colommbo Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 To je nádhera! A zrovna moje velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 To je nádhera! A zrovna moje velikost... no tyhle jsou volně k prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Vím, píšeš o skladovkách. Jenže já takovou nádheru prostě neunosím, jsem obyčejnej člověk, kterýmu stačí troje boty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Přesně tak. Obvykle máš, Oto, skladovky kolem dvaačyřicítky, ale teď jsem začal vážně přemýšlet, kam bych tyhle krásky nosil. No nikam, no Ale vypadají parádně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Tak konecne jsem se dostal k botam pro sebe , chelsea sneakers . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Halt kovářova kobyla a ševcova žena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Šebcova žena ma bot vic než ja , a dalši jsou ve vyrobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 (upraveno) Diky Oto, skvelej remen! Upraveno 2. dubna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 5. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 řemenivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Jeden rychlocvak novýho pásku do gatí. Oto díky, je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Tak opasek vypadá takhle pak jsem dokončil prototyp sneakers pérek A jedny dámský rámový monkstrapy v kombinaci semiš/ pštros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Maká se furt ať už za zvukařským mixem nebo na verpánku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Nádherný botičky, všecka čest. Řemínek luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Společenský opasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Ty si vzor, kde tvoje remeslo a prezentácia sú perfektne skĺbené. Tak to má byť. Pamätáš si prvý remeň v rámci chronomagu? Je to fakt pre Panerai hodinky, čo máš na prvých stránkach tohto svojho vlákna, alebo bolo ešte niečo pred nimi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Maká se furt ať už za zvukařským mixem nebo na verpánku ... sakra, tohle je uzasny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Ty si vzor, kde tvoje remeslo a prezentácia sú perfektne skĺbené. Tak to má byť. Pamätáš si prvý remeň v rámci chronomagu? Je to fakt pre Panerai hodinky, čo máš na prvých stránkach tohto svojho vlákna, alebo bolo ešte niečo pred nimi? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11264-kožené-řemeny-ručn%C3%AD-práce/page-17 nene tady je odkaz na první bastl co jsem spíchnul někdy v roce 2011 a pravda trochu jsem se od tý doby posunul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Aha, tak to to je . Posunul si sa riadne, si šikovný. Najradšej mám fotky z výrobného procesu, že čo je všetko za tým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se