Přejít na obsah

COSC certifikát od Omegy

sauce

Doporučené příspěvky

Je to trochu OT ale budiž... na můj dotaz roku výroby a země prvního prodeje mých SMPro mi sáhodlouhým mailem sdělili :shit:

Nejdřív mi sdělili co vím, že tam je číslo (to asi fakt vím, když jsem ho poslal...), pak nějak zapomněli, že jsem psal "used" a píšou o "athorized retailer", no a pak to završili...

Dear Mr xxx,

We thank you for your e-mail and for your interest in our brand.

Each OMEGA watch is identified with an 8-digit serial number on the case. The 8-digit serial number is also written on the OMEGA international warranty card. The OMEGA international warranty card is given to you by the authorized OMEGA retailer at the purchase of the watch.

The serial number you provided us with corresponds to the following model:

Reference 3576.50.00

Model Speedmaster Professioanl Moonphase, with Sapphire both sides Calibre 1866

Nevertheless, we do not communicate any production or delivery data.

We hope that the above information is satisfactory and wish you much pleasure with your OMEGA watch.

With kind regards,

Pauline Frank

INTERNATIONAL CUSTOMER CARE

â?? OMEGA SA

RUE STAEMPFLI 96

2500 BIENNE 4

SWITZERLAND

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pravda, nerekli ti nic noveho, ale slusne naznacili, ze vse bys mel mit na warranty card kde je vse uvedeno a pokud je nemas, tak mas smulu, pac delivery data nesdelujou - chrani si data.... chapu tebe, ze te to stve, ale chapu i Omegu, ze nechce podporovat neaotorizovane prodeje, kradeze atd.

edit: cimz samo nechci rict, ze mas kradene hodinky, chran buh, jen se snazim logicky interpretovat jejich jednani..

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Asi pre týždňom som poslal mail do Omegy na svoje PO Big Size, ktoré som kúpi v marci 2009, ale zatiaľ ešte nič. Počkám ešte týždeň a potom sa im znova pripomeniem. Dúfam, že sa mi ozvú a po zaplatení 50 CHF mi pošlú COSC certifikát.

Chcem ešte všetkým poďakovať, ktorí uviedli ako na to a hlavne mi pomohla tá žiadosť v angličtine :D

Odkaz ke komentáři

No pohoda mne odpovedali asi za 10 dni ale tych 50CH to je zdieracstvo to im nedam za kus papiera. Clovek kupi hodinky za XXX penazi a tahaju sneho dalsie ;)).

To máš pravdu, absolútne s tebou súhlasím, ale ten certifikát proste chcem k hodinkám mať a tak to zaplatím. Práve s tým oni počítajú.

Odkaz ke komentáři

Chapem ta aj ja som ho chcel je to ako Velky technicak ako tu niekdo napisal ;)). Len sa to tak komplikovane plati ;)) Bud im zveris mailom udaje od kreditky alebo bankovym prevodom. Keby akceptovali PayPal tak to asi vezmem aj ja ale do banky ma koli tomu nedostanu ;)

Odkaz ke komentáři

Ešte sa chcem opýtať, či po zaplatení 50 CHF je ešte potrebné im to oznámiť, prípadne poslať doklad o úhrade po oskenovaní mailom, alebo len čakať na certifikát a za akú dobu od úhrady Vám to prišlo?

Ak áno hoďte sem nejaký mail ako to má vyzerať :D

Dík.

Odkaz ke komentáři

No neviem ako to eviduju lebo specialny variabilny symbol tam nie je ale mne poslali toto mozno to maju zakodovane v tom BIC.

We thank you for your message and shall gladly provide the official COSC certificate for your chronometer watch, serial number 81085083.

The COSC document will be requested from the official Swiss Chronometer Testing Institute and, as of 1 August 2008, issued against a payment of Swiss francs CHF 50.--. Pre-payment can be made either by credit card (may we kindly ask you to let us have the name, expiration date, security code of 3 or 4 digits and the number of your credit card so as to charge your card account) or by bank transfer to the UBS Ltd. CH 2500 Biel/Bienne, BIC:UBSWCHZH80A / IBAN: CH94 0023 0230 5000 6624 0. Please specify: for COSC.

Thanking you for your understanding and the confidence you have placed in our brand, we remain,

With best regards,

Christine Loraux

INTERNATIONAL CUSTOMER CARE

Ω OMEGA SA

RUE STAEMPFLI 96

2500 BIENNE 4

SWITZERLAND

aftersales@omega.ch

www.omegawatches.com

Odkaz ke komentáři

Tak v IBAN ani BIC to zakodovany nebude, ale dal bych do ucelu platby SN tech hodinek...nevim, ze by se v mezinarodnim platebnim styku hralo na nejaky VS...

Asi máš pravdu radšej to tam dám, keď budem peniaze posielať. Chcem to urobiť bankovým prevodom.

Skutočne ešte nikto nedostal certifikát po zaplatení 50,-CHF ? To sa mi nechce veriť.

Odkaz ke komentáři

Podle me to vsichni tady stihli bude pred zavedenim poplatku, nebo uz na to kaslou, kdyz je to za penize - asi budes prvni. Nicmene nevidel bych v tom zadnou kovbojku, zaplatis, a oni ti to poslou. Maximalne jim muzes zaslat potvrzeni o uhrade, ale asi to tim moc neuspisis....

Odkaz ke komentáři

Podle me to vsichni tady stihli bude pred zavedenim poplatku, nebo uz na to kaslou, kdyz je to za penize - asi budes prvni. Nicmene nevidel bych v tom zadnou kovbojku, zaplatis, a oni ti to poslou. Maximalne jim muzes zaslat potvrzeni o uhrade, ale asi to tim moc neuspisis....

To mi asi čítaš myšlienky, tiež som si myslel, že to asi všetci stihli do zavedenia poplatku, ale pre istotu po zaplatení im zoskenujem potvrdenie o úhrade a pošlem mailom. ;)

Potom dám vedieť, ako to celé dopadlo.

Odkaz ke komentáři

Nerozumím proč chce někdo věnovat tolik času, energie, a teď i peněz za kousek papíru, na kterém je napsáno v které poloze mu jeho stroječek ( pozor ne hodinky ) udělal před mnoha měsíci, či lety, odchylku. Navíc to je údaj který byl zaznamenán v době testování, a od současného stavu se, může dost rapidně lišit ( způsobem nošení, délkou od vystavení certifikátu, servisem, atd, atd ). Pokud někoho zajímá přesnost v jednotlivých polohách kvůli seřízení, tak není nic jednoduššího, než si nechat vyjet záznam z vibrografu. A i ten se může den ze dne měnit ( podle vyjádření p.Městky ). No nějak mi to nejde na rozum. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Navíc si myslím, že ten poplatek zavedli, právě kvůli lidem z Česka a Slovenska, kteří začali hromadně tyto papírky požadovat, nemyslím si, že by Švýcar, Američan, Fin, nebo Australan psal někam o nějaké certifikáty... :-)

Odkaz ke komentáři

Nerozumím proč chce někdo věnovat tolik času, energie, a teď i peněz za kousek papíru, na kterém je napsáno v které poloze mu jeho stroječek ( pozor ne hodinky ) udělal před mnoha měsíci, či lety, odchylku. Navíc to je údaj který byl zaznamenán v době testování, a od současného stavu se, může dost rapidně lišit ( způsobem nošení, délkou od vystavení certifikátu, servisem, atd, atd ). Pokud někoho zajímá přesnost v jednotlivých polohách kvůli seřízení, tak není nic jednoduššího, než si nechat vyjet záznam z vibrografu. A i ten se může den ze dne měnit ( podle vyjádření p.Městky ). No nějak mi to nejde na rozum. :crying_anim02:

proste to neni COSC. nejde o ty hodnoty na tom papire, ale o to, ze mas papir od Omegy dalsi k tomu...

Odkaz ke komentáři

proste to neni COSC. nejde o ty hodnoty na tom papire, ale o to, ze mas papir od Omegy dalsi k tomu...

No ale k čemu ten papír je ??? A navíc představa, že budu za dalšího opruza z Čech, co somruje cerifikát mi nahání hrůzu. To je jako kdyby si Švýcar co si koupí Fabii, psal do Mladý Boleslavi, o technickou dokumentaci ( ne manuál ),

s tím, že chce mít papír od Škody, a další k tomu :-). No já bych tam nenapsal, ani kdybych certifikáty sbíral.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

No proste som už taký a chcem ten certifikát, ale nemám pocit, že ten poplatok zaviedli len kôli Slovákom a Čechom a pri tej cene hodiniek ma nezabije cca 30 ? za ten certifikát ;)

Samozrejme aj ja by som zvažoval, ak by to bola nejaká vysoká suma, ale plakať tu nad 50,-CHF pri tých hodinkách čo tu členovia fóra majú sa mi vidí smiešne, ale samozrejme česť výnimkám.

Je to len môj skromný názor,nechcem nikoho uraziť.

Odkaz ke komentáři

No ale k čemu ten papír je ??? A navíc představa, že budu za dalšího opruza z Čech, co somruje cerifikát mi nahání hrůzu. To je jako kdyby si Švýcar co si koupí Fabii, psal do Mladý Boleslavi, o technickou dokumentaci ( ne manuál ),

s tím, že chce mít papír od Škody, a další k tomu :-). No já bych tam nenapsal, ani kdybych certifikáty sbíral.

Přijde mi spíš trapné, že to firma nedává jako přidanou hodnotu k hodinkám (v dané cenové relaci).

Auto typu fábie je užitná věc, kdežto hodinky za 50.000,- jsou čistě jen o pocitech. Tak proč si ten pocit nezlepšit certifikátem?

Je jasné, že to nemá racionální základ (získání certifikátu), ale to nemá ani rozhodnutí koupit si hodinky za 50.000,- .

Odkaz ke komentáři

Přijde mi spíš trapné, že to firma nedává jako přidanou hodnotu k hodinkám (v dané cenové relaci).

Auto typu fábie je užitná věc, kdežto hodinky za 50.000,- jsou čistě jen o pocitech. Tak proč si ten pocit nezlepšit certifikátem?

Je jasné, že to nemá racionální základ (získání certifikátu), ale to nemá ani rozhodnutí koupit si hodinky za 50.000,- .

Absolútne s Tebou súhlasím. Síce mohli by to dávať už priamo k hodinkám, ale čo už nezmeníme to a ten pocit je kurňa fajn.

Keď to inak nejde toš přikúpime.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...