Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozdravujem, páni.

Chcel by som Vás požiadať o pomoc s výberom. Rád by som si kúpil nové hodinky do práce. Chcel by som niečo, čo sa hodí k obleku, lebo v ňom, resp. v košeli s kravatou trávim väčšinu času.  

K hodinkám: preferoval by som automaty, kožený remienok, čierny ciferník (nie je podmienka), dátum (nie je podmienka).Teraz nosím Orient CETAC002B, takže by som chcel okrúhle. Chcel by som niečo s priemerom 42 mm a viac - obvod zápästia mám cca 21 a vážim 115 kg, tak si myslím, že menšie by nevyzerali dobre. Väčšinu oblekoviek som však našiel od 38 mm do 40 mm.

Pozeral som na Seiko Premier alebo niečo od Orientu. Na www.creationwatches.com som ich videl v celkom slušných cenách

Cenový limit mám +/- 400 Eur.

Vopred ďakujem za návrhy.

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Vďaka za rady.

Tie Hamilton ma doteraz nenapadli. Pozriem ich. Rozmýšľal som aj na Steinhart Marine Chronometer II Roman. 

Pilotky by šli, ale väčšinu som našiel nad limit

Upraveno uživatelem detvanec
Odesláno

Ty Steinhart jsou určitě výborná varianta, já bych je hned vyzkoušel, ale nemám na ten průměr zápěstí...

Odesláno (upraveno)

Nejlepší oblekovky do 400 eur jsou žádný oblekovky. Ušetříš si peníze i trapasy a čas měří mobil, ne? Oblekovky jsou fakt háklivý na prestiž, bohužel. Možná bych spíš zkusil třeba nějaký sběratelský zajímavý vintážky - prostě tu otravnou, ale nezbytnou prestiž nahradit něčím jiným.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Nejlepší oblekovky do 400 eur jsou žádný oblekovky. Ušetříš si peníze i trapasy a čas měří mobil, ne? Oblekovky jsou fakt háklivý na prestiž, bohužel. Možná bych spíš zkusil třeba nějaký sběratelský zajímavý vintážky - prostě tu otravnou, ale nezbytnou prestiž nahradit něčím jiným.

S tym vobec nesuhlasim, on predsa nepise, ze mu ide o nejaku prestiz. Vacsina ludi hodinky aj tak neriesi a ak sa nepohybuje v nejakom naozaj prominentnom prostredi, tak ziadny trapas s hodinkami za 400? nehrozi.

Odesláno (upraveno)

Certina je isto velmi dobrý nápad :) Certiny robia pekné oblekovky, možno ešte pozri tissot - visodate.

alebo pozri tieto seiká.. sú krásne a do limitu sa zmestíš a spĺňajú všetko.. a pojdu ti aj ku košeli :)

SARB1.jpg

sarb065_zps589bca59.jpg

Upraveno uživatelem worm007
Odesláno

A jaký máš obvod zápěstí? Sarb065 jsou krásné, ale průměr "pouze" 40 mm.  Ty budou působit "velkým dojmem" jen na útlé ruce.

Odesláno

Aha, jsem špatně četl tvůj úvodní příspěvek, kde to máš napsané... Zápěstí 21 cm by opravdu sneslo něco většího. Ty Steinhart Marine by na tebe mohly být akorát. Seika nositelné jsou samozřejmě taky, ale v tvém případě budou působit subtilněji...

Návštěvník enrico156
Odesláno

Jsem rád, že někdo načal tohle téma, protože jsem se podobné vlákno chystal založit. Také chodím každý den v košili a též řeším i finanční limit na oblekovky. Tyhle Seika myslím i když jsou 40 mm, tak díky bílému cifru vypadají větší, římské číslice k oblekovkám skvěle padnou a mají i open heart, někomu se nemusí líbit samozřejmě. Jinak označení Seiko SSA231K1

Odkaz na Youtube : 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník enrico156
Odesláno

Na prvním obrázku je špatné označení....docela by mě zajímal i názor ostatních kolegů na tyto kukačky

Odesláno

do teď jsem na Seika neměl názor a nevybral bych si. Tyhle jsou ale v pohodě a na ruce si je dokážu představit. A pokud je cena kolem 8k? Skoro o nich začínám přemýšlet. Dá se zjistit, co mají za strojek?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...