villain83 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 skvělý řemeny,mám dotaz,veškerý boty,co jsou na fotkách v pozadí,si šil ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Ne ne boty ne , ale k fotkám mejch bot se doufám brzy dostanu taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Tak a popojedeme tentokrát děkuji velkému Vezírovi Sedlinovi za fotky A dnes jedeme polohadr aneb WW2 canvas a Denim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Někdo již zmiňoval boty tady jsou ? všechny prochazejí zatěžkávací zkouškou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 A nějakej ten setík ? Pánský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 A dámský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Bomba, už vím od koho bude moje další peněženka. Můžeš si za to sám . Fakt paráda, tiše tu slintám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Super, nádherná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Tak to je moc velká paráda!Můžeš prozradit, kolik času na výrobu si vezmou třebas ty první boty tady na stránce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 tyhle sou lepený zkušební vzorek ale cca kolem 30 ti hodin , ramovky pak jednou tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Někdo již zmiňoval boty tady jsou ? všechny prochazejí zatěžkávací zkouškou. oto, tak tie posledne to je PECKA, fakt obdivujem tvoje odhodlanie a trpezlivost. toto by som ja nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 No vidíš a to jsou zrovna uplně první boty co jsem ušil klasicky začít tím těžkým .. rovnou rámovejma a tyhle už nosím cca rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Děkuji Otovi za skvělý řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Děkuji tentokrát Jakubovi za ukradnuté foto ;-) A taky Víťovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) Děkuji tentokrát Jakubovi za ukradnuté foto ;-) A taky Víťovi Rád posloužím, pokud se ti bude líbit nějaká moje fotka s řemenem od tebe, klidně si ji šiř kam chceš.Já ještě jednou děkuju za přešití canvasu (objednal jsem si ho krátký (nezohlednil jsem větší tloušťku) a Ota mi ušil jednu část znova). Od tebe mám moc rád ještě tyto tři kousky:(dá se říci, že LT M8 na jiných řemenech než od tebe nenosím) Upraveno 7. února 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Oto dík za skvělý řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Trocha vintaže pro rolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Zrno mi vyrobil krasny remienok k mojim ciernym Seiko Landmonster Bohuzial nemam teraz fotak po ruke, takze pridam neskor fotky Ale musim povedat, ze tak kvalitne spracovany a pohodlny remienok som este nevidel Vrele odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Aspon par mobiloviek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Nová kůže pro Moony , paráda jako vždy. Díky Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se