Přejít na obsah

MAURICE LACROIX

gerhard

Doporučené příspěvky

Zdravim fandy hodinariny,

rad by som pocul nejake nazory na moj vyber. Mam trochu prehlad o hodinkach z WATCH magazin ale stale som len zaciatocnik laik,mam vybraty kus od ML z kolekcie MIROS quartz SPORT,cierny podklad ocel,su sport elegantne,dizajn ma zaujal velmi,avsak stale som tuzil po automatoch.Mam 34 rokov mladu rodinku a nie vellmi by som rad minul viac ako 650 eur ,i ked kolekcia MASTERPRICE je skutocne nadherna su to hodinky ktore mozno nosit denne?Charakter mojej prace by mi to dovoloval ale predsa... Na druhej strane quartzky SWISS made mozno povedat ze su to skvele hodinky ze je toprava hodinarina? Alebo sa mam poobhliadnut po inej znacke.Viem vsetko je subjektivne... Za nejaky nazor vsak aj tak dakujem dopredu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedny ML z řady Masterpiece doma máme (Kubson ví) a na denní nošení jsou ok (k saku dokonalý). A jak tu píše, starší řady se dají sehnat za velmi zajímavé ceny (jinak velká drahota). Každopádně jdi radši do automatů. Koukal jsem na ofiko stránky a nové modely řady Pontos také nevypadají věru zle (např. model Daydate - datumovka se posunula na číslo šest)

Přidávám link: http://www.mauricelacroix.com/index.php?p=...mp;showmodels=1

Upraveno uživatelem Hanz21
Odkaz ke komentáři

Diky Kubson ,Martin, Hainze21 kadzopadne dnes som bol na Grafton street ceknut cenu Pontosu ,budem vediet zajtra ceny.V kazdom pripade asi pockam a dosporim,i ked som dal uz deposit za Mirosy ale hadam to s nimi dohodnemnejako.Su to krasne kusy,naozaj.Dakujem chlapci-spravny horology maniaci:-)

Odkaz ke komentáři

Diky Kubson ,Martin, Hainze21 kadzopadne dnes som bol na Grafton street ceknut cenu Pontosu ,budem vediet zajtra ceny.V kazdom pripade asi pockam a dosporim,i ked som dal uz deposit za Mirosy ale hadam to s nimi dohodnemnejako.Su to krasne kusy,naozaj.Dakujem chlapci-spravny horology maniaci:-)

Nazdar Gerharde, ty jsi tady v Atha Cliath?

To bychom mohli hodit pokec. Kde si dal tu zalohu, ve Weirs nebo Ernest Jones? Pokud ve Weirs tak se tam ptej na Alexe je to vopravdu odbornik a fanda a nejenom podavac prodavac. Kazdopadne jdi do mechaniky, vo tom zadna, kdyz uz jdes do ML. Maj tam i slusnej vyber ORIS (v tvy cenovy kategorii) - znacka co nabizi hodne hodinariny za ty prachy a ma tradici coz si ML zatim jen buduje. jinak nic proti ML , kdysi se mi Mirosy taky libily ale to uz je davno... :whistling:

Odkaz ke komentáři

Sam mam ML Pontos Reserve de Marche a jsem s nimi moc spokojeny ... z Pontosu se mi jeste hodne libi Pontos Chronographe Valgranges. Na ty si taky brousim casem zuby :-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Ano som v Dubline,hodinky mam vo Weir &son,mozme stretnut a pokeca a k si tu,pripadne zajst na grafton na kavu a obhliadnut kusy.Inak ja viem ze automaty su hodinky s dusou,uvidim zvazujem,zatial ALexa nepoznam len MARKA z Polandu,bavili sme sa dnes polhodku v pohode bol.Ozvisa.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...