AndyAaron Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Diky kluci! @AKUC presne takova Casia jsem jako malej chtel a nikdy nemel. Tak je mam ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Diky kluci! @AKUC presne takova Casia jsem jako malej chtel a nikdy nemel. Tak je mam ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Pekny report. Tak jak televizni maniak ceka na nove dily Ordinace v ruzove zahrade (jeste to furt davaji myslim), tak ja si uziju kazdy novy dil Andyho prochazek po NY ... Ta "rezidenčních oblast" mi z obrazku prijde strasne betonova. Tam kdyz se v lete opre slunko, tak to tam musi byt masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 To jsi to napsal pekne Betonove to tam vypada, ale je to hned u reky, takze pekne pofukuje a kousicek je park. Navic vevnitr budou mit urcite klimu. Spis bych mel strach, ze tam bude kosa v zime. Jako bydleni to neni spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Zrovna včera jsem se díval na díl Himym, kde jeli posledním vlakem do Jersey a balili opilé holky Jinak super foto, prošel jsem si skoro celé vlákno a mám na Tebe opravdu vážný dotaz. Kde si před námi schovával tu černovlasou brazilku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 @vojta1 LOL Ona tehdy nemohla. Je vdana, s manzelem jeli na Thanksgiving k jeho rodicum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Pridam par postrehu z vikendu. Prijela mi navsteva, tak jsem je nechal chodit pres tyden po znamych pamatkach a v sobotu je vzal nekam, kde jsem jeste nebyl nebo tak casto nechodim. Jednim z tech mist byl asi nejvetsi mistni pivovar - Brooklyn Brewery. Pocasi nebylo nic moc, takze stravit den v pivovaru nebyl uplne spatnej napad. Co me nemile prekvapilo, tak se venku stala fronta jen aby se clovek dostal dovnitr. Na to nejsem z tech ostatnich pivovaru zvykly, ale budiz. Prislu jsme tak akorat, ze jsme chytli prvni mista a za nami se pak vytvorila fronta asi padesatimetrova. Po chvilce jsme byli vpusteni dovnitr, nakoupili si 5 zetonu za 20 usd (pivo za jeden zeton, special za dva) a vesele si stoupli do dalsi fronty k vycepu. Prostredi tam melo atmosferu, ale ty lidi vsude a dlouha fronta na pivo mi trochu zkazilo dojem. Kdyz jsme tedy propili zetony, dalsi jsme uz nekupovali a presunuli se do nedaleke Greenpoint Beer and Ale, kde si clovek v klidu sedne, ma to i s jidlem a obsluhou Vecer byl pak presun na korean barbecue, fotky jsem tu uz urcite daval pred tim... No a pak jsme se presunuli k jednem znamym, kteri meli biliard a pekny vyhled na nocni mesto: Takova tedy byla moje sobota. Ted peru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Od vanoc jsem mel vic akvizic nez by bylo rozumne. Mnozi si jiste vsimli. Spousta okolnosti mi nedovolila vse poradne nafotit a popsat (nedostatek casu, chuti a v soucasne dobe bohuzel zanesene zrcadlo ve fotaku, musim to nechat vycistit). Jednu akvizici ale proste vynechat nemuzu. Jsou to moje vysnene Omega Seamaster Professional. Udelal jsem si radost a konecne je poridil. Za ty necele dva tydny co je mam nesly z ruky. Reference je 2252.50, maji vlnky, sword hands a krasnych 36mm. Ze zacatku jsem byl trosku zaskoceny z te velikosti (malosti), ale po jednom dni se me obavy rozplynuly a uzivam si maximalniho pohodli malych hodinek. Jsou krasne ploche, pod manzetu kosile zajedou jako nic. Trosku je skoda, ze indexy nejsou plasticke a oramovane, plus logo Omega je jen tistene. To jsou jedinne dve vadt na krase, ktere bych jim vytknul. Jinak jsem z nich maximalne nadseny. Pridam tedy nekolik dalsich fotek, ktere jsem za posledni dny poridil. Maximalne si je uzivam a Kid_A mel asi castecne pravdu. Zrodil se OWG. Ne, asi to nebude tak zle, rad hodinky stridam. Myslim si ale, ze mam svoje primarni hodinky vyresene... Upraveno 19. března 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Zase ako vždy pekný report. A perfektné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Ještě jednou velká gratulace Andy, sednou ti parádně a je mi jasné, že když ses k nim konečně dostal, tak si je neskutečně užíváš a užívej je i nadále.Btw: slušná přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Jsou fakt parádní. Až budeš v Brně, moc rád bych na ně mrknul osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Opet vlakno, kam se rad vracim a najdu i neco vic nez hodinky. Ovsem ty Omegy jsou fakt paradni.Jak pise Mira, tak kdyz budes v Brne, urcite bych si je rad osobne prohlednul tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Moc diky, panove. Miro, az budu v Brne, tak se ozvu.Edit: diky i bigwolfovi a tez dam vedet. Upraveno 19. března 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Tyhle SMP jsou super, mel jsem 2254 a byly fajn. Taky mi trochu chybely plasticky indexy a logo az jsem celkem vazne uvazoval o tom, ze si udelam modifikaci a koupim u ofrei cifr z 2230 a necham si ho tam dat. Ale zas tak dlouho, aby k tomu doslo, jsem je nemel kazdopadne si jich uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Presnost krasna! blahopreju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Diky panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 (upraveno) AndyAaron: nějak nestíhám Tvé nákupy, naposledy jsem se zasek u těch koníků RADO:)Edit: jinak samozřejmě ke všem krásným kouskům gratuluji! Upraveno 20. března 2017 uživatelem Arthur N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Andy, tyhle Omega jsou sakra dobry a plasticke indexy neres Uzivej si je, mam radost z Tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 ANDY fakt sú skvelé, dokonca som ich začal pokukovať v GMT verzii a poslednú dobu si Ťa nestíham sledovať a Amfibie ešte len na ceste.... bude to chciet rozsiahlejší fotoreportáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 @Arthur Rado samozrejme jeste mam, to asi hned tak nepujde. Ale mezi tim to byl peknej ficak na penezenku :-/@tano Dik@Akuc GMT jsou super, urcite se jich neboj. A fotoreportaz taky bude, jen az bude vic casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se