Jeremy Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Kolegové, objednal jsem výše zmíněné hodinky a odpovědí mi přišlo, že dělají hodně verzí. Tj. - nanašli jste někdo obrázky spolu s referenčními čísly? Nikde to memůžu najít a v českých obchodech a hlavně jejich katalozích to ještě není.. Pomoooooooooc..
old black Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 (upraveno) Taky jsem konečně našel jedny B, které se mi líbí. Už jsem je našel pod dvěma čísly a nechápu rozdíl. Jak se v tom vyznat ...? Upraveno 14. července 2007 uživatelem old black
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Hele Jeremy, měl bych pro tebe poněkud levnější náhradu.
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Kamil napsal: Hele Jeremy, měl bych pro tebe poněkud levnější náhradu. Co to je za značku ?
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Snow napsal: Co to je za značku ? Nová Amfibia od Vostoku. Pěkný, že jo?
Mike. Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Kamil napsal: Hele Jeremy, měl bych pro tebe poněkud levnější náhradu. Nahodou nevypadaji nejhur.
Jeremy Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 To ne kluci, nezlobte se - rusové umí jen zbraně, a to ještě špatně. Zůstanu u Švýcarů. Navíc to rusajdy jsou rozhodně maličkaté - Heritage mají 46mm!!!!
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Ale zase bys jich měl dvacet za jedny a dostalo by se na celou rodinu!
Mike. Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Kamil napsal: Ale zase bys jich měl dvacet za jedny a dostalo by se na celou rodinu! To je dobry argument.
Jeremy Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Michael napsal: To je dobry argument. No - naší rodině úolěn stačí jedny - ty moje..
sibirnaya Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Jeremy napsal: No - naší rodině úolěn stačí jedny - ty moje.. na strankach maj jen ty dvoje, 38 a 46mm, pricemz u 46mm si muzes vybrat jen jaky pasek, jinak to vypada, ze barva ciferniku je jedna...
sauce Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 (upraveno) Asi to moc nepomůže, ale nic víc než tohle jsem nenašel - a že jsem hledal dlouho... SUPEROCEAN HERITAGE 46 MM Referenz: A17320 CHF 3?700 - Edelstahl / Edelstahl Referenz: A17320 CHF 3?480 - Edelstahl / Kautschuk SUPEROCEAN HERITAGE 38 MM Referenz: A37320 CHF 3?450 - Edelstahl / Edelstahl Referenz: A37320 CHF 3?230 - Edelstahl / Kautschuk Lieferbar ab Juni bis Juli 2007 viz. http://www.beyer-chronometrie.ch/sortiment...reitling01.html http://www.breitlingsource.com/watch_detai...marine_127.html http://www.breitlingsource.com/watch_detai...marine_126.html Upraveno 15. července 2007 uživatelem sauce
midloch Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Kamil napsal: Nová Amfibia od Vostoku. Pěkný, že jo? Nová FABIA versus Bentley? Ale Kamile, na to nás nenalákáš
Návštěvník Kamil Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 midloch napsal: Nová FABIA versus Bentley? Ale Kamile, na to nás nenalákáš Já tě nechtěl nalákat, ale neříkej, že nejsou docela hezký.
klobadysek Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Kamil napsal: Já tě nechtěl nalákat, ale neříkej, že nejsou docela hezký. Ale, nejsou profesionalni, o to jde.
vito Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Jeremy: Hodinkám tolik nerozumím, ale zbraním ano. Rusové dělali naopak zbraně většinou velmi zdařilé. Vezmi si např. z krátkých TT 30/33, PSM, Makrov, Stěčkin atd. Z dlouhých SKS, AK 47/74 atd. Nejsou to žádné choulostivé technické superzázraky, ale velmi solidní, spolehlivé a rozšířené zbraně. Omluva za OT.
PD Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Je to off topic, ale taky mi to nedá. Co se zbraní týká, tak myslím, že jako jednu z mála věcí zbraně umí docela dobře. Ty Amfibie jsou povedené, ale trochu jiná liga než Breitling.
frista Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 PD napsal: Je to off topic, ale taky mi to nedá. Co se zbraní týká, tak myslím, že jako jednu z mála věcí zbraně umí docela dobře. Ty Amfibie jsou povedené, ale trochu jiná liga než Breitling. Nenechte se zmast - oni rusove umeji i ty hodinky, jen neumeli marketing a uz se ho uci. V ramci komunistickeho diktatu vsichni jsme si rovni ( a nekteri rovnejsi) zalezelo na "konkretnim" majiteli kteremu byly urceny. Kmanum se delaly u pasu a papalasum rucne - i kdyz za "stejnou cenu" - coz by svycari nikdy neudelali. Takze proto se dela dodnes tolik foru na ruske hodinarske znacky. Ale svycari, kteri s nima vesele kseftovali za studene valky, z nich vzdycky meli strach a respekt. Nikdy totiz nevedeli, jestli se nestane to, ze Rusove zaplavi svymi "casy" celou zemekouli - za "lidove ceny" a nahodu se pri tom nestane, ze je budou umet delat vsechny v kvalite swiss. Vyvozove poljoty byly s kaviarem docela dobra "tvrda mena" i u nas, kde se na ne v Cajce staly fronty... Nebranim je, jen mi prijde ze dneska uz ze svycarskych hodinek casto zustava jen premrstena cena a snobska povest (myslim tim spis takove ty radove firmy - Tissot az po Omegu a spol.) Breitling je mimo diskusi, ale zkuste se bavit s nejakym hodinarem, ktery se rypal v obou Brajtlech i Poljotech - oni se nektere kalibry docela podobaji a ne ze by ty ruske byly nutne horsi:-) Nekdy jen hur vypadaji:-)))
klobadysek Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) frista napsal: Nenechte se zmast - oni rusove umeji i ty hodinky, jen neumeli marketing a uz se ho uci. V ramci komunistickeho diktatu vsichni jsme si rovni ( a nekteri rovnejsi) zalezelo na "konkretnim" majiteli kteremu byly urceny. Kmanum se delaly u pasu a papalasum rucne - i kdyz za "stejnou cenu" - coz by svycari nikdy neudelali. Takze proto se dela dodnes tolik foru na ruske hodinarske znacky. Ale svycari, kteri s nima vesele kseftovali za studene valky, z nich vzdycky meli strach a respekt. Nikdy totiz nevedeli, jestli se nestane to, ze Rusove zaplavi svymi "casy" celou zemekouli - za "lidove ceny" a nahodu se pri tom nestane, ze je budou umet delat vsechny v kvalite swiss. Vyvozove poljoty byly s kaviarem docela dobra "tvrda mena" i u nas, kde se na ne v Cajce staly fronty... Nebranim je, jen mi prijde ze dneska uz ze svycarskych hodinek casto zustava jen premrstena cena a snobska povest (myslim tim spis takove ty radove firmy - Tissot az po Omegu a spol.) Breitling je mimo diskusi, ale zkuste se bavit s nejakym hodinarem, ktery se rypal v obou Brajtlech i Poljotech - oni se nektere kalibry docela podobaji a ne ze by ty ruske byly nutne horsi:-) Nekdy jen hur vypadaji:-))) No zase malicko OT. Ja nikdy ruske hodinky nemel. Jediny rusky vyrobek co jsem si v nedavne dobe poridil bylo rybi oko 16mm objektiv. Musim rici ze cena byla VYNIKAJICI (20x mene nez Zeiss) ale kvalita tomu odpovidala. Antireflektivni vrstva nepravidelna (nekde vic, nekde min) ovnitr objektivu kovove piliny na sklech, clonove cislo se musi hadat, protoze krouzek nesedi na cislech atd. Celkovy dojem: vyrobeno od sekery. A nebyl jsem sam kdo tohle zjistil. Myslim si proto ze u hodinek s "premrstenou cenou a snobskou povesti typu Omega a Tissot" se vyplati do nich jit, protoze kvalita je zarucena, prestiz se prece buduje dlouhodobym dodrzovanim kvality. Upraveno 16. července 2007 uživatelem klobadysek
xlaque Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 A čo tak prejsť od Bentley k Aston Martinu ? Jaeger LeCoultre Master World Chronograph ma 46,5 mm a ponukne veci,ktore Breitling nedosiahne za 10 rokov-prestiž(nie su to len športove hodinky,ale stroj od niekoho,kto robi pravu haute horlegerie),vlastny kaliber (nielen upraveny od nejakeho ineho vyrobcu) a najmä 1 000 hodinovy test (Boratov štyl:On pořidit jenom COSC,to pro decka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se