Pege1012 Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Navrhuju pátek 3. srpna. Pojedu z Ostravy a vzal bych to najednou. Taky bych se zastavil, pokud Kamil pojede z Ostravy, nemohl bych se přidat???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Centru bych se vyhnul, není kde parkovat. Skutečně bych doporučoval zahrádku na okraji, Nightingale by se mohl pozeptat na té Lesné. Pokud bude teplo, což snad bude, je to tam všechno zastřešený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Jdu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 To je ta hospoda na konci v Lesné směrem na Soběšice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 To je ta hospoda na konci v Lesné směrem na Soběšice? Jo, jídlo je tam dobrý a pivo taky. Mám dojem, že se dá zamluvit velkej stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 17. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Jo, jídlo je tam dobrý a pivo taky. Mám dojem, že se dá zamluvit velkej stůl. Je super že to začíná vypadat že se slezem A co čas? Co třeba v 19 hodin... to Foundryman : dokážeš zjistit co je to přesně za ulici a popřípadě zarezervovat nějaký větší stůl na toho 3 srpna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubert Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Tahle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Doufám, že tam jede šalina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Doufám, že tam jede šalina. Jestli je to TA hospoda tak jedině autobus, ze šaliny se krapet projdeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Taky bych šel. Lesná, to se bude NiG líbit. No jo, Lesná je super, to budu mít domů jen pár kroků a nebudu muset jet autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 To je ono? Taverna John Silver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 To je ono? Taverna John Silver Jo, to jsem myslel. Já tam možná zítra půjdu, tak bych se zeptal. Kolik lidí? 10 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 No jo, Lesná je super, to budu mít domů jen pár kroků a nebudu muset jet autem Já se jednou pokoušel jet z hospody MHD, po 20 minutách přijela šalina, neotevřela dveře a odjela. Taxem si mávl na taxíka. Doma mi pak bylo vysvětleno, že je tam někde nějakej čudl, co se má zmáčknout. No jo, no, holt jsem vyšel ze cviku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 (upraveno) To jsou věci, vlítlo mi to sem dvakrát Upraveno 17. července 2007 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolverk Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Zdravím,jsem tu nový ale rád bych se taky zůčastnil,alespoň bych se něčemu přiučil,pokud by to teda nevadilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubert Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Jo, to jsem myslel. Já tam možná zítra půjdu, tak bych se zeptal. Kolik lidí? 10 ? To mozna aji vic. Spis 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Já se jednou pokoušel jet z hospody MHD, po 20 minutách přijela šalina, neotevřela dveře a odjela. Taxem si mávl na taxíka. Doma mi pak bylo vysvětleno, že je tam někde nějakej čudl, co se má zmáčknout. No jo, no, holt jsem vyšel ze cviku. To my, MHD znalí, přeci dávno víme )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Dobrá tedy, zítra se tam optám, jak to vypadá pro cca 15 lidí na 3.8. v 19.00 hod. Co jsem si tak narychlo poznačil, tak účast vypadá: Já Mrakodrap Cubert Afrikab Honny Falkkon Gas B.F.G. Kamil PetrR Nightingale Vor Pege1012 Old Black Bolverk 15 kusů akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Taky bych se zastavil, pokud Kamil pojede z Ostravy, nemohl bych se přidat???? Jasně, žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 19 je na me brzo jedine kdybych jel z Hokny, Honny vemu te klidne,ale budu mit susaka a to me zabije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se