WatchFan1 Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 ...nie su moje....len ich pomaham predat pre kamarata, tak som ich mal doma aby som ich mohol nafotit. Dufam ze obrazky sa budy pacit ;-)
Martin B. Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Krásné hodinky (i když to není můj styl) a vynikající fotky!
klobadysek Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Krasa, fotky dobry. Ja osobne nejradsi u JLC Reversa. To by me taky zajimalo proc lidicky chtej takovyhle hodinky prodat, tady snad uz nelze upgradovat, ne? A pochybuju ze nekdo kdo na takovyhle hodinky ma je musi prodat protoze nema na hypoteku...
PD Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Tak to jsou fakt krásné hodinky, kdybych je měl, určitě bych je neprodal. A fotky se mi taky mooc líbí. Super.
xlaque Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Krasne hodinky a je to môj štyl Už len preto,že je to JLC a dvojnasobne,že je to high complication.
B.F.G. Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Mno mazel. Moc pěkný. A to pěkný kolečko navíc dole uprostřed Jůůů
Recommended Posts