Waya03 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 V roce 1983 začala spolupráce firmy Seiko s italským designérem Giorgetto Guigiarem. Výsledkem této spolupráce bylo několik zajímavých lehce futuristických modelů. Největší slávu si vydobyly hodinky obsazené ve filmu Vetřelec, kde je nosila jak Sigourney Weaver tak i představitel androida Bishopa Lance Henriksen. Jeho hodinky Seiko 7A28 6000 získaly mezi fanoušky přezdívku "Bishop". 30 let poté byla v roce 2013 vydána reedice tohoto modelu. Celkově jsou hodinky velice podobné, maličko se liší rozměrem a i quartzový kalibr je odlišný. Prodávalo se 6 barevných variací, v limitovaných sériích 500 respektive 200 kusů dle modelu. Tato série byla velice rychle vyprodána, z části překupníky. Avšak zřejmě díky jejímu úspěchu byla na konci roku 2014 vydána další omezená série 5 nových barevných kombinací, limitovaných na 2500 kusů každá. Technické specifikace: Quartz kalibr 7T1260ti minutový chronograf s krokem 1/5ssynchronizovaný 24 hodinový ukazatel na pozici 3rozměry 40,8 x 44 mmvýška 11,1 mmvodotěsné do 10barsklo hardlex Jelikož první re-edici se mi už za rozumné peníze nepovedlo sehnat, u druhé už jsem nic nepodcenil a zajistil si předobědnávku dlouhé měsíce předem. Hodinky mi pak z Japonska přivezl kamarád a včera jsem si je konečně převzal. Následuje několik aktuálních fotek pořízených ve fotostanu. O víkendu se mi snad venku povedou ještě mnohem lepší záběry. A nakonec pro ilustraci několik dobových modelů. Kdoví zda se také nedočkáme brzy nějaké další re-edice.
People Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Parada. Kazdy clen, ktory nejde s davom ma moju
tombed Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Jakože quartzky vůbec nemusím, tak tohle mě bere, osmdesátkový design + moje oblíbená alienovská serka za mě gut, ať slouží!
Kristian.nov Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Hmmm, moc na výstřednosti nejsem, ale tohle bych si nechal líbit! Gratuluju!!
villain83 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 hezký,fakt hezký,mě asi před rokem utekly ty původní,dneska jdou za dvojnásobek dobře si udělal,jestli udělej reedici těch "diverů",tak jsem zvědavej,kdo si je koupí,páč ty jsou teda pekelně škaredý
Kid_A Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 jak uz jsem - tohle je totoalni giugiaro brutus
McStinger Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Waya03: perfekt, gratulácia villain83: potápky môžeš mať hneď http://www.ebay.ca/itm/Seiko-Giugiaro-Diver-Yellow-7C43-7A00-MINT-/251789104278?pt=NL_Horloges&hash=item3a9fccd496
Návštěvník LukeD Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Řádná chronoúchylárna. I když... přeci jen ještě v mezích jakés takés normy. Mě teda hodně bere ten tah na těch hodinkách nalevo hned na první fotce s brožurkou Alien. Vypadá to jako pás nějakého lunochodu či co...
Chumpus Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Jsou fakt skvělý... Já předobjednával taky, ale nějak jsem to zkonil a nepovedlo se to, resp. zapomněl jsem na to. Tak přemýšlím, jak to napravím
Waya03 Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 První před-objednávku mi zrušili a poslali peníze zpět. Vyšlo to az napodruhé, měli v tom nějaký zmatek :-)
stando Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Vyzera to jak analogove FROGMAN.Parada....nech sluzia
ava Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Jsou skvělé, jen ten tah je ve skutečnosti na prd.
Waya03 Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2015 To souhlasím, taková laciná plechárna. Nicméně dát tam něco jiného není jednoduché, ten jednostranně se zužující tah právě podtrhuje design.
People Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 a tie plastove džubliky oranzovej farby tiez nepridavaju na doveryhodnosti. Je pravda, ze ich mohli vyrobit v serioznejsom vyhotoveni.
cigi Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 To by pak nebyly ty pravý seiko bishop. Vysoce oceňuju, že z nich nedělají metrosexuální ikonu ( jak trgicky dopadly třeba proplof), ale prostě reedici tak, jak jsou. Dokonce prudce zvýšili počet kusů v limitce oproti loňsku - jen tak dál, seiko. Gratuluju !!
Pigeon Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 Sedem rokov neskor. Ale dnes mi prisli SCED023 v mint condition. Neskutocne sa z nich tesim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se