ave1112 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Huraaaaa uz su konecne doma Kubo obrovska gratulacia uz som cakal a sledoval kedy tu pridas foto super nakup:-)
Alexion Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 uz som sa cudoval ze je nejako dlho ticho.tak uz mas dve kladiva na carodejnice
Vlcak Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tak to je mazec. Už se těším na další fotky, hlavně až budou sestřičky vedle sebe. Už chápu, že PloProf jsou opravdu hodinky tvého života. Paráda.
ave1112 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Kubo mas to prekrasne niet co dodat:-) tieto hodinky su ako stvorene na tvoju tlapu este raz GRATULUJEM:-)
Vlcak Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Parádní kombo. Moc rád bych je viděl naživo. Fakt super.
stepecken Odesláno 1. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Som z Bratislavy keď budeš niekedy niekde na blízku ozvu sa
stepecken Odesláno 1. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Chutná dvojica, gratulujem Ďakujem Nedeľu budeš tam kde vzdy?
McStinger Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 ĎakujemNedeľu budeš tam kde vzdy? Ešte si nie som istý. Ale dnes som.
Sphinxx Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Hmmm, pěkná práce. Mám rád velký hodinky, ale PP nejsou můj šálek, nicméně ty bílé jsou super! A SMP vypadají fakt dětsky , asi jako na mé ruce .
stepecken Odesláno 1. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Hmmm, pěkná práce. Mám rád velký hodinky, ale PP nejsou můj šálek, nicméně ty bílé jsou super! A SMP vypadají fakt dětsky , asi jako na mé ruce .Mame ruku veľmi podobnú Dakujem
Kid_A Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 to sou neuveritelny hodinky. kdyby na me ruce nevypadaly jako naramek pro domaci vezeni, dal bych je na wish/dream llist:)))
Leviathan Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Kubo ides:-) Vzdy, ked si takuto story precitam...citim sa ovela lepsie.
stepecken Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Kubo ides:-) Vzdy, ked si takuto story precitam...citim sa ovela lepsie.Jaro, že Dikes teda Inac k Ploprof.. Mam ich už 8dni nonstop.. Síce odišli s domu planet ocean chrono ale toto stalo za to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se