Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  lib napsal:
Já sice dávám přednost pátku nebo sobotě, ale když už to má být v týdnu a ve 2. polovině září, co třeba čtvrtek 25.9,?

Vyhneme se MSV.

Za me bez problemu.

Odesláno
  skalis napsal:
Fajn, tak zajem by byl. Nedame si uz ted nejaky termin, aby se na ten den nezacaly "tlacit" jine akce/povinnosti?

Za mne to vypada, ze 22. az 25.9. by melo byt bez problemu...

• po 3 týdnech...
Odesláno
  B.F.G. napsal:
Čtvrtek zní blbě...

Už jsem říkal, že mám raději pátek nebo sobotu, ale s těmito dny mělo pár lidí problém, takže se pokusím přízpůsobit a už do toho nebudu kecat.

Odesláno

Nic samozrejme neusnulo. Je tedy na case vymyslet "kulturni zarizeni". V patek nemuzu, bude Noc vedcu a ja se aktivne ucastnim programu, takze jsem do pulnoci zamestnany. Ale pokud se shodnem na jinem dni (krome toho patku), tak se pokusim prizpusobit. V tom tydnu mam myslim ostatni vecery zatim volne... Takze:

Datum??

Misto + kolik lidi (kvuli rezervaci)??

Odesláno
  skalis napsal:
Nic samozrejme neusnulo. Je tedy na case vymyslet "kulturni zarizeni". V patek nemuzu, bude Noc vedcu a ja se aktivne ucastnim programu, takze jsem do pulnoci zamestnany. Ale pokud se shodnem na jinem dni (krome toho patku), tak se pokusim prizpusobit. V tom tydnu mam myslim ostatni vecery zatim volne... Takze:

Datum??

Misto + kolik lidi (kvuli rezervaci)??

Jsem pro nadcházející čtvrteční večír.

Odesláno

No, kdyz to vidim, tak nejlepsi bude, kdyz kazdy napise, ktere dny pristi tyden muze, a udelame prunik...

Takze ja: zvladl bych to asi kterykoliv den krome patku, preferuji ctvrtek.

Odesláno
  skalis napsal:
No, kdyz to vidim, tak nejlepsi bude, kdyz kazdy napise, ktere dny pristi tyden muze, a udelame prunik...

Takze ja: zvladl bych to asi kterykoliv den krome patku, preferuji ctvrtek.

lib: Můžu Čt, Pá, So.

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Čtvrtek určitě ne, v pátek ráno škola.....

Vzdyt tam nemusime chlastat do tri... Predpokladam, ze vsichni neco v patek maji (skola/prace). A ktere dny muzes?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...