AndyAaron Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Tak to je fair point Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Andy, Ty válíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Diky, kamo.Pridam nekolik fotek z takoveho lineho odpoledne na Upper East side. Na East End Avenue nikde nikdo: Zato v parku se to produciruje jedna basen: Sportovci sportuji... ...pejskari pejskaruji... ...a lode lodi I tak se da ale najit jeste prijemna zakouti. Pocasi svadi nasednout a vydat se na toulky. Vybirat je z ceho: Tak prijemny start do noveho tydne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Make America great again...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Mě kousek od Tebe úplně dostalo jezero v Central parku, najednou nikde nikdo a super výhled na město a moc příjemný vzduch. Strašně to lákalo se proběhnout, nakonec jsem to jen obešel (měl jsem polobotky a nechtěl jsem Ti v restauraci smrdět ) Ten okruh může mít tak odhadem něco kolem 3 km, potkal jsem tam asi dva páry a tři běžce. Tohle místo by mě donutilo snad i běhat pravidelně. Telefon neumí fotit ve tmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Jj, Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir. Je to tam moc pekne. Vy uz jste tam byli ocividne po zapadu slunce, to se Central Park dost vylidni. O vikendu a za zvlast peknych dni tam beha snad pulka NY Ale ten vyhled na mesto tam je paradni, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tos nejake ty vikendove cvaky. Patek po praci byl narocnejsi, nez jsem cekal... Ale po dobrem odpocinku se dalo presunout z Cech do Reichu... A pak rychle na metro a zpatky do velkyho jabka Cely vikend jsem odjezdil na koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Andny opet pekny raport. Mam dotazek, ta pena na pivech. To tam staly ty pullitry dele, nebo to neumi tocit? Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Diky tano. Ohledne toho piva, ta fotka je tak trochu fejk. Obecne tu pivo toci spis bez peny. A kdyz penu ma, tak moc dlouho nevydrzi. Na te fotce ale nejsou pullitry, je to cca deci. Rika se tomu flyer a na desticce ti prinesou pet sklenicek s ruznym pivem. Ty si vyzkousis a pak uz si objednavas jen velke sklenice toho, co ti chutnalo nejvic. Tohle byly posledni dve sklenicky z peti, takze rekneme, ze asi 10min tam uz staly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Ty woe dobre jsi me dostal. Diky za info, jak jsem starej, tak jsem blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tak ono kdyz to clovek vezme takhle z blizka, tak to dost klame. Navic zadna ryska s oznacenim objemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jojo a hlavne ja jsem zvykly na 0,5 zase na druhou stranu, ten kost muze byt zajimavy. Obzvlast, pokud tam mate sirokou paletu pivek. Je videt, ze to tam zvladas dobre, mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 To vis, snazim se nejak prezit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Andy, Andy : máš sa tam dobre a koníka ti závidím ... teším sa na pokračovanie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Co se pěny na pivu týče, tak si dodnes pamatuju, jak jsme si v Zoo Baru v NY objednali pivo, jak nám ho barman načepoval do plastové "sklenice" - takové té duritky z Pelíšků. Pěnu to nemělo ani trochu, tak na to s kamarádem koukáme, barman kouká na nás, pochopil, že se nám něco nelíbí, načež usoudil, že to asi považujeme za "podmíráka". Vzal sklenici podruhé pod pípu a doplnil po okraj, takže to přetékalo na bar, ale pěna pořád nikde. Pak už jsme pochopili, že chceme nemožné a pivo vypili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 No v podstate tak nejak Hodne zalezi na typu piva. IPA je vetsinou bez peny, na lezaku nebo Pilsner type zalezi, obcas se nejaka pena zadari. Stout (Guiness) ma vetsinou penu takovou hustou, ta chvilku vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 (upraveno) Suprový fotky. Jaro vypadá fajně všude. U nás v putyce říkají těm decákum na prkně "degustační prkynko"... a je to fajn pokud chce člověk koštnkout vše... :-) Upraveno 13. dubna 2017 uživatelem Sharkoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Diky. Jo, presne tak, pokud chce clovek vyzkouset vic, aby si pak vybral to spravne, tak tohle je super prilezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se