bobi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 no tvl. ,hromada masa ještě hrozivější , ... a bez fronty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Tak aspon vidite, ze jsem vam nekecal Nevim ale, kdy to tocili, ze tam neni skoro ani noha. Vcera byla fronta az ke dverim ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Jasně,že to nebudou dávat na YouTube s frontama To by se našli jedinci,kteří by to třeba kvůli tomu vzdali . No a pětadvacet babek je přeci jen pětadvacet babek - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 No tak jasne. Na druhou stranu to je klamani zakaznika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tvl ten sendvič je šílená nálož, teda jestli se tomu dá ještě vůbec říkat sendvič To je asi tak, jako si dát Cuba libre bez koly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 To je solidni me dokaze nas*at kdyz tak jendou za mesic omylem navstivim mekac/kfc a stoji predemnou 3 lidi. Vetsinou se otocim a jdu pryc.Sendvic bych mel tak na 2 dny (rano, v poledne, vecer) Cucumber a pickle v je neco jako u nas okurek a nakladacka z toho co vim Jinak report super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 @Bells Cuba libre bez koly je fajn @Sharkoon vidis to, nakladacka me nenapadla, moc to slovo nepouzivam. Slovo pickle jsem neznal, nez jsem prijel sem, tak jsem to sem dal pro zajimavost v ramci osvety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Andy ale nie je jedno o akú nakladačku sa jedná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 To je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 AKUC tak po tomto výroku som si skoro cvrkol . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Už poměrně dlouho jsem měl v plánu přebrodit řeku Hudson a podívat se na Manhattan i z jiné strany, než jen z Brooklynu a Queens. Přidávám tedy varování pro horomilce a přírodomilce, ale následujících pár fotek bude opět jen město a budovy Vymýšlel jsem, jakým trikem se přes vodu dostanu. V zásadě jsou tři možnosti. 1) Bus 2) Vlak 3) Loď. Rozhodnutí jsem nechal na strejdovi googlovi a ten mi ukázal poměrně rychlou trasu, která počítala s metrem a následným přestupem na vlak. To, že to je vlak, jsem netušil, dokud jsem do toho nevlezl. Čekal jsem bus Každopádně to je takovej fejkovej vlak, protože se na něj dá použít metro karta a ještě na Manhattanu má asi čtyři zastávky. Spíš to vypadá jako metro. Klasickej vlak tam ale jezdí taky, z Penn Stationu. Ovšem tohle spojení bylo pro mě naprosto nejjednodušší, protože do zcela jiného státu (New Jersey) jsem se dostal během třiceti minut.Vystoupil jsem hned u řeky v Hobokenu a vydal se kolem přístavu na svou cestu. V plánu bylo dojít až k Lincolnovu tunelu a cestou vytvořit pár fotografických záběrů. Když člověk poctivě kopíruje pobřeží a prochází všechna mola, tak je cesta tam 6km. Zpátky jsem to už střihal a jeden kilometr jsem si ušetřil. Břeh řeky je tvořen také spousty parků, zeleni, hřišťi a dalšími koutky pro relax. Užíval jsem si té prázdnoty, bez lidí. To z Manhattanu člověk nezná. Kolem břehu a parků je také velká spousta rezidenčních oblastí a musím říct, že bydlení je tam luxusní. Pravděpodobně bude i podle toho naceněné. Jen jako příklad, tady tato "čtvrť" byla postavena celá na pilotech a vybíhala do řeky Hudson. Pod tímto chodníkem ve vnitrobloku byly podzemní garáže a z bytů byl pak krásný výhled na řeku a NY. Úplně napravo můžete vidět ty byty. Tyto s výhledem na loděnici. Kdysi tam pravděpodobně byl i obchodní ruch, ale to už bude nějaký ten pátek zpět, koleje zrezly a beton se rozpadá... Nejlepší výhled mají ale tady: No a teď konečně by to chtělo ty výhledy, ne? Začnu hned celkovým panoramatem. Je tady pěkně vidět, že ve financial districtu na dolním Manhattanu se to jen hemží mrakodrapy, z nichž největší je samozřejmě One World Trade Center. Jak se dál postupuje na sever, tak jsou tam jen menší domky, ale jen než se dojde do Midtown kolem Empire State Building a dalších mrakodrapů dokola. Nejprve tedy nějaké detaily z jihu. New York City a New Jersey City: Lower Manhattan: Midtown. Empire je jasně nejvyšší... Další výstavba v čilém ruchu: A ještě letadlová loď Interpid Sea, Air & Space Museum No a to je vše. Jen škoda, že není neděle i zítra... Tak Happy Another Fuck*ing Monday! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Jo a hodinky jsem mel taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Perfektni fotky, jak z reklamniho katalogu Andy! Imho jedna z nej zakouti tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Pěkná reportáž, domek u loděnice bych si klidně nechal líbit + samozřejmě i nějakou pěknou loďku zaparkovanou pod okny, když už, nebudeme troškařit že Na bydlení to bude fakt pěkné místo, člověk už si tam podle mě nepřijde ani tolik zacpaný velkoměstem a přitom to má neskutečně blízko, nemluvě o tom, že zacpané silnice s lodí před barákem asi taky pak nikdo neřeší Btw: Hobokenem jsi mi úplně připomněl časy, kdy jsem hrál Mafii, tam Hoboken byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 @tano Jo, taky se mi to tam libilo @Bells Na mafii jsem si presne taky vzpomnel. Jo, to byly casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Zase super report. Strašne rád čítam tvoje cestopisy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Andy- též se připojuju. Nikdy se tam nepodívám, ale rád sleduju fotky i komentáře z cest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Diky kluci. Kuncaku, nikdy nerikej nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Ondro krasne fotky vidim ze si to tam poriadne uzivas len tak dalj rad sa pokocham velkym jabkom aspon takto prostrednictvom tvojich fotiek,zatial :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 vďaka ANDY zaujímavé ako vždy a mimochodom skvelé Casia hodne dávnoooo som ešte ako desaťročný som mal také, normálne sa mi zastískalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se