Rodkopf Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Ono to bude možná z části i tím, že ve Švýcarsku je mnohem nižší daňové zatížení než u nás (třeba DPH 7,6 %).Mas pravdu, 8%,ale i tak ty naklady jsou o hodne vyssi.
Sphinxx Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Pánové, včera se mi dostala zpráva z oficiálních, že se firmám Omega a Breitling moc nezdá cenová politika, která momentálně panuje na trhu - zdá se jim, že jsou hodinky těchto značek spíš podhodnocené, čili ono to pravděpodobně není jen skokovým navýšením franku. A kdo to bude kupovat? Ten, kdo bude mít zájem. Je to, jako se vším - buď na to máš nebo ne. Tady se divíme, jak se několik let šroubuje cena Rolex nahoru, prostě zlaté časy nákupů skončily a to doslova. Nezdražuje se jen u nás, ale i v evropských buticích, teď jsem něco hledal a cena v Itálii +19%!!!
jankoxxx Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 ano ano, uz aj moj oblubeny taliansky predajca mi nepusti glycine airman one za 1200 nove zial zdrazovanie bude je aj u mensich znaciek...
tommas4 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Pánové, včera se mi dostala zpráva z oficiálních, že se firmám Omega a Breitling moc nezdá cenová politika, která momentálně panuje na trhu - zdá se jim, že jsou hodinky těchto značek spíš podhodnocené . . .Tak tak, nejen Omegy a béčka, ale i rolády má na ruce dneska každej důchodce, je potřeba z toho udělat zase exkluzivní zboží. Co na to značky které jdou hned za nimi? Longines, Edox apod.? Taky nahoru?
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 to možná na Moravě to takhle důchodci maj
Sphinxx Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Tak tak, nejen Omegy a béčka, ale i rolády má na ruce dneska každej důchodce, je potřeba z toho udělat zase exkluzivní zboží. Co na to značky které jdou hned za nimi? Longines, Edox apod.? Taky nahoru?Jasně, já se bavil pouze o Breilting a Omega, ale jistě se to týká i dalších zvučných značek. A propos co se týče použitých hodinek, je ČR ráj s nízkými cenami, to v DE nebo okolí nehrozí. Ruku v ruce ale asi povýší logicky i použité a starší hodinky.
tommas4 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 to možná na Moravě to takhle důchodci majRozhodně
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 tak to asi na Moravě stoupne cena hodinek víc a u nás v Praze budeme vídat stále více zájezdů Moravských důchodců jak přijeli na výhodné nákupy k Dušákovi a Bechyněmu
ivan_989 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 no jo, do San Tropé uz len s polpenziou.
Potkan Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Cerstve info z Bahnhofstrasse: Panerai zareagoval ze vsech vyrobcu nejrychleji a zdrazil v EU +8%, naopak v CH -8% zlevnil, cimz by se to melo jakz takz vyrovnat. Ostatni znacky maji nasledovat podobne.Toto se jeste neprojevilo u vsech prodejcu, takze v pristich 2-3 tydnech by se dalo jeste nakoupit za stare ceny (Italie, Nemecko,...). Podle reakci v tomto vlakne vsak nekteri prodejci v cesku jiz zdrazili a tech 28% si dle meho nazoru vycucali z prstu, protoze se chteji napakovat. Jinak si to neumim vysvetlit. Konkretne u Panerai mi byla jiz po teto aplikovane sleve nabidnuta dalsi sleva 500 CHF + plus remen navrch jako motivace k nakupu v CH misto v EU. BTW Oriosa v Brne vyprodava taky jeste za stare ceny.. Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem Topkan
tommas4 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 tak to asi na Moravě stoupne cena hodinek víc a u nás v Praze budeme vídat stále více zájezdů Moravských důchodců jak přijeli na výhodné nákupy k Dušákovi a BechyněmuPořád se tu ale doufám bavíme výhradně o fullgold modelech.
ivan_989 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Pořád se tu ale doufám bavíme výhradně o fullgold modelech.Preco v to dufas?
tommas4 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Napřed jsem chtěl napsat něco jako že ocel je pro socky, ale už by to nebylo vtipný. Momentálně doufám že je jasný že moje poznámka o seniorech se týkala zejména rakouských a německých důchodců. Viz. třeba ta špionážní fotka ve vlákně co jste kde viděli.
Návštěvník Mitak Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Když se dívám, jak se kurz EUR/CHF postupně plazí k původnímu stavu, tak aby to nedopadlo pouze skokovým zvýšením cen hodinek při stejném kurzu, jako byl umělý strop EUR/CHF :-) slevňovali ti šmejdi někdy vůbec ? :-D
Viktor Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Už mi to nadávání na distributory a prodejce leze na nervy. Mám pocit, že je to jejich podnikání, mají plný právo nastavit ceny tak, jak si myslí, že je to pro ně nejlepší. Když to udělají blbě, neprodají. Nikdo nás nenutí u nich nakupovat. Pokud vím, mají při nepříznivých pohybech měnových kurzů dost starostí, například mít závazek v cizí měně, která skokově zdraží není nic příjemnýho. Stát nedojí, nájemný a mzdy platit musí. Některý z nich občas trochu holí hejly, ale určitě ne všichni a lidi odsud jsou informovaný víc než dostatečně, aby se jim to nestalo. A starost o to, že někdo někoho jinýho v tomhle zbytným zboží odrbe a nebo že si někdo nahrabe mi přijde taková česká, postkomoušská.
Jarett Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Když se dívám, jak se kurz EUR/CHF postupně plazí k původnímu stavu, tak aby to nedopadlo pouze skokovým zvýšením cen hodinek při stejném kurzu, jako byl umělý strop EUR/CHF :-) slevňovali ti šmejdi někdy vůbec ? :-DOn je ten komunismus a touha po "rovnosti a spravedlnosti" v naší společnosti hlouběji, než by člověk čekal, že ?
ava Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Navíc, až se vrátí intervence ČNB tak rozdíl bude minimální, možná žádný a bude klid po pěšině.
walter10 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Už mi to nadávání na distributory a prodejce leze na nervy. Mám pocit, že je to jejich podnikání, mají plný právo nastavit ceny tak, jak si myslí, že je to pro ně nejlepší. Když to udělají blbě, neprodají. Nikdo nás nenutí u nich nakupovat. Pokud vím, mají při nepříznivých pohybech měnových kurzů dost starostí, například mít závazek v cizí měně, která skokově zdraží není nic příjemnýho. Stát nedojí, nájemný a mzdy platit musí. Některý z nich občas trochu holí hejly, ale určitě ne všichni a lidi odsud jsou informovaný víc než dostatečně, aby se jim to nestalo. A starost o to, že někdo někoho jinýho v tomhle zbytným zboží odrbe a nebo že si někdo nahrabe mi přijde taková česká, postkomoušská. Viděl bych to podobně...
Návštěvník Mitak Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 On je ten komunismus a touha po "rovnosti a spravedlnosti" v naší společnosti hlouběji, než by člověk čekal, že ?Cháchá pánové :-) Můžete mě usvědčovat z komoušství jak chcete, ale právě proto, že burzovní ceny musím sledovat kvůli podnikání denně, tak vím, že se ceny zvyšujou, ale taky snižujou. Což se v oboru hodinářství nestalo nikdy. Já chápu otázku nabídky a poptávky, ale štve mě to pokrytectví a výmluvy na skokové zvyšování kurzu (o snižování se nikdo bavit nechce), místo toho aby na férovku vydali tiskové prohlášení ve znění: "Budeme každoročně zdražovat, tak moc a dlouho jak to půjde, pokud budou prodeje dobré a ostatně aspoň bude naše zboží vypadat jako exluzivní luxus, i když se jedná jen o masovou produkci a skutečné prodejní čísla nikdy nezveřejníme, protože by to vypadalo, že to prodáváme jak rohlíky na krámě." :-Da teď do mě! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se