HonzaS Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 To je tak, když je člověk vázaný na vlak a ještě ke všemu musí být ráno funkční ve škole...
B.F.G. Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Mrzí mě, že jsem nakonec nedorazil, holt rodina a následně několika denní sportovní akce měli přednost. Tak snad doufám příště...
sibirnaya Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 no a ja sem prisel az ted, mam trimesicni neomluvenou absenci na chronomagu tak snad priste, uz zacnu poctive navstevovat stranky...
B.F.G. Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 no a ja sem prisel az ted, mam trimesicni neomluvenou absenci na chronomagu tak snad priste, uz zacnu poctive navstevovat stranky... Nevím nevím hochu, máš velkej průser...
sibirnaya Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 na svoji obhajobu musim uvest, ze hned po navratu sem koupil movada a malem i BWC ok, priste platim rundu pro vsechny zucastnene
afrikab Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 na svoji obhajobu musim uvest, ze hned po navratu sem koupil movada a malem i BWC ok, priste platim rundu pro vsechny zucastnene Hmmm....kdovi, kde to az skonci...
lib Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Nedáme v pátek 20.6. předprázdninový straz??? Navíc má svátek Květa!
B.F.G. Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Jsem pro každou špatnost.... tohle datum je ok, co ostatní a co sibirnaya?
B.F.G. Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 (upraveno) Termín dobrej, místo? Místo jakékoliv. Co U Sherlocka, jak to tam posledně vypadalo? A hlavně co ostatní, Midloch a NiG samozřejmě opět nemůžou? :/ U Vora, Foundrymana a Millise jsem už samozřejmě udělal čárku. Edit: Už mě svrbí ruka, abych ochmatal Paneraiky. Upraveno 14. června 2008 uživatelem B.F.G.
Foundryman Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Já můžu, Sherlock je v pohodě, jsou tam taky vhodně po ruce taxíky. Do MHD bych v poněkud jiném stavu lezl nerad, taky bych mohl dojet bůhvíkam.
lib Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Místo jakékoliv. Co U Sherlocka, jak to tam posledně vypadalo? A hlavně co ostatní, Midloch a NiG samozřejmě opět nemůžou? :/ U Vora, Foundrymana a Millise jsem už samozřejmě udělal čárku. Edit: Už mě svrbí ruka, abych ochmatal Paneraiky. Máš čárku i u mě? Sherlock mi naprosto vyhovuje. Minule to šlo.
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Místo jakékoliv. Co U Sherlocka, jak to tam posledně vypadalo? A hlavně co ostatní, Midloch a NiG samozřejmě opět nemůžou? :/ U Vora, Foundrymana a Millise jsem už samozřejmě udělal čárku. Edit: Už mě svrbí ruka, abych ochmatal Paneraiky. Já mám pátky většinou na pytel, protože bývám v Praze. A cesta zpět po D1 bývá nic moc a časově neodhadnutelná. Do kdy tam budete, pánové? Třeba sthinu alespoň konec... Probudím Milise, zaplatím účty a tak podobně
Foundryman Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Posledně se to protáhlo, myslím, že min. do 23.00 můžeš počítat.
B.F.G. Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 (upraveno) Posledně se to protáhlo, myslím, že min. do 23.00 můžeš počítat. NiGu skusíme to protáhnout, neboj. Pokud to bude nutné, rádi na tebe chvilku počkáme Ještě bych rád potkal strýčka Midlocha. Upraveno 17. června 2008 uživatelem B.F.G.
New Milis Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Teda poklábosit bych přijel rád, však už jsem Vás, Vy ksichti, dlouho neviděl. :D Ale asi mi to nevyjde, škoda, tak snad příště.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se