popshop2007 Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor. Tesim sa na Vase nazory :-) Edited July 10, 2007 by popshop2007
rmx Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Fakt moc pěkný, něco podobneho mam rozdělaného. (foceno mobilem) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
damankapsky Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Mně se líbí, i když tady bude řada militantních odpůrců skládaček z NOS dílů. Popshope, budeš je prodávat? Nevíte náhodou, jestli se dá sehnat pouzdro z nerezu na sport II někde jinde než v Eltonu?
X-Bob Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 No já jsem zásadní příznivec II.gen a navíc verze černá-zelenobílé indexy.
vito Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Jsou samozřejmě moc pěkné a já v němém obdivu smekám před každým, kdo si " poskládá " sám hodinky. Přesto však, když se podívám na svoji levou ruku a na moje Sport I gen..........
afrikab Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor. Tesim sa na Vase nazory :-) Tomu se rika uzite umeni. Jeste to vyladit s reminekm a muzes si udelat vlastni limitku;) PS: Nemas doma NOS korunku na Prim Sport II gen. - humberto?
xmenm05 Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 (edited) Ty oranžové super, možná ještě trochu jiný řemínek ... (černá + oranžové prošití?) Ty druhé jsou "normálně" hezké ... Edited July 11, 2007 by xmenm05
NIGHTinGALE Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor. Tesim sa na Vase nazory :-) Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport". Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model.
rmx Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport". Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model. Rozdíl je v pouzdře, tohle je na automaty.
jacob Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport". Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model. Já je mám taky doma, akorát ne na koženem řemínku, ale na tom původním gumovém. Přemýšlím v čem se liší od těch našich seriových.
Tomasek Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Rozdíl je v pouzdře, tohle je na automaty. A je tam černá vnitřní luneta, možná se zelenými indexy z leteckých.
jacob Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 A je tam černá vnitřní luneta, možná se zelenými indexy z leteckých. Té vnitřní lunety jsem si nevšiml, máš opravdu
jfk Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ty první super moc se mi líbí. Jeden čas jsem měl na něco podobného spadeno a chtěl jsem je koupit.
Recommended Posts