zrno Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 A něco botovýho a pár peněženek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 19. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Něco málo co jsem v tom vanočním blazinci stihl blejsknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 19. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 A kdyby si chtěl něco přečíst o mě a o tom co vlastně dělám, tak je článek v aktuálním čísle Muži v Česku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Špica, dratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Pekny clanek...Hele ty famozni penezenky jak jsou na tyhle strance mas vsechny uz pryc? A cena - prip. SZ... Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Peněženky byly všechny na zakázku a už jsou fuč. Skladem jen minimum a ty hážu i sem do inzerce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Oto, pani moc dekuje, Monaca zase pekne prokoukly!Super prace :-)Jo, a rad jsem te zase videl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 A poslední předaná zakázka loňskýho roku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yota4r Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Opravdu nádhera.. Smekám klobouk nad vašimi dokonalým skvosty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Zdar Zrno.. vedel by si mi prosim prezradit cenu na tie kozene "podnosy" pod hodinky? Klidne i do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Vono se řekne švec, ale když to člověk dělá poctivě a s láskou k řemeslu, je to nádhera, a je-li zákazník navýsost spokojen (nechce se mi psát nadšen) a řemeslníka to (slušně) uživí, není k tomu co dodat. Což se vlastně dá vztáhnout k jakémukoli řemeslu. Už jsem to tu někde psal - můj děd spravoval celé rodině a kamarádům boty. Nebyl vyučený, odkoukal to od svého táty, bavilo ho to a měl radost, když lidi měli radost. Mám úctu ke každému poctivě dělanému řemeslu, ševcovina je po dědovi moje srdeční záležitost a na kováře u výhně či hrnčíře u kruhu bych vydržel koukat celý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 V posledních letech mi přijde, že je na světě víc a vic nýmandů, lajdáků a nekompetentů. O to víc je člověk potěšen, když narazí na někoho, kdo něco opravdu umí, svůj džob dělá pořádně (a navíc to není hlupák nebo nabubřelý idiot). Osobně musím Otu pochválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ručně šité pouzdro na pera Standartní řemenivo A jeden Apple Watch XS řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Další splittoe křusky s "gipsy" patinou z mého atelieru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Ty jsou tak krásný, že je snad úplně škoda strkat do nich "gipsy" nohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Sakra, to je pecka! Pro nejakyho fajnovyho gentlemana. Pekna prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 A po dlohý době jedna taška, střih dle "původní" oblíbené tašky , materiál teletina . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 A aby se neřeklo , něco řemenovýho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Před časem jsem byl na nákup kůže, a tuhle jsem tam prostě nemoh nechat a rovnou jsem z ní spíchnul jedny skladovky ve 44 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se