Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mně se líbí, i když tady bude řada militantních odpůrců skládaček z NOS dílů. Popshope, budeš je prodávat? :sweatdrop: Nevíte náhodou, jestli se dá sehnat pouzdro z nerezu na sport II někde jinde než v Eltonu?

Posted

No já jsem zásadní příznivec II.gen a navíc verze černá-zelenobílé indexy. :cool02:

Posted

Jsou samozřejmě moc pěkné a já v němém obdivu smekám před každým, kdo si " poskládá " sám hodinky. Přesto však, když se podívám na svoji levou ruku a na moje Sport I gen..........

Posted
Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor.

Tesim sa na Vase nazory :-)

Tomu se rika uzite umeni. Jeste to vyladit s reminekm a muzes si udelat vlastni limitku;)

PS: Nemas doma NOS korunku na Prim Sport II gen. - humberto?

Posted (edited)

Ty oranžové super, možná ještě trochu jiný řemínek ... (černá + oranžové prošití?) Ty druhé jsou "normálně" hezké ... :smile_anim: :rolleyes:

Edited by xmenm05
Posted
Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor.

Tesim sa na Vase nazory :-)

Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport".

Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model.

Posted
Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport".

Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model.

Rozdíl je v pouzdře, tohle je na automaty.

Posted

Já je mám taky doma, akorát ne na koženem řemínku, ale na tom původním gumovém. Přemýšlím v čem se liší od těch našich seriových.

Posted
Rozdíl je v pouzdře, tohle je na automaty.

A je tam černá vnitřní luneta, možná se zelenými indexy z leteckých.

Posted
A je tam černá vnitřní luneta, možná se zelenými indexy z leteckých.

Té vnitřní lunety jsem si nevšiml, máš opravdu :thumbsup_anim:

Posted

Ty první super moc se mi líbí. Jeden čas jsem měl na něco podobného spadeno a chtěl jsem je koupit.