WatchFan1 Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 ...nie su moje....len ich pomaham predat pre kamarata, tak som ich mal doma aby som ich mohol nafotit. Dufam ze obrazky sa budy pacit ;-)
Martin B. Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Krásné hodinky (i když to není můj styl) a vynikající fotky!
Návštěvník RaGe Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Mistrovský kousek i když ne můj styl.
klobadysek Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Krasa, fotky dobry. Ja osobne nejradsi u JLC Reversa. To by me taky zajimalo proc lidicky chtej takovyhle hodinky prodat, tady snad uz nelze upgradovat, ne? A pochybuju ze nekdo kdo na takovyhle hodinky ma je musi prodat protoze nema na hypoteku...
PD Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Tak to jsou fakt krásné hodinky, kdybych je měl, určitě bych je neprodal. A fotky se mi taky mooc líbí. Super.
xlaque Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Krasne hodinky a je to môj štyl Už len preto,že je to JLC a dvojnasobne,že je to high complication.
mnovace Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 tohle jsou podle mě opravdové oblekovky
B.F.G. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Mno mazel. Moc pěkný. A to pěkný kolečko navíc dole uprostřed Jůůů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se