martini Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Je to dost pozde, taky jsem pro drivejsi termin. Budto konec ledna nebo zacatek unora. Behem tejdne zkusim naplanovat ostatni veci, ktery me ted cekaj a napisu nejakej konkretni navrh. ok, jarnaky neresim, ani jsem nezjistoval, takze zkuste lepe. A co misto, overeny Empire, Staj?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Březen, za kamna vlezem... pro mě lepší už únor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 unor je fajn, do staje me uz nikdo nikdy nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 tak sme vcera s Oldem chvilu kourili, a prisli sme na to, ze dalsi sraz bude 28.01.2010 od 18:00 hodin, misto bud Empire nebo navrhnete. Chtelo by to neco s dobrym svetlem, ale takovejch hospod tu asi moc neni. Kdo donde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 U mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1.old black2.sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1.old black2.sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1.old black2.sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede 5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 (upraveno) 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede 5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin) 6. stopa99(ak mi do toho nic nepride) btw Empire je v poho. Upraveno 13. ledna 2011 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede 5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin) 6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. Sava(zrovna tento pátek vyzera ok!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 13. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. Sava(zrovna tento pátek vyzera ok!) 9. mrakodrap (budu se snažit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. mrakodrap (budu se snažit) Škrtám se, blbě jsme se kouk do diáře a o týden se sekl. V tomhle týdnu jsem na horách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 To datum se mi vůbec nehodí, ale neměl bych si to nechat ujít :-) 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. mrakodrap (budu se snažit)9. topkan (zkusim si to zařídit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. mrakodrap (budu se snažit)9. topkan (zkusim si to zařídit)10. HonzaS (pokud se nic nepokazí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pearce Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. mrakodrap (budu se snažit)9. topkan (zkusim si to zařídit)10. HonzaS (pokud se nic nepokazí)11. Pearce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. mrakodrap (budu se snažit)9. topkan (zkusim si to zařídit)10. HonzaS (pokud se nic nepokazí)11. Pearce12. Martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. mrakodrap (budu se snažit)9. topkan (zkusim si to zařídit)10. HonzaS (pokud se nic nepokazí)11. Pearce 12. Martin J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) 1. old black2. sibirnaya3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit)4. macher - asi se mi to povede5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin)6. stopa99(ak mi do toho nic nepride)7. here ( asi taky )8. mrakodrap (budu se snažit)9. topkan (zkusim si to zařídit)10. HonzaS (pokud se nic nepokazí)11. Pearce 12. Martin J.13. Leviathan (prideme spolu so Stopa99). Sakra 11/03 mam akurat 40ku.(edit: zabudlo som na to) Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se