lib Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Vyborny to bylo! Diky vsem!- Kamilovi jsem vyslukoval doutnicek.- nividicovi sebral kemmnery.Ani hlava uz neboli. Dobra akce!
nividic Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Bezva lidi, hodinky a pokec... proste super akce. Diky! A gratulace libovi, at se dal libi!
Wanderer Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Tys ty hodinky libovi hned prodal? To ti dlouho nevydržely... od pondělí...
gougy Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Tys ty hodinky libovi hned prodal? To ti dlouho nevydržely... od pondělí... však byl sraz (co se stane na srazu.... to je podobně jak přísloví o Vegas )
nividic Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 No jo fakt poskocily dal. Bylo to proste silnejsi nez lib
Sedlin Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 No jo fakt poskocily dal. Bylo to proste silnejsi nez lib tak já ti sem prsknu jednu fotku z poslednich chvil, kdy jsi byl nic netušícím majitelem sibiřovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. v té době ještě nividicovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ZDRovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. financovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. furt financovy na nividicovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. financovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jumbo Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Super akce, moc jsem se pobavil. Hlavně při odchodu to bylo moc napínavé u bankomatu. :-D
nividic Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Mazec ty modry odlesky na cifru (i kdyz na tom mym kopytu to neni ono, nazivo lepsi)
Popik Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Sraz byl dobrej. Díky. Smlouvání u bankomatu mě pobavilo. Rád jsem vás poznal.
Wanderer Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Koukám, že jsem ještě o dost přišel...
NIGHTinGALE Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Mrzí mě, že jsem musel brzo zmizet kvůli nemocné dcerce, ale rád jsem Vás všechny viděl.
Wanderer Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Tak nevím, jestli je to dobrej nápad, zajistit si na příští sraz nějakej nocleh...
nividic Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Na nocleh kasli, no point... (stejne jsme to balili az o pul pate) :-)
mazzi Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 xcelsion: myslíš snad další sraz A to by mě taky zajímalo.
sibirnaya Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 toz to nevim, ale 1. listopadu je sraz v prostejove, coz je jen coby setrvackou dohodil, takze brno este min mesic nebude.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57404-sraz-chronomagu-prostejov/page-18&do=findComment&comment=1015488
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se