Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jo, jídlo je tam dobrý a pivo taky. Mám dojem, že se dá zamluvit velkej stůl.

Je super že to začíná vypadat že se slezem :thumbsup_anim:

A co čas? Co třeba v 19 hodin...

to Foundryman :helpsmilie: : dokážeš zjistit co je to přesně za ulici a popřípadě zarezervovat nějaký větší stůl na toho 3 srpna?

Odesláno
No jo, Lesná je super, to budu mít domů jen pár kroků a nebudu muset jet autem :thumbsup_anim:

Já se jednou pokoušel jet z hospody MHD, po 20 minutách přijela šalina, neotevřela dveře a odjela. Taxem si mávl na taxíka. Doma mi pak bylo vysvětleno, že je tam někde nějakej čudl, co se má zmáčknout. No jo, no, holt jsem vyšel ze cviku. :suicide_anim:

Odesláno

Zdravím,jsem tu nový ale rád bych se taky zůčastnil,alespoň bych se něčemu přiučil,pokud by to teda nevadilo?

Odesláno
Já se jednou pokoušel jet z hospody MHD, po 20 minutách přijela šalina, neotevřela dveře a odjela. Taxem si mávl na taxíka. Doma mi pak bylo vysvětleno, že je tam někde nějakej čudl, co se má zmáčknout. No jo, no, holt jsem vyšel ze cviku. :suicide_anim:

To my, MHD znalí, přeci dávno víme :)))

Odesláno

Dobrá tedy, zítra se tam optám, jak to vypadá pro cca 15 lidí na 3.8. v 19.00 hod.

Co jsem si tak narychlo poznačil, tak účast vypadá:

Mrakodrap

Cubert

Afrikab

Honny

Falkkon

Gas

B.F.G.

Kamil

PetrR

Nightingale

Vor

Pege1012

Old Black

Bolverk

15 kusů akorát :rolleyes:

Návštěvník Kamil
Odesláno
Taky bych se zastavil, pokud Kamil pojede z Ostravy, nemohl bych se přidat???? :crying_anim:

Jasně, žádný problém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...