Mitak Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Pánové, nebyl byste někdo z Brna ochotný mi ukázat Steinhart Nav B-Uhr jakékoliv ve velikosti 47 mm ? Do Prahy se mi nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Co ještě nějaký pivo třeba i v malým do konce léta? Klidně i někde jinde než Empire... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Se mnou můžeš počítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 klidně chlastám rád, jsem asi alkoholik.... btw. co mládě??Co ještě nějaký pivo třeba i v malým do konce léta? Klidně i někde jinde než Empire... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Tak kdy? Dnes už to asi hrotit nebudeme, to by mi neprošlo :-DMládě dobrý, je hodná a spí jak dudek, takže můžu i já Co u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Asi mi Jardo něco uteklo. Gratuluji. Měla by se zapít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 no hele začíná se v noci budit a vyžadovat krmení tak co 2 hodiny Honzík je línej, takže se nejí jen trochu, ale za chvilku má zase hlad ... jinak já se na pivko utrhnu klidnš v týdnu, jinak klidně pátek?Tak kdy? Dnes už to asi hrotit nebudeme, to by mi neprošlo :-DMládě dobrý, je hodná a spí jak dudek, takže můžu i já Co u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Asi mi Jardo něco uteklo. Gratuluji. Měla by se zapít http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-mě-dnes-potěšilo/?p=1214323 no hele začíná se v noci budit a vyžadovat krmení tak co 2 hodiny Honzík je línej, takže se nejí jen trochu, ale za chvilku má zase hlad ... jinak já se na pivko utrhnu klidnš v týdnu, jinak klidně pátek? Já bych to měl mít taky přes týden OK a pátek stejně. Co ostatní, jak to vyhovuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 tak jak teda?? co pátek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Myslíš pátek 22. srpna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Na stojaka Posráno Tapatalkem z Ostružiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Dnesni sraz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 ..no pěkně hoši.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Se snazime, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Tajném Brnem :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Umí Elton natisknout na cifr hasičák? To jsou furt hodinky pro piloty, kosmonauty, doktory, esembáky, nimrody.. ale co hasiči? To tu ještě nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 ultimativní večírek! sem se bavil jak nikdy! musíme brzo zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Trasa tahu vedla i přes Bar který neexistuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se