skalis Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Fajn, tak zajem by byl. Nedame si uz ted nejaky termin, aby se na ten den nezacaly "tlacit" jine akce/povinnosti?
lib Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Já sice dávám přednost pátku nebo sobotě, ale když už to má být v týdnu a ve 2. polovině září, co třeba čtvrtek 25.9,? Vyhneme se MSV.
skalis Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 lib napsal: Já sice dávám přednost pátku nebo sobotě, ale když už to má být v týdnu a ve 2. polovině září, co třeba čtvrtek 25.9,? Vyhneme se MSV. Za me bez problemu.
INA Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 skalis napsal: Fajn, tak zajem by byl. Nedame si uz ted nejaky termin, aby se na ten den nezacaly "tlacit" jine akce/povinnosti? Za mne to vypada, ze 22. az 25.9. by melo byt bez problemu...
sibirnaya Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 hoj, sice zadny prirustek do sbirky zatim nemam, teda aspon ne co by se dal nosit na ruce, nicmene hlasim svou ucast
mengelis Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 INA napsal: Za mne to vypada, ze 22. az 25.9. by melo byt bez problemu... Já bych byl předběžně pro, ale akorát bych mohl jen koukat, ničeho nemaje :-)
lib Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 No, v diáři mám čtvrtek 25.9. večer, na pátek raději volno. Kde to bude? Zase u Sherlocka, nebo má někdo lepší nápad?
lib Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 B.F.G. napsal: Čtvrtek zní blbě... Už jsem říkal, že mám raději pátek nebo sobotu, ale s těmito dny mělo pár lidí problém, takže se pokusím přízpůsobit a už do toho nebudu kecat.
skalis Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Nic samozrejme neusnulo. Je tedy na case vymyslet "kulturni zarizeni". V patek nemuzu, bude Noc vedcu a ja se aktivne ucastnim programu, takze jsem do pulnoci zamestnany. Ale pokud se shodnem na jinem dni (krome toho patku), tak se pokusim prizpusobit. V tom tydnu mam myslim ostatni vecery zatim volne... Takze: Datum?? Misto + kolik lidi (kvuli rezervaci)??
mengelis Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 skalis napsal: Nic samozrejme neusnulo. Je tedy na case vymyslet "kulturni zarizeni". V patek nemuzu, bude Noc vedcu a ja se aktivne ucastnim programu, takze jsem do pulnoci zamestnany. Ale pokud se shodnem na jinem dni (krome toho patku), tak se pokusim prizpusobit. V tom tydnu mam myslim ostatni vecery zatim volne... Takze: Datum?? Misto + kolik lidi (kvuli rezervaci)?? Jsem pro nadcházející čtvrteční večír.
skalis Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 No, kdyz to vidim, tak nejlepsi bude, kdyz kazdy napise, ktere dny pristi tyden muze, a udelame prunik... Takze ja: zvladl bych to asi kterykoliv den krome patku, preferuji ctvrtek.
lib Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 skalis napsal: No, kdyz to vidim, tak nejlepsi bude, kdyz kazdy napise, ktere dny pristi tyden muze, a udelame prunik... Takze ja: zvladl bych to asi kterykoliv den krome patku, preferuji ctvrtek. lib: Můžu Čt, Pá, So.
Foundryman Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Čtvrtek vyhovuje, bude to chtít silnou vůli...
B.F.G. Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Čtvrtek určitě ne, v pátek ráno škola.....
skalis Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 B.F.G. napsal: Čtvrtek určitě ne, v pátek ráno škola..... Vzdyt tam nemusime chlastat do tri... Predpokladam, ze vsichni neco v patek maji (skola/prace). A ktere dny muzes?
Foundryman Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Nikdy nebudou moct všichni - chce to vyhodnotit a termín dát podle většiny, jinak je to beznadějný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se