já bych je hned vyzkoušel, ale nemám na ten průměr zápěstí...
PetrL Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Co třeba tohle: http://www.chronoshop.cz/archimede-klassik-42/archimede-klassik-42-modra nebo něco podobného od Archede. Jsou i černé http://www.chronoshop.cz/archimede-klassik-42/archimede-klassik-42-cerna-stribrna
cigi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Nejlepší oblekovky do 400 eur jsou žádný oblekovky. Ušetříš si peníze i trapasy a čas měří mobil, ne? Oblekovky jsou fakt háklivý na prestiž, bohužel. Možná bych spíš zkusil třeba nějaký sběratelský zajímavý vintážky - prostě tu otravnou, ale nezbytnou prestiž nahradit něčím jiným. Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem cigi
detvanec Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Bol som skusat nejake nazivo a zistil som,ze aj 40mm vyzera ok....tak sa vratili do hry seiko sarb075....len prisetrim
detvanec Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 A este sa mi zapacili certiny z rady DS 4
tr0t3l Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Nejlepší oblekovky do 400 eur jsou žádný oblekovky. Ušetříš si peníze i trapasy a čas měří mobil, ne? Oblekovky jsou fakt háklivý na prestiž, bohužel. Možná bych spíš zkusil třeba nějaký sběratelský zajímavý vintážky - prostě tu otravnou, ale nezbytnou prestiž nahradit něčím jiným. S tym vobec nesuhlasim, on predsa nepise, ze mu ide o nejaku prestiz. Vacsina ludi hodinky aj tak neriesi a ak sa nepohybuje v nejakom naozaj prominentnom prostredi, tak ziadny trapas s hodinkami za 400? nehrozi.
worm007 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Certina je isto velmi dobrý nápad Certiny robia pekné oblekovky, možno ešte pozri tissot - visodate. alebo pozri tieto seiká.. sú krásne a do limitu sa zmestíš a spĺňajú všetko.. a pojdu ti aj ku košeli Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem worm007
geometr Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 http://www.certina.com/collection/herren-automatik-kollektion/ds-1-3-hands#m=1Vypadají opticky větší, díky sklíčku a tenkým okrajů pouzdra kolem sklíčka.
detvanec Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 su pekne, ale tie certiny su uz nad limittie seiko sarb065 su peckove
zarkow Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 A jaký máš obvod zápěstí? Sarb065 jsou krásné, ale průměr "pouze" 40 mm. Ty budou působit "velkým dojmem" jen na útlé ruce.
zarkow Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Aha, jsem špatně četl tvůj úvodní příspěvek, kde to máš napsané... Zápěstí 21 cm by opravdu sneslo něco většího. Ty Steinhart Marine by na tebe mohly být akorát. Seika nositelné jsou samozřejmě taky, ale v tvém případě budou působit subtilněji...
Návštěvník enrico156 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Jsem rád, že někdo načal tohle téma, protože jsem se podobné vlákno chystal založit. Také chodím každý den v košili a též řeším i finanční limit na oblekovky. Tyhle Seika myslím i když jsou 40 mm, tak díky bílému cifru vypadají větší, římské číslice k oblekovkám skvěle padnou a mají i open heart, někomu se nemusí líbit samozřejmě. Jinak označení Seiko SSA231K1 Odkaz na Youtube : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník enrico156 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Na prvním obrázku je špatné označení....docela by mě zajímal i názor ostatních kolegů na tyto kukačky
vareka Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 do teď jsem na Seika neměl názor a nevybral bych si. Tyhle jsou ale v pohodě a na ruce si je dokážu představit. A pokud je cena kolem 8k? Skoro o nich začínám přemýšlet. Dá se zjistit, co mají za strojek?
USER47 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Asi tak dvě vteřiny googlení odhalily, že je tam 4R39.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se